![]() |
|
MultytenneDobrý den,rád bych jsem se chtěl zeptat. Chtěl bych namontovat tatínkovi na Moravě parabolu multytenne kterou jsem koupil za levný peníz v bazaru. můj dotaz je, Jestli je možné ještě s tímto zařízením chytnout české a slovenské programy v plném HD rozlišení. Chápu že tam není žádná rezerva. děkuji |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: MultytenneTo musíš len vyskúšať. V stredu som známej montoval normálnu 60 cm parabolu a chytil som len 12070, takže ak som chcel SK/CZ HD, šup do elektra pre 80 cm ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: MultytenneDoma mám Multitenne 45, natočenou na 0,8W (FreeSat) a jede to bez problémů i za běžného deště. Naopak u babičky jí mám na Skylink a zde je to s touto anténou už fakt na hraně i za jasného počasí.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Multytene 45V Praze chytám 13,19,23,5,28,2 za normálního počasí bez problému ale za horších podmínek 13 a 23,5 nic moc |
nalim
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: MultytenneKeď už chceš spraviť otcovi radosť, daj tam 80 cm anténu, tiež sa dá kúpiť v bazáre lacno, napr. ja som kúpil v bazáre Mágio parabolu aj s konvertorom ako novú za 10 euro, cca 250 kč, mám ju na chalupe, šlape na 100 % |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 563 |
![]() |
|
RE: MultytenneJižně od Prahy chytám 13,19,23,5,28,2 na Multitenne 45 bez problémů. V případě horšího počasí lze tuto parabolu zkusit nasměrovat pouze na jeden směr s plným signálem. U mne je to většinou 13 - Eutelsat Hot Bird, někdy i 23,5 - Astra 3B. Poté vše funguje i za bouře bez problémů (znovu podotýkám, že pouze jeden perfektní signál ze čtyř) - opravdu je nutné si s tím "pohrát" a perfektně naladit (nejlépe za toho špatného počasí). |
nikname
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: MultytenneSuper. Tak celý skylink funguje a chytnu aj poláky. Těším sa na pohraní s laděním. Děkuji za odpovědi.![]() |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
![]() |