![]() |
|
Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení reklamNova chce od prázdnin znemožnit přetáčení reklam v televizních archívech.Podle Jiřího Hojgra přichází skupina Nova jako celek na IPTV platformách o 35 procent diváků, kteří sledují pořady, avšak nikoliv reklamu. více u konkurence.... Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@JimmyTo je prasárna |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 039 |
![]() |
|
RE: Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení...Jenom at to udělají a přijdou o 100 procent diváku.![]() |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
@předa103sfině jedny...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
RE: Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení...Reklama je nejdůležitější část vysílání, proto je celkem logické, že je potřeba zabránit jejímu přetáčení. Divím se, že s tím nepřišli dříve.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení...Ne jen Nova, ale i Prima o tom uvažuje.. |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení...Z Novy občas něco nahraju na HDD, jak je reklama, tak použiju tlačíto 9 6 3 ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 217 |
![]() |
|
RE: Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení...Když chceš manželce pustit v HBBTV u Novy ulici,tak jenom můžeš vstoupit do fotogalerie a nic nepřehraješ.Nova má nejhorší HBBTV,kam se hrabe na Primu.A ještě znemožní přetáčení reklam.Ta se sama odepíše.Děs. |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení...Nikdo to nesleduje, pro každýho je to odpad (aspoň co tak lze číst v diskuzích). Ale hned je haló, jak Nova s něčím přijde![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení...Mně reklama nevadí. Nenahrávám - nepotřebuju reklamu přetáčet. Reklamu v živém vysílání nesleduji - při reklamě v živém vysílání si dojdu na WC, přiložím, uvařím kávu, dám cígo atd. Řeknu si, že díky té reklamě můžou ten film dávat, že se z reklamy platí vysílání a díky reklamě stojí balíček jen tolik a ne 4x více a jsem v pohodě.![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Nova chce od prázdnin znemožnit přetáčení...Pokud je něco v TV zajimaveho, tak si to najdu v Archivu CZSK, pres noc stahnu a koukam na druhy den bez reklam |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@ja987já už na čt vůbec nekoukám,nemaj reklamy a kdo to má vydržet čumět v kuse 1,5 hod,když si odskočím,přijdu o děj,to samý v kině,díky za reklamy všude,u záznamu by to mohlo jít přeskočit,pauzu si udělám sám |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrDávám Ti![]() ![]() ![]() *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987do kina jen za trest na super film ve 3D,jinak nezájem,naposledy jsem ani nedopil kafe na baru a už mě hnali dovnitř,tak jo a nastala min hodina reklam,če nenapíšou v kolik to opravdu začíná,už sem se vždy nadechoval,že konečně film a zas reklama |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@ja987předpokládám správně, že ta účelnější a pro Tebe prospěšnější jiná činnost namísto čučení na reklamu je cigáro...?![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceŠpatná odpověď!!! Správná odpověď je: Třeba ulevím močáku, umyju nádobí, nasypu slepicím apod. Nebo třeba na parabola.cz odpovím na špatnou odpověď lanceovi.*******
|
ja987
![]() |
|
![]() |