Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

3sat: Rigoletto di Mantova

Německá stanice 3sat odvysílá dnes večer ve 20:15h "živou" operu Rigoletta. Jedná se o unikátní projekt televize Rai kde se kombinuje živé vysílání s operou z překrásných míst italských památek. V hlavní roli se představí Placido Domingo, režie Marco Bellocchio. Hraje symfonický orchestr Rai.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

@franck

Ďakujem za Info, 3SAT HD, mám veľmi rád, dávajú tam dobré dokumenty, ani Arte HD nie je zlý, niekde som čítal že vraj,má vysielať aj po Poľsky, nemáš nejaké Info?, a budú kanály od Mediaset, vysielať od 14.06.2018 zadarmo cez satelit?, počas MS vo futbale 2018 (Russia),za odpoveď ďakujem, prajem pekný večer

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

O Arte v polštině nemám žádné info. Mediaset už teď vysílá zdarma na satelitu i v HD, přes TivuSat. Pokud máš na mysli FTA vysílání, tak před dvěma dny potvrdil Berlusconi že uvažuje o odkódování svých tří hlavních kanálů na HB.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: 3sat: Rigoletto di Mantova

Ano, Vy jste oba dva jako ten "výbornej, rumunskej film, je to trochu cestopisní, trochu erotický, sám bych na to šel ještě jednou, ale musím se dívat na besedu o hovězím dobytku"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Vesničko má středisková :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@tukan

Neviem ani načo síce narážaš ale ja Talianske stanice, mám rád, a po Taliansky som sa aj učil, čiže si rád pozriem,napríklad, RAI 1,RAI 2,RAI 3,RAI News 24, RAI Sport Plus,RAI Storia, TGCOM24,TGNorba,Radio Italia TV HD a EuroNews Italia R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

Želám Vám príjemný večer

Vi auguro una bella serata :8) :O R^

Zetor25

@Zetor25

Na českém vláknu psát cizí řečí je nejlepší. Ono je toho ještě málo anglicky. Okolo toho 45 roku se všude zase učilo německy. Potom zase rusky. Jak se bude učit za pár let? Čínsky?

sateliťák
Registrace: 2/2006

@Zetor25

Nereaguj... Neztrácej čas. Anche a Te auguro una bella serata (I Tobě přeji hezký večer) ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

franck:

Ďakujeme za INFO, ty zúfalec. My sme všetci tupí a nevieme sledovať EPG. Si moc zlatý, že nás o všetkom informuješ - rozhodne si "prínos" pre toto fórum! :))) :))) :)))

Cage
Registrace: 11/2012

Že prý: Kolik řečí umíš,tolikrát jsi člověkem.
Na řeči v diskuzích jsou zde někteří mistři.
Jinak žánrově mě tenhle tip nezaujal,ale v minulosti mě už fórum nejednou upozornilo na to co jsem sám nezaznamenal. (EPG,teletext)

navi2
Registrace: 5/2017

Zetor

Ale já proti Itálii nemám absolutně vůbec nic, země je to krásná, kuchyně vynikající a i jazyk mému uchu lahodí. Problém je někde jinde...

tukan

@sateliťák

:))) :))) :)))
Nie!
Podľa mňa za pár rokov, budeš potrebovať aj tú čínštinu, aj angličtinu, samozrejme pomôže aj ruština.
Ale budeme musieť sa zrejme učiť okrem arabštiny aj nejaký africký jazyk (ktorý?! To netuším - pretože ich je ako švábov...)
Šak "moreplacvci z Afriky" sú stále trendom!
:)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

A nakoniec môj názor na =Italiu=...

Nebudem komentovať počínanie nicka "franck" tu na tomto fóre, ale radšej poviem svoj názor na talianov ako národ z môjho pohľadu a skúseností!
Keďže u nás vo firme spolupracujeme aj z talianskymi firmami/dodávateľmi zariadení tak za tie roky sa tých skúsenosti nazbieralo neúrekom.
Sú to zväčša negatívne skúsenosti, napr.:
- tie ich obedňajšie siesty - zvyčajne dvojhodinové, v týchto prípadoch sa z talianmi jednoducho neskontaktuješ!
- podobne je to počas letného dovolenkového obdobia, nefunguje dodávka náhradných dielov, dodávka nových zariadení atď...
- v prípade, ak si chceme objednať nejaký náhradný diel, taliani požadujú presnú identifikáciu toho dielu, veľakrát im nestačia fotografie, ani výrobný štítok stroja. Ale keď my požadujeme od nich presný technický rozkres toho stroja/zariadenia, aby sme im mohli spätne presne špecifikovať, že čo potrebujeme. Tak buď takéto niečo vôbec nemajú, alebo nechcú to poskytnúť.
No, aj takýto sú "inteligentní taliani"!
Rv
Čo sa týka jazyka, taliančinu nemusím, ani mi nechýba, aj keď mám možnosť taktiež sledovať talianske tv programy z Hotbirdu.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Nemám slov

Nemám na Vás niektorých slov.To ste tak obmedzený, že Vás okrem CZ a SK nič nezaujíma, alebo ako si to mám vysvetliť.Snáď je toto fórum, kde sa dá písať O všetkom, čo sa kde na orbite deje.Radšej keby tu bolo viacej takých ako je Franck, ktorý aspoň prináša zaujímavé informácie.A ak Vás to nezaujíma, tak neviem načo reagujete.Asi len nato aby ste mohli provokovat!!!

Power150
Registrace: 3/2009

@Power150

no tys tu chyběl. A co sitaky neumíš nic najít na netu.Vždytˇ franck nic světoborného sem nepřináší.Akorát kopíruje stránky z netu a pak je sem prcne.To dovede i cvičená opice :laughing: :laughing: :laughing:
Nic zajímavého sem nepřináší,jen kopíruje,nudí a prudí!!!! :sly: :sly:

jamess96

@Power150

To je normální, já píšu o Rigolettu a někdo začne psát o náhradních dílech a siestě. Já už ani nereaguji, to je případ spíš pro odorníky než pro mně...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Tak já to tedy shrnu pro Zetora

Mně nevadí vůbec žádná země, všechno je to o lidech. Už jsem se naučil i tolerovat Francka /v toleranci je síla/, je to věc redakce a adminů, pokud jim to vyhovuje, proč ne. Mně začalo vadit bonzování, nahlašování a dokonce i vychloubaní se /tím nahlašováním/. A pak mi ještě vadí různí "děkovači" a "pochlebovači" /obyčejně přidají, co oni mají rádi, popř. nějakou doplnující otázečku, atd/, říkám jim příprckové, protože na to už opravdu nikdo není zvědavej. Někdy mám pocit, že to jsou ty samé osoby...

tukan

No skvělé, ještě se ozve PeterHumax a jsme doma...

tukan

@tukan

... a Richie2016 ... :laughing: :laughing:

jamess96

Slušná diskuse

Chtěl bych poprosit,koho info od Francka nezajímá-nechť nereagují a nepíšou.Je tu spoustu témat,každý si vybere,co ho zajímá,napíšu názor.Pokud to tak bude,diskuse k tématu bude přehledná a kratší.Já třeba Tivu kartu mám,spokojenost.Díky.

kamter
Registrace: 1/2007

Slušná diskuze

kamter R^
Power150 R^

navi2

zetor 25

Doufam že se divaš na RAI6UHD která je specialně pro TV Šlagr.Program pro italske poturčence.

miku
Registrace: 10/2007

@miku

RAI 6 UHD,nevysiela tak neprvokuj a nedávaj tu hoaxy, Franck by o tom kanály niečo vedel a ja UHD prijímač nemám,ale časom by som to chcel vyskúšať,len neviem ktorý je naj, čí Octagon alebo VU+Solo,RAI má iba kanál v 4K, čiže RAI 4K,Prajem peknú slnečnú a ničím nerušenú nedeľu R^

Zetor25

@miku

Ty asi 3sat nesleduješ.Co Tebe vůbec zajímá.
Já, když ráno otevřu okno,tak to mám v super UHD. O Sole Mio ...

navi2

@navi2

On sa diva iba na ten Šľágr TV, 3SAT HD,asi nepozná,ja mam radšej Senzi než Šľágr TV R^

Zetor25
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra