Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

plasma panasonic px70

zdar všem dcera má tuto tv ale nevím jak na ni, při spuštění bych chtěl aby tv zůstala na vstupu hdmi a ne při každém zapnutí se zapne na dvb-t a pak růčo přepnout na hdmi kdysy se to tu řešilo ale nemůžu to najít díky všem.jinak tv hraje skvěle ani nevím jak už je stará ale obraz super.

kanon
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: plasma panasonic px70

Prosím Tě, neříkej mi, že nemůžeš najít, jak se nastavuje hotel mod na Panasonicu. Dej to do googlu a hned to vyjede...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

podrzat - vol. na tv y z boku pritom stlacat av na ovladaci a je to

satan
Registrace: 1/2006

@kanon

Na TV stiskni a drž tlačítko -/V,a na DO TV 3x zmáčknout tlačítko AV,první položka HOD.MOD. změnit na ON.toť vše,OK?

rezek
Registrace: 1/2010

@satan

Byls rychlejší,tak to má dvakrát.

rezek
Registrace: 1/2010

díky moc všem já jsem si nemohl vzpomenout na ten postup kdysi se to tu řešilo opravdu jsem si nevzpoměl tak ještě jednou díky

kanon
Registrace: 2/2007

Nezlobte se na mne,ale hledat jakésik hotelové módy,je úsměvné až zábavné,podobně jako kdysi pro ladění TV Grundig bylo nutno zmáčknout 2 tlačítka na DO (ale která):)) .Včil jsem slyšál,že u nových SAMSUNGŮ TV se musí spárovat DO...:))

hdpe
Registrace: 11/2007

Jestli je to úsměvné, nebo zábavné je mi úplně u zadnice, hlavně že to funguje tak, jak chci já k mé plné spokojenosti. Mačkat při každém zapnutí "přepínaní vstupů" je určitě opruz..

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra