![]() |
|
Skylink - Info z chatuV případě, že máte kartu registrovanou na území ČR a máte zájem o sledování slovenských programů, můžete si nyní připlatit platbu servisního poplatku pro SK.![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173 | |
![]() |
|
@PoldaSPlal ses, kde je místo instalace, petersk ti to přesně uvedl. Proboha, tak ten stát Česká republika (SR) je opravdu u SkyLink nazvané "místo instalace" a když na to klikneš, tak se dozvíš, co je to místo instalace dle VOP.![]() pravdivého a úplného vyplnění údajů v žádosti o registraci). ![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatuI petersk píše nesmysly, protože se nejedná o žádný místo instalace, ale o stát, kde bude karta používaná a vůbec to nesouvisí s konkrétní adresou, která se vyplňuje jinde.A co se týká pravdivosti údajů, tak to je věcí každýho jedince, jak se k tomu postaví. Takže už to nerozebírej, protože se motáš v kravinách o ničem ![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatuMožnosť doplatiť si slov. serpo na slovenských kartách, ktoré sú evidované ako ČR síce funguje, ale tá kalkulačka má asi poruchu![]() 104 CZK x 12 = 1 446 CZK ![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatuA skusal niekto, kto uz nemal platne serpo zaplatit len to novopridane bez serpa, ktore prislucha konkretnemu regionu?![]() Teoreticky by to mohlo fungovat, kedze vyradovaci regionalny chid sa zaplatenim druheho serpo zmaze a nasledne bezi komplet zaklad cz sk Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@jozef BATak jestli to takto funguje, tak to asi brzy nejak technicky upraví, ne? I když dřív, si myslím, ta možnost zaplacení druhého servisního poplatku zanikne skrze právní kroky příslušných komerčních televizí. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
@jozef BAPrakticky to nemám ověřeno, ale teoreticky mě nenapadá jediný důvod proč by to nešlo. Jak správně píšeš, podle regionu serpa (CZ nebo SK) se maže příslušný vyřazovací CHID. Kdo chce jen základ a ne balíčky, tak je teď de-facto fuk jakou má kartu - na jakoukoli kartu CZ nebo SK si zaplatí buď jen český nebo jen slovenský nebo oba základy (pod "přiléhavým" názvem "servisní poplatek"![]() ![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatuKdy nabídne Yarda holandský servisní poplatek?![]() |
taki
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatuNa videu z včerejší konference digimedia vypadal Yarda hodně přepracovaně, mj. tam zas zoufalá ČASO slitala ty svoje žblebty proti přechodu na DVB-T2 a schytali následně dobrý kartáč... velmi poučné, doporučuju shlédnout na webu konkurence...![]() |
lance
![]() |
|
@takiTěžko ho může nabídnout, když je to jiná platforma než Skylink, byť pod jedním majitelem.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@PoldaS06.06.2018 o 14:05 si napísal "A nevím přesně, co máš na mysli tím místem instalace, protože já v zákaznický zóně ve volbě ÚDAJE O MNĚ mám jenom Ulice + Číslo popisné + Číslo orientační (resp. ve slovenský zóně je to ÚDAJE O MNE a Ulica + Popisné číslo + Orientačné číslo) a kromě jména, příjmení a dalších údajů se pak o žádném místu instalace nikde nic nepíše." A bolo Ti vysvetlené, že miesto inštalácie je tam a v tomto prípade je to asi najdôležitejšia vec. Nikto tu netvrdí, že ak je miesto inštalácie Slovenská republika musí byť adresa slovenská a naopak.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatuNa té konferenci se znemožnil akorát Luděk Schneider (MPO - Ředitel Odboru elektronických komunikací), který 5 minut kamufloval miliardu, kterou bude muset stát vyhodit za T2 a korunu všemu pak hned po něm nasadil žvatlal Martin Gebauer (Generální ředitel Českých Radiokomunikací), který neustále blábolil cosi o bezplatné televizi (a taktně opomněl dodat, že za šíření platí samotný stanice, takže se o nic bezplatnýho vůbec nejedná) a mlel úplný nesmysly o nějakých horách a zlých satelitních operátorech, kterým údajně nejde o dobro této společnosti (no tak hlavně, že ČRa o to dobro jde, že? Ale tak leda o dobro vlastní nenažrané kapsy, do které sype peníze daňový poplatník). Pak ještě suverénně lhal, když se snažil z oné miliardy udělat jenom desítky miliónů. A když už musel být napomenut, aby ten svůj trapný monolog zkrátil, tak pro jistotu pak žádný oponent z publika již nedostal prostor na odpověď pod záminkou, že není čas (trapnější výmluvu aby člověk pohledal, když ta žvanírna trvala 4,5 hodiny a prostoru bylo víc než dost).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatukolotoč sa už rozbehol SAKT už reaguje nič iné sa nedalo ani čakaťDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatu@petersk, frank.... & spol..já jsem vás varoval - Alzheimerovi nic nevysvětlíte... ale pokud s ním chcete dál debatovat, upřímnou soustrast... Jinak s těmi kartami v databázi Skylinku je to složitější, není karta jako karta, prostě klasický Skylink guláš. Některé karty reglé v ČR s účtem v Kč mají SK region (analogicky některé karty reg. v SK jsou placeny v EURECH ale mají CZ region atd...) je prostě více variant jak se karta u Skylinku tváří (jestli došlo/nedošlo ke změně místa instalace karty už přes web. formulář, nebo tam na kartě visí ještě historicky jiný region bez přeregistrace...) podle toho se různě karta tváří i ohledně možností double serpo... Moc bych nad tím nešpekuloval a řídil se prostě tím, co lze na dané kartě provést v zák. zóně a hlídal si prachy, páč i občasné kiksy s dopadem na předplatné atd. se občas u Skylinku vyskytnou (nikdo není neomylný a věřte nebo ne, občas se v těch databázích hrabou jejich ajťáci třeba ručně...) |
lance
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatuA jéje, promluvil hlavní chytrolín a odborník na Skylink, který o něm všechno ví a všechno zná (aneb kamarád Fredy Mravence)![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatu... nemáš zač Alzheimere... i když ti to stejně nepomůže, bojuj dál se svým hendikepem, snaha se cení![]() |
lance
![]() |
|
Nechápuo čem se tu diskutuje ... včera jsem zavolal na Skylink, operátorka řekla 1446 Kč za rok ... poslala účet ... atd a je to ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 217 |
![]() |
|
@ivo2001Ta platba 104 je jen sipem/inkasem a je to stejné jako v cz--na rok najednou vždy vícccc,sk nejde na 2 roky,kdy by to vycházelo 104 pro měsíc |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@ivo2001Přes SIPO/inkaso je to levnější. Když si navíc něco z toho u SL ještě neměl, tak je to měsíc zdarma, tj. 1144/rok, takže jsi zbytečně zaplatil o tři stovky víc.. |
taki
![]() |
|
skylink nabídkaZrovna mi přišla za 1500,-/rok 90 programů včetně těch,co sledujete na tv anténě-no není to k zařechtání.Vypadá to na smart,podle seznamu,ale že by Jaroslav už vlastnil pozemák??? |
korkoran
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatujinými slovy - zaplať a budeš pak mít i to co máš dosud zadarmo...![]() no neber to |
lance
![]() |
|
@lanceOno je možné mít programy balíčku Smart zadarmo?Jak už jsem psal. Je s tebou zábava. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerposkoč si a zkus to znova - přečti si co psal korkoran o TV anténě...![]() |
lance
![]() |
|
@lanceNo spíš si poskoč ty. Já nemohu za to, že jsi ho nepochopil a obracíš to proti mě.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@lancetak,tak dokonce nám na JZ umožnili konečně Prim krimi na 31 k.ze Sušice,do teď mi v pozemáku nejela |
korkoran
![]() |
|
RE: Skylink - Info z chatujoscer - kašli na to, zítra budeš mít třeba lepší den..![]() |
lance
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173 | |
![]() |
|
![]() |