![]() |
|
plasma panasonic px70zdar všem dcera má tuto tv ale nevím jak na ni, při spuštění bych chtěl aby tv zůstala na vstupu hdmi a ne při každém zapnutí se zapne na dvb-t a pak růčo přepnout na hdmi kdysy se to tu řešilo ale nemůžu to najít díky všem.jinak tv hraje skvěle ani nevím jak už je stará ale obraz super. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: plasma panasonic px70Prosím Tě, neříkej mi, že nemůžeš najít, jak se nastavuje hotel mod na Panasonicu. Dej to do googlu a hned to vyjede...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: plasma panasonic px70podrzat - vol. na tv y z boku pritom stlacat av na ovladaci a je to |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
@kanonNa TV stiskni a drž tlačítko -/V,a na DO TV 3x zmáčknout tlačítko AV,první položka HOD.MOD. změnit na ON.toť vše,OK? |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@satanByls rychlejší,tak to má dvakrát. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: plasma panasonic px70díky moc všem já jsem si nemohl vzpomenout na ten postup kdysi se to tu řešilo opravdu jsem si nevzpoměl tak ještě jednou díky |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: plasma panasonic px70Nezlobte se na mne,ale hledat jakésik hotelové módy,je úsměvné až zábavné,podobně jako kdysi pro ladění TV Grundig bylo nutno zmáčknout 2 tlačítka na DO (ale která)![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: plasma panasonic px70Jestli je to úsměvné, nebo zábavné je mi úplně u zadnice, hlavně že to funguje tak, jak chci já k mé plné spokojenosti. Mačkat při každém zapnutí "přepínaní vstupů" je určitě opruz..Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |