![]() |
|
skylink sk/czak niekto chce na sk karte ceske programy, staci po 4.6. doplatit cesky serpo. plati aj opacne, len karty irdeto. vraj eu |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
@lanceKdy Skylink bez trestu porušil zákony?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerAhoj, no konečně, poslední dobou se mi zdáš nějakej pasivní, tak jsem Tě chtěl trochu probrat (povedlo se) ať si něco vyděláš...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: skylink sk/czMě SK programy nechybí, předplácet si je určitě nehodlám. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
@RATT---sirdaChceš-kúpiš,nechceš-nekúpiš.![]() |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
@BOBSENa ked to pojde tak co .. vsetkym sa tu omluvis a pojmenujes sa nevševedouci hňup ? nebo jeste buded tady placat 2 na 3 ? |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@atr2009Nechci-nekúpim. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
@jansmrzMýlíš se,ICE pojede dál,v caid 0624,který mají v sobě,akorát ale v modulu nebo sk.ready |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@sirdaTo je každého věc, za co si hodlá platit. Já si třeba za Slováky rád připlatím![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: skylink sk/czja si taky myslim ze to bude balicek cz a sk ,otazka zni jestli pak odpoji i CT na svk kartach a naopak,tak to vidim realne ja![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 712 |
![]() |
|
@matino300No jestli dnes lze něco říct určitě, tak to, že ČT na SK kartách a naopak se odpojovat nebudou!![]() |
lance
![]() |
|
z dálky koukám,vypadá to zajímavě,zblízka skoro kačica |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: skylink sk/czStále jsem se tady nedověděl, odkud tato informace pochází, nebo je to hoax.To druhé serpo bych zaplatil v penězích druhého státu, tedy v eurech, nebo prostě zaplatím těch 89kč 2x? Nějak se mi to celé nezdá.... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@palermo67smysl by to dávalo,platit 2x,to je skylinkupodobné |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink sk/czu Skyliku to právě smysl dává![]() |
lance
![]() |
|
@pierrepetrje to fakt.. vono to malo byt uz koncom 4 mesiaca vonku ale nejak sa to oneskorilo@palermo67 kua ty si na praskoch ? pisal som ze v sprave karty ti pribudne polozka pre zaplatenie serpo sk, slovakom opacne cz .. tak asik nebudes platit fazulkami ale menou tou ktoru mas v krajine.. leda ze by si bol z bananistanu, pepco, pak by byli tolerovany i banany ![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionerpak dobrej tah,100% zdražení serpo a nikdo neřve |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink sk/czVidel bych to jako samostatny balik cz treba za 1.99€ priplatek ma to tak myslim orange sk |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 712 |
![]() |
|
@lanceTo není o pasivitě, ale o tom, zda je možnost reagovat ne něčí nesmysl. Tedy jen škoda, že jsi na mou otázku neodpověděl. I když mlčení je také odpověď, tedy že nemáš nic konkrétního, a tedy jsi napsal zavádějící příspěvek.O můj výdělek se nestarej, já vydělávám dost ve svém zaměstnání a nepotřebuji brát zde za příspěvky. Ale zřejmě s tím máš zkušenosti, že víš, že se tak děje. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: skylink sk/czHypoteticky ak by to bola naozaj pravda a nie JPP, ak mám predplatený nejaký balíček, budem mať tie CZ programy aktivované automaticky? |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: skylink sk/czAutor vlákna si z vás vystřelil a vy mu to baštíte i s navijákem![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: skylink sk/czNe, nevystřelil. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: skylink sk/czS geoblokací přišly samotný TV stanice, takže se nic nemění, protože autorský práva kupují jenom do jedné země a nic na tom nezmění ani to, když někdo z abonentů zaplatí serpo dvakrát. To by ta karta jedině musela fungovat jako "přepínatelná", buď na jeden region nebo na druhý, ale nikdy ne tak, že tam pojedou všechny programy naráz. A jestli něco takovýho někdo udělá (že tam pojede všechno), tak dřív nebo později (spíš dřív) zase přikvačí Markíza, Nova, JOJ nebo Prima a začnou striktně vyžadovat odpojení.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: skylink sk/czŘeší se to na jiném fóru, včetně odkazu na zdroj informace (samotný SkyLink). |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
@PoldaSvážně jsem zvědav jak ti půjde to mudrování o navijáku a smajlíci po 4.6.![]() |
lance
![]() |
|
@PoldaSchlape. Ne jen lidé se mění,ale i legislativa,zákony a prostě vše,no.![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
![]() |