![]() |
|
Satelitní družiceČaute lidi. Chci se zeptat. U Ostravska máme bytovku. Je tam parabola a na ní nastavené lnb na Astra 1H/K,Astra 3A/3B a Hotbird. Chci se zeptat. Můžu zrušit Astru 1H/K a nastavit jí na Eutelsat 16A? Nevyznám se v tom, tak proto se ptám. Dík |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
LioneleNic ve zlém ale zase jsi odpověděl blbě.Takhle ti nikdo fakt neporadí.Velikost paraboly,počet učastníků(máš je tam jsi psal),kolika výstupové LNB,co máš za přepínač. Stejně pokud tam opravdu !.. máš na té parabole nějaké učastníky jako že jooo jestli je to pravda (nezdá se mi to)tak Ti to někdo musel dělat a zprovozňovat kdo tomu rozumí protože sám píšeš že tomu nerozumíš.Proč se nezeptáš jeho i když klidně se zeptej tady od toho to funguje... Ted se nezlob ale na mě to působí že antenu máš jen pro sebe a jen sonduješ zda by to šlo...protože jinač zavoláš nebo normální je zavolat profíka at to řeší a udělá..A ne se ptát na foru tak blbě... Pokud se mýlím tak se omlouvám.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Satelitní družiceNa 80 cm parabole 13 a 16 vedľa seba nedáš, jednak kvôli optimálnej vzdialenosti LNB pri 80cm parabole - t.j. 4 stupne a keby si to dal aj na 3,5 (že by sa zadarilo) signál zo 16E Ti na to stačiť nebude, to je škoda rozhasiť 19,2 |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Satelitní družiceLidi, tak už nic. Jsou tady lidi co mi poradí a je to bez řečí. Ano, rozměr paraboly jsem neřek ale jsou tady takový, co jsou ochotní mi napsat co k tomu potřebuju. Ano, družice jsem si ladil sám. Jen mě zajímalo jestli tam strčím tu jednu. Někdo to pochopil a někdo ne. Díky tém co poradí. |
LionelM
![]() |
|
@LionelMRozmer paraboly je tajný?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: Satelitní družiceTady jsou lidi, tam jsou lidi a ten rozměr paraboly neřeknu i kdyby jste po mě šlapali...no prostě komik každým coulem![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Satelitní družiceTak na to jsem hodně zvědavej jak se bude tento srdce rvoucí,napínavej příběh plný záhad,tajů a zvratů dál rozvíjet.To je fakt komik. |
pat
![]() |
|
RE: Satelitní družiceŘíkám, že už to je vyřešené. Buďte v pohodě. Pro váš klid je to 125 cm![]() |
LionelM
![]() |
|
RE: Satelitní družiceNo a tím údajem jsi měl začít hned na začátku mistře...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@LionelMbud taky dobry a napis ako je to vyriesene. Staci orbitalne pozicie, aky je stred multifocusu a rozlozenie LNB. Nakoniec napis typy pouzitych LNBna jednotlivych poziciach. Napises??? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Satelitní družiceTypuji, že ne...![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Satelitní družiceJasně tak hlavně že jsi to tak rychle vyřešil !!(i když všem je jasný že jsi nevyřešil jen už ti to bylo blbý a zamotával ses)Ale tu další pohádku o 125 cm parabole jsi si mohl nechat.Včera jsi nevědl co tam máš a dnes 125...kdyby to bylo 125 tak to víš hned protože díky velikosti by jsi těžko zapoměl co jsi tam dával Ale jak píšu hlavně že už to máš v ok...Protože tady by to stejně nikdo tu hádanku nerozluštil. Hlavně že se něco děje... |
pat
![]() |
|
@patfurt se něco děje!!! I tady![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
to LionelMVždy je třeba myslet, nejlépe vlastní hlavou.Najdi si na této webové stránce polohy družic, které Tě zajímají. Pak zajdi k parabole a zjisti směr ze středu LNB na parabolu. V tomto směru změř vzdálenost mezi středem LNB a plechem paraboly. Tuto vzdálenost považuj za ohniskovou vzdálenost. Nyní si sedni a propočítej podle stupňů a ohniskové vzdálenosti, jak daleko budou středy LNB vzájemně od sebe, k tomu využij znalostí z trigoniometrie. No, a jsi doma!!! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Satelitní družiceZatím mistr nenapsal řešení, asi ještě na střeše přeměřuje talíř, aby to bylo přesně...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Satelitní družiceDrobečku: Chceš znát odpověd na otázku co jsem se ptal na začátku? Ano jde to. Když máš parabolu 125 cm, tak v pohodě. U 80 paraboly to už je trošku problém. Víš, někdo mi může odpovědět jednoduše. Někteří zase tady musí remcat a neporadí vůbec nic |
LionelM
![]() |
|
@LionelMbude ti to slapat pri spravnom nastaveni s vhodnymi LNB, uz od velkostioffset paraboly 100x110cm... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |