Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Tv Samsung es7000

Ahoj vše znalým má tuhle tv asi 4 nebo 5 roků a teď začala zlobit sama se zapíná,sama se restartuje,nereaguje na ovladač a musím počkat na samočinný restart pak chvilku klid a pak zase po čase znovu to stejný nevíte co by to mohlo být díky všem

kanon
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@kanon

A co takhle tovární nastavení !

zeze
Registrace: 5/2011

@kanon

a co takhle to opravit?,ty to asi neumíš,když se ptáš tady,tak najdi šikulu,zadarmo to nebude

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrrepetr

tady nejde o to to opravit a zaplatit ale jestli se s tím někdo setkal,já to neopravím to neumím,ale nedělá to pořád teď od večera to neudělalo zkusím továrko ale myslím tím to asi nebude.

kanon

RE: Tv Samsung es7000

Máš poškodený obsah pamäte.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Rasto1978

+- cena opravy jestli víš?jinak díky za reakci

kanon

Přesně tak, vypadá to na vadnou NAND - přes servis se nedoplatíš ,ale opravitelné za přijatelný peníz to je.

decmen
Registrace: 2/2008

decmen

dík mám známýho opraváře tak se s ním domluvím ať se na to kukne.

kanon

Mam tuhle telku uz 5 let a zatím ok s posledním sw. Akorát co mi trochu vadi je, ze pomerne dost hreje, když dam ruku na zadni kryt, kde je hlavni deska s procesorem a vtupy HDMI,USB, tunery atd. U rady 32D6570 jsem nic takového nezaznamenal a jede také dodnes uz 7 let. Prave to zahrivani a vliv okolniho tepla muze mit za následek po nejakem case njakou poruchu, napr. vyschuti elektolitickych kondenzaroru na desce diky mensimu prostoru a nedokonalého ovadeni tepla a muze to zpusobit prave popisovany problém nebo jiné projevy zavady. Kanon, drzim palce at se oprava zadari, je to dobry kousek na tu dobu, obraz je velmi dobry.

HYPER
Registrace: 11/2010

omlouvam se za nektre preklepy.-)

HYPER
Registrace: 11/2010

@kanon

"cena opravy jestli víš?" - to ti ja nepoviem, každý má svoje ceny.

Rasto1978

@decmen

"přes servis se nedoplatíš" - hmmm, som servis a predstav si že pri takýchto poruchách sa DOPLATIL každý v úplnej pohodičke.

Rasto1978

@Rasto1978

A co mu zbylo,když chtěl koukat?😎😎

korkoran
Registrace: 10/2006

@kanon

Něco podobného jsem zažil se Sharpem.Povės za Šamšulu větráček,možno to přestane.Ja mu vyvrtal ďuru a vlepil větráček a přestal mi zlobit,i spotřeba,která před tím byla o 130% vyšši než v návodu,klesla na +20% nad původních 48W

korkoran
Registrace: 10/2006

hyper

díky ,je to dobrá tv a s obrazem jsem spokojený a ještě bych jí nerad vozil do sběrného dvora,jinak továrko nepomohlo vůbec a byl jsem rád že po několika restartech se rozběhla,nejsem sice úplně závislý na na téhle tv je sice v obýváku ale pod pergolou venku mám metrovku a stejně sedíme venku večer,ale když tě ta tv za noc 3x vzbudí že se sama zapne tak to naštve. díky ještě jednou a uvidím co servisák s ní provede .

kanon

@kanon

vypínač 220 a budit nebude

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@korkoran

Každý má možnosť výberu, dostane presnú cenu a každý sa rozhodne či do toho ísť alebo nie. A v tomto prípade sa vôbec nejedná o nerentabilnú opravu (pokial sa niekto nerozhodne meniť celý mainboard).

Rasto1978

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra