![]() |
|
Letní jízda na Nově startuje již 1. červenceLetošní léto se bude na obrazovce TV Nova odehrávat v duchu hesla Letní jízda na Nově. Divákům přiveze pestrý program v podobě osvědčených českých i zahraničních oscarových filmů, premiérových krimi seriálů i reality show. Letní jízda na Nově startuje již v sobotu 1. července.Oblíbené seriály Ordinace v růžové zahradě a Ulice budou přes prázdniny odpočívat, diváci se ale od neděle 2. července dočkají reprízy nejzajímavějších dílů jednoho z nejsledovanějších pořadů, reality show Mise nový domov. O premiérové seriály však diváci přes léto rozhodně nepřijdou. Reprezentovat je bude především seriál Kriminálka: Oddělení kybernetiky. Tyto reprízové tituly doplní seriály Kobra 11 - Nasazení týmu 2 a Sue Thomas: Agentka FBI. Letní jízda na Nově nabízí divákům desítky vynikajících snímků se známými hollywoodskými hvězdami v hlavních rolích. Těšit se můžeme na oscarový megafilm Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Spider-Man: Homecoming (Tom Holland), Ant-Man (Paul Rudd), Captain America: Občanská válka (Chris Evans), Jurský svět (Chris Pratt, Lauren Lapkus), Pan (Hugh Jackman, Amanda Seyfried), Spectre (Daniel Craig), Deadpool (Ryan Reynolds), X-Men: Apokalypsa (James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence) a dalších filmů. Chybět samozřejmě nebudou ani osvědčené české filmy, s nimiž se budeme setkávat každou neděli od 20 hodin. Připraveny jsou mj. Kobry a užovky, Noc na Karlštejně, Vrchní prchni, Slavnosti sněženek, Marečku, podejte mi pero!, Fair Play. Během prázdnin odvysílá TV Nova také sedm dílů Policejní akademie. Nova samozřejmě nezapomněla ani na děti. Své oblíbené pohádky naleznou ve stejných časech jako po celý rok, tedy v sobotu a neděli dopoledne. Navíc k nim ale ještě přibude pořádná porce dětských filmů připravená na oba červencové sváteční dny - 5. a 6. 7., jako např. Anděl Páně, Anděl Páně 2, Lucie postrach ulice, ... a zase ta Lucie nebo Obušku z pytle ven. |
Carlee
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
@DVBT1To je chvalihodne ze prispivas na tematicky web se zamerenim na film, v tom pripade by jsi o to vic mel chapat smysl mych prispevku a ne neustale dokola urazet. Vzhledem k tomu, ze se osobne nezname, nemuzes si dovolit me nazyvat idi... Ano, pokud na muj prispevek zareagujes protiargumentem tak je to v poradku. Ja take napisu svuj osobni nazor nebo pohled na jina temata. Ale nemuzu nikoho nazyvat idi...apod. Toto se musis naucit. Az se toto naucis (a nejen Ty) pak budeme spolu komunikovat bez problemu. Jsou veci, ktere prehlizim a nevadi mi. Ale pak jsou veci ktery nebudu prehlizet nikdy a zrovna Ty to vis moc dobre.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...TV Nova zabije vše reklamou jako i ostatní soukromé subjekty, tudíž je naprosto nekoukatelná.Takže zbývá jen ČT1 a 24.Jinak televize jako médium je dávno za zenitem!![]() |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
@tukanJa ziju ve svobodne zemi, kde si muzu delat vse, co neni zakazane zakonem. Pokud uznam za vhodne nekoho na neco upozornit, tak to udelam bez ohledu na to, co si mysli muj soused nebo Ty. Ja se nebojim niceho a nikoho.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen..."Užitečný idi.ot" je oblíbený výraz našeho prezidenta, který se mi hodně líbí a proto ho používám - bez tvého svolení. Ty ovšem sám nic neřešíš, třeba ignorancí příspěvků od čtenářů, které tě iritují, ale zodpovědnost elegantně přehodíš na adminy, kterým tak rád pochlebuješ. Zřejmě na to slyší, přitom neupřímná lichotka je jen jednoduchý způsob jak ovlivnit druhého, aby vykonal to, co sám chceš. Jo...Když jdeš s kůží na trh, tak musíš čekat i negativní reakce. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...V tom případě by jsi měl unést i trochu zdravé kritiky a tímto jsem zde skončil, už si s Tebou povídat nechci. Jinak ted nevím, jestli myslíš Itálii, nebo nás...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@DVBT1Tak samozrejme, admini maji moznost s urazkami neco udelat. Kdybych mohla ja, tak to udelam ja. Proto bych se primlouval za funkci podobna jako je na Facebooku, kdy si clovek muze zablokovat pokud nechce aby nekdo navstevoval jeho profil. Bylo by po problemech. Do te doby me nezbyde nic jineho, nez zadat o soucinnost redakci nebo adminy. Ale nemysli si, ze je mi to prijemne. Neni. Ale znovu opakuji, jaou veci, ktere prochazet nenecham nikomu. Ostatni jde mimo me, i to, co rika vas prezident.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckjsi namyšlený arogantní talián,který nepřidělává vrásky jen čtenářům Paraboly,ale hlavně zdejším adminům,kterým neustálým vyplakáváním,stěžováním a žalováním znepříjemňuješ život.To ti nevadí? To musíš být takový bezohledný k těm všem?Ale už takový si a určitě jiný nebudeš.Nechtěl bych být tebou-fuj!! ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Já bych tě neblokoval, přišel bych o naší plodnou diskusi. Třeba jako v tomto vláknu, když na můj příspěvek "Na italském teletextu se píše o české Nově?" se navázalo dopisování přes PMTY - "Dobry den odesílatel redakce příjemce franck datum odeslání 04.05.2018, 21:29.48 Dobrý večer, děkuji Vám za Vaši zprávu. Nemáte zač. Informace z italského trhu nás velmi zajímají a podle ohlasů i další čtenáře. V případě že to bude potřeba, budou následovat další tresty. Zpět do výpisu Soukromých zpráv (PM)" Chtěl jsi zřejmě ukázat vlastní důležitost a nenahraditelnost. JÁ - "Můžeš mě klidně nahlásit, ukazuješ tím jen svoji malost a neschopnost komunikovat s lidmi, kteří nesdílí tvůj názor. Podle vysokého počtu chyb v reakci na můj poslední příspěvek jde jasně vidět, že tě rozhodil." TY - "Ne, nerozhodil. Ja jsem tri, mozna ctyri metry nad tebou. Inteligenci i znalostmi. A i charakterem. Mej se" JÁ - "Tvoje reakce, dokonce dvě, hovoří jasně o něčem zcela jiném. :-) Jen mě utvrzují v mém mínění na tebe." TY - "A mimochodem, to spise ja rozhozuji tebe, vzhledem k tomu, ze mas permanentni potrebu reagovat na mou osobu. Na tebe normalne nereaguji a pokud ano, vzdy ti pouze odpovidam. Nikdy jsem te neoslovil prvni. Pro me je ale dulezite to, co napsala redakce. Ne co pises ty. A budes se divit, nikoho vcetne tebe jsem za nehlasil. Arrivederci" JÁ - Už mi nestál za odpověď |
DVBT1
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Cokoliv dalšího psát není třeba na adresu Francka. |
DVBT1
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Něco k té vyspělé Itáliihttps://www.novinky.cz/ekonomika/473377-eu-chce-ve-prospech-zadluzeneho-jihu-sebrat-stredni-a-vychodni-evrope-30-miliard-eur.html |
DVBT1
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...konečne múdre slová :) je naozaj zbytočné niečo písať na hocikoho adresu... on nech si robí svoje, vy si robte svoje a konečne tu bude kľud :) |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
@franckTím svým příspěvkem, kde žádáš redakci o zabanování DVBT1 ses odkopal... Řeknu Ti jediné..... Nechtěl bych žít jako Ty, není ti co závidět...... |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...@DVBT1:Upozorňuji Vás na opakované porušení Pravidel webu Parabola.cz. Jen v tomto diskusním vláknu došlo k několika prohřeškům: 1) V diskusních místech webu Parabola.cz nejsou a nebudou tolerovány diskusní příspěvky, které se netýkají problematiky satelitního, pozemního či kabelového vysílání a příjmu. viz. Vaše příspěvky v tomto vláknu (uvádím datum zveřejnění): 29.05.2018, 06:21.55 29.05.2018, 06:39.44 29.05.2018, 11:12.36 2) Rovněž nejsou přípustné politické, rasistické či xenofobní příspěvky. viz. Vaše příspěvky v tomto vláknu (uvádím datum zveřejnění): 27.05.2018, 16:08.20 29.05.2018, 12:05.09 3) Není povoleno zveřejňovat soukromé informace o jiných osobách a zprávy a to ani její výňatky. viz. Váš příspěvek v tomto vláknu (uvádím datum zveřejnění): 29.05.2018, 11:59.40 Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
![]() |