Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

popcorn hour a-410

caute mam taky maly problem s popcorn hour a-410 (multimedialny prehravac) zrejme mi odislo wifi usb adapter WN-160 (original k tomu,ine usb nejde rozchodit) priamo cez kabel sa mi iánternet nepodarilo nikdy rozchodit,preto som bol rad ze ide aspon wifi pripojenie, len teraz uz ani to...nevie niekto tento typ zohnat,alebo nema skusenosti ako riesit pripojenie cez router priamo kablom, dakujem

robert79
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: popcorn hour a-410

Se divím že ti to nejde přes ethernet kabel. Měl jsem starší Popcorn Hour A-110 tam mě to šlo přes něj i přes Wi-fi (TP-Link TL-WN821N)Těd už Popcorn samozřejmně nemám ale byla to výborná věc. Na tu dobu, nic takového podobného nebylo. Wi-fi adaptér jsem ještě našel.. :))

Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB

lipagamb
Registrace: 8/2006

Kabel je kabel. srčičky jako wi-fi nepoužívám. a-410 přes kabel v pohodě. Nastav si u LAN DHCP. Na routeru zapni DHCP s rozsahem IP adres a popcorn si vše potřebné lízne.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

meduzka
dakujem,skusim

robert79
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra