![]() |
|
leo tv goldzdravim kedy startuje tento program |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: leo tv goldDnes vecer u teba v spalni. |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: leo tv golda u mě Leo tv sleep...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
@jansmrztěm honimírům to ale přejeme |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: leo tv goldhonimir si ti ja mam ženu a dieta ja som sa len pital čo je na tom |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@jony44a naco potrebujes to leo gold ? neda ci zatr tkac ?BTW: robil si testy ci to dite neni susedove ? bo podla toho "pital" s makkym i sudim ze si rom, deges alebo madar, vies honipírko ![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@jony44já tři děti a tři vnučky ženu jednu stále |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrjedu nebo jednu.. jestli to prvni tak logicky nepotrebujes leo gold![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionerjednu logicky |
pierrepetr
![]() |
|
RE: leo tv goldTéměř v každé diskuzi ohledně erotických programů se objeví řada "vzrušujících"příspěvkůvelmi vysoké hodnoty.Mě ovšem více uspokojí ty oficiální jako je například ta z 10.5.2018 na tomto webu. Přesné datum ale zatím neuvádí. A už jen pro doplnění v diskuzi pod článkem se tam asi nejvíc ztotožnuji s příspěvkem v 11.51. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: leo tv goldchýba mi tu honibrk bohouš v diskuzi![]() mobile foto popr youtube odkazy na dáke tie videa gold ako fachman v sat určite dekodoval eurotiku tv v 90 rokoch na 16 east kompozitný výstup zo zadu sat stačilo pichnuť do scartu a šlapalo,síce pruhy cez obraz ale na tu dobu tu ušlo ![]() |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
@Bananaboykdysi jsem se díval na program Rande vous,který jel v D2MAC a kódu EuroCrypt/S a nebyl špatný ani kanál Adult Channel v VideeoCrypt - ale co si pamatuju,byla to "soft" verze.Pěkné "ejotické" filmy ...![]() Ale všechno je už pryč... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
RE: leo tv goldtak tako výkende bol po 22 hodine prio holandsky analog Filmnet a ten šiel v tvrdom ![]() švajc teleclub bol v mekkom ale tam som pozeral doobeda rád ako študent promo a po 10 ráno let kamery do plátna a potom tma alebo žeby pre nás ako elektrotechnikou nebol problém tmu otvoriť ![]() D2MAC v pohode mal som depolarizačnu doštičku v tvare X v kruhovom ožarovači ![]() ![]() |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
@Bananaboypřesně tak!!Tobě taky atˇ se daří. PS na Teleclub jsem tehdá nikde nemohl sehnat dekodár ![]() Myslím,že se na Teleclub používal kód PayView 3... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
![]() |