, sekce: Skylink |
|
Problem Sat prijamc Optibox Zebra MiniZdravym vsetkych, potreboval by som poradit lebo uz si neviem rady. rodicia maju satelitny HD prijmac Optibox Zebra mini pripojeny k TV Scart kablom. Problem je v tom ze ked vypnem sat.prijmac do standby rezimu obraz normalne vypne ale zvuk naposledy sledovaneho programu stale cez TV pocujem. Neviem cim to je skusal som vselico. Poradte prosim ak mal niekto podobnu skusenost. Tak isto mi TV Panasonic automaticky nenajdeAV vstup treba ho vzdy manualne prepnut. Taktiez neviem cim to je ved cez scart kabel by ho malo rozpoznat automaticky. Cy sa myl |
Dobko30
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
|
|
RE: Problem Sat prijamc Optibox Zebra MiniScart kabel som uz menil a nepomohlo to |
Dobko30
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
|
|
@Dobko30Mám dojem, že v menu by mělo být nastavení ,,deep stand-by,,. Jinak mě nic nenapadá.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
@Dobko30Přepínání přes scart se děje přivedením, odpojením napětí na pin 8, jestli si dobře vzpomínám. Musí to podporovat jak scart ,,konektor,, na příspěvkovém zařízení, tak na TV. Samozřejmostí je plně osazený propojený kabel.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
Problem Sat prijamc Optibox Zebra Mini (# 201)Ale když je sat. přijímač ve STANDBY tak by měla jít pouze část zdroje pro IR čidlo a obvod Standby pro aktivaci procesoru popř. napájení konvertoru. Proč tedy pracuje zvuková část? Jak dlouho je ten zvuk slyšet? Neni to pouze po dobu zbytkového napájení kondíků před vypnutím zdroje? Spíš může jít o závodu vypínacího obvodu. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
|
|
@Dobko30Zeptám se asi blbě, ale proč to není zapojené přes HDMI? To je tak stará TV??? |
saxx
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 55 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|