![]() |
|
4K prijimac na SkyLinkJaky 4K prijimac na Skylink na 2 karty Skylink /SK a CZ/ ??? |
EMP1
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 41 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@EMP1no zatim cakaj pokial abkom neurobi nejaky lowcost socko abshi tobox :D |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: 4K prijimac na SkyLinkVazne zatial nic neexistuje ? |
EMP1
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: 4K prijimac na SkyLinkno existuje toho tolko že sa až nemesti na orbite...VU+ Solo 4K...4K Smart TV Samsung UE55TU7092UXXH
|
NIC61
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
for EMP1Ale existuje, buď v klidu.Předpokládám, že pokud chceš sledovat UHD, tak máš i kvalitní TV za nějakých xx tisíc Kč. K té TV stačí dokoupit VU+ Ultimo, které má 2x čtečku (nakonfiguruješ si jí pro starší typ karty) a případně 2x CI slot pro CAM, to když to dříve nebo později přestane fungovat (karta ve čtečce). Pokud máš novou kartu (M7), tak ještě musíš přikoupit 2x CAM modul Skylink ready Irdeto. Cena odpovídá kvalitě, cca 14.500 Kč s DPH za přijímač. V podstatě gumy na auto stojí více a po 2 sezónách jsou na odpis, ale tento strojek ti bude zcela jistě sloužit spolehlivě několik let a morálně také hned tak jenom nezestárne oproti jiným modelům receiverů. Samozřejmě nevýhodou může být, pokud nemáš páru vůbec nic o Enigma2 linuxových přijímačích, jelikož je zapotřebí to nějak nastavit, aby to vůbec něco pořádně dělalo, co požaduješ... Ale všechno se dá naučit. Je to jen o času, trpělivosti a v neposlední řadě o bankovkách na tvém účtu ![]() Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
RE: 4K prijimac na SkyLinkA co takhle koupit rovnou 4K TV se SAT tunerem? Kdysi jsem byl odpůrcem těchto TV, ale co jsem vloni koupil Panasonic, jsem spokojen.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerKteré 4K TV mají 2x CI slot pro CAM?Chce to na dvě karty. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: 4K prijimac na SkyLinkJa by som sa s tou sk a CZ kartou moc neunahloval... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: 4K prijimac na SkyLinkMyslim ze Panasonic rada 780. Mrkni na to. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
@nocesty si zrejme pocul tiez o tom odr be na zakon co ide spachat skylink, ze ?![]() |
arioner
![]() |
|
RE: 4K prijimac na SkyLinku panassonicu je 2x CI dosť častoDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@arionerToš...![]() |
noces
![]() |
|
OCTAGON 4008OCTAGON sf4008 4k UHDChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: 4K prijimac na SkyLink4k tv má 4k satelitný tunel ?VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@lubos3necjjasne , pač jich mas plnu (nevhodné slovo) skladem a nemuzes se jich zbavit..s octagonet toš to by si dal... predraženej ležak ... to vu zero 4k ma levnejsi,(https://satelity.ellano.sk/vu+-zero-4k_36902.html) vykonnejsi a daleho novsi modul jak ten undervasserman krap produced made by china. |
arioner
![]() |
|
@jjeryKdyž tazatel píše o dvou kartách, tak mu asi nebudu doporučovat TV s jedním slotem, ne?Jak píše HYPER. Mám právě TV řady 780 a jsou tam 2 CI+ sloty. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@NalimmTo jako že by 4K TV se sat.tunerem neuměla přijímat 4K obsah ze satelitu? Na co by taková TV pak byla?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@arionerKdyž už chceš dělat chytrého nebo snad vtipného, tak pro příště:underwaterman (anglicky) nebo unterwassermann (německy). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerJa by som sa s tymi dvomi kartami moc neunahloval... |
noces
![]() |
|
@nocesAle já žádné dvě karty nemám a ani neřeším do budoucna CZ+SK, Jen jsem psal, že ten Panasonic co mám, disponuje dvěma CI sloty.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscernato,jaký si zastáncem Skylinku se divím,že jim nedáš "vydělat" a neprovozuješ i SK kartu,když už máš tu možnost. Aspoň bys mohl dát vědět,jak se to pak vše chová- se dvěma CAM moduly a se dvěma kartami na dva různé "regióny"....![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
@joscerani si to nezkoušel?_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
@joscerVyskúšam-uvidím.![]() VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@jamess96Vzhledem k tomu, že jsem tvůj příspěvek vyhodnotil jako invektivu (byť malou) vůči mé osobě, zachovám se podle toho, co mám v podpisu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
TV se 2 Cl slotyJaká další tv má 2 Cl mimo panasonicu? |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
RE: 4K prijimac na SkyLinkTen panasonic má dva tunery,můžeš připojit dva sat operátory |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |