![]() |
|
sportovní portálJde vám někomu sportovní web liveonsat.com ? Díky za reakci. |
lapom
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
RE: sportovní portálNejde. Ale je mi to egal. Nevyužívam to.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
@lapomnainstaluj si do mobilu apku SportEventz, ukazuje totéž |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: sportovní portálalebo apku Live Sports TV Listings Guide |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 386 |
![]() |
|
@stamaro ničem, upřímně |
milan33
![]() |
|
re: milan33,stamarDíky za nápady. |
lapom
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
RE: sportovní portálSportEventz pre mňa o ničom,naozaj.Mám obe,ale preferujem Live Sports TV Listings Guide.Nájdem tam latinské a severoamerické stanice pre IPTV. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 386 |
![]() |
|
RE: sportovní portálUz to frci!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
@stamarProsím? Na Tebou zmíněné aplikaci vůbec není seznam všech stanic, kzteré vysílají daný zápas. SE ukazuje všechno to co Liveonsat, navíc nejen pro fotbal, ale všechny odstatné druhy sportu. Zase buď soudný. Tebou zmiňovaná aplikace ukazuje především na reklamu na sázkovky, je to aplikace pro hejly, a to je celé |
milan33
![]() |
|
milan33A proč hned napadáš a urážíš do hejlů?Ale u Tebe už jsem se všiml kdo má jiný názor než Ty tak je špatnej.....Prostě on jen napsal že preferuje Live Sports TV Listings Guide a vyhovuje mu víc to je vše..A ty hned napíšeš že kdo to používá je hejl..nechápu.At si každý používá co mu vyhovuje. To je jako bych napsal že všichni kdo používají Apku kterou Ty preferuješ jsou kašpaři... Chápeš to ?? o čem to je ?? At si každý vyzkouší.Ale nenapadá hned při opačném názoru. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patNikoho jsem nenapadl. Na slovíčách si zakládám. |
milan33
![]() |
|
dodatekTo, že je tato apka jen pastí na (potenciální) klienty sázkovek je do očí bijící... Slovo "hejl" je napadání? No tak jo, když myslíš.... nebudu nadále házet perly sviním....P.S.: Kdybys náhodou tvrdil, že někoho označuji za "(nevhodné slovo)" (a ano, tato slova jsem použil rovněž cíleně) tak věz, že pouze a jen cituji české přísloví, které rozhodně jako vulgární není označeno |
milan33
![]() |
|
RE: sportovní portálNechaj tak... Kazdy normalny clen vie ze liveonsat je asi naj portal na tv program - sportove programy na satelitoch ... Niekedy bol este jeden ale ten je uz nefukncny...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
sportovní portálliveonsat normálně funguje |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: sportovní portálhttp://liveonsat.com/2day.php![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
![]() |