Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sekání Skylink

Zdravim, jsem jediný nebo se někomu také seká vysílání na Skylinku?? Za každou reakci moc děkuji.

jans
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 162
Odpověď v diskusním vlákně

@korkoran

velice trefné :laughing:

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

RE: Sekání Skylink

korkoran@ Když zavoláš tágo a zajedete si někam na pěknou večeři, tak to jistě pochopí :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@Diaboltp

Přesně tak. Dle dalších informací to byla HW chyba na optice.

SirMax

@PoldaS

Hm to by mě ten Skylink tedy poslední dobou přišel pěkně draho. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Jo? A kdy předtím byl výpadek? Jestli je nějakej jednou měsíčně, tak je to moc. A to se ta večeře dá unést :8)

PoldaS

No na 11876 to bylo docela časté a trvalo to hodně dlouho, než to prozatím dali do kupy. :)))
O víkendu výpadek určitých karet. :)))
Jak píšu to by ty večeře vyšli hodně draho. :)))

lachtan

Stáňa Jeřábková Tak vyjádří se konečně někdo proč všem vypadavaji ct kanály ?kostickuji se vypadava signál restart karty nikomu nepomáhá 😠tak buďte tak ferovy a napište nevím (ano máme problémy s českou televizi)to si tak nevazite zákazníků ?😠chtela bych podekovat za odpoved,ale bohužel nemam za co podekovat.ale i tak přeji narozdíl od vás krasny slunickovy den🌻
Skylink
Skylink Dobrý den. Včerejším dnem jsme evidovali menší technickou závadu na přenosové trase. Tato závada se projevovala kostičkováním programů zejména České televize. Závada byla v brzkých ranních hodinách odstraněná. Za sníženou kvalitu vysílání se Vám omlouváme. Ludmila
Misa Krs
Misa Krs Žádné chybové hlášení ale výpadky na ČT sport, hrůza 😤. Na internetu na vaši apce bez problémů
Skylink
Skylink Dobrý den, Vámi popsané výpadky obrazu a zvuku byly způsobeny technickým výpadkem. Za tento výpadek a způsobené komplikace se omlouváme. Děkuji za pochopení a přeji hezký den, Eva.

aafroman
Registrace: 6/2014

https://www.facebook.com/skylink.sat.tv/

aafroman
Registrace: 6/2014

lachtan@ Tebou popisovaný problémy neznám, i když je fakt, že programy z TP 11876 sleduji minimálně :8)

PoldaS

Nechtělo se mi hledat ale nakonec jsem ti to pohledal.
https://www.parabola.cz/forum/topic-90397/
https://www.parabola.cz/forum/topic-93721/
A tu to nikomu nevadilo klidně i měsíc v kuse a brát manželku,každý den na večeři co myslíš že pr.. bankeřovu dceru?
:laughing:

lachtan

Jak jsem psal, jednou za měsíc. Což se dá i ta manželka akceptovat :))) A jestli to někomu vypadávalo měsíc v kuse, tak si měl zavolat nějakýho montéra a nechat opravit svoje přijímací zařízení, protože to bylo prokazatelně u něho a ne ve vysílání.

PoldaS

:))) Ty jsi komik :)))
Asi se ti nechtělo číst ok neřeším a vyvracet ti to nebudu.

lachtan

na ct4 se neda divat porad se to seka porad s tym solichaji a pak to stoji za (nevhodné slovo) skylink se o moc zhorsil

venca263
Registrace: 10/2010

Naštěstí včerejší katastrofu na ČT Sport HD na Skylinku zachránil Pařízek. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@venca263

nic nedělají už od rána....už to jede od rána ok.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

venca, jak pise habr a jini, problém je u tebe, uz jede vse od rana jak ma na TP 12344/H 29900 DVB-S2/8PSK.

HYPER
Registrace: 11/2010

venca co mas za prijimac? Zkus restartovat. Vytahni privodni kabel na 220 V ze zásuvky a za 15s znovu zapoj kabel do zásuvky.

HYPER
Registrace: 11/2010

Myslím si,že to myslel obrazně,že co chvíle do něčeho vrtají.Je to napsané stylem,že se to dá pochopit oboustranně.

lachtan

Mně nemáš co vyvracet, protože byť TP 11876 nesleduji nějak často, tak rozhodně bych si výpadků trvajících měsíc všimnul. Navíc debaty o výpadcích beru s rezervou, protože i z tohoto vlákna je jasný, že když někomu něco vypadává i dávno po tom, co Skylink závadu odstranil, je problém čistě u něho. Holt si musíš najít proti Skylinku něco lepšího, než pitomost, u který ses jenom znemožnil :razz:

PoldaS

@PoldaS

No myslím, že zrovna výpadky/anomálie na TP 11876 se tu řešily zrovna dost často s tím, že byly i shody v čase výpadků. Skylinku jsem od začátku roku nahlásil 187 anomálií v datovém toku na TP 11876. A když vynechám ten včerejšek, kdy prostě selhala technika, tak pouze 1 na TP 12344. A 20 na TP 12090.

SirMax

Nahlásit 187 výpadků za půl roku, to bys musel na tu TV vejrat nonstop. Což neděláš, takže je to z nějakýho softu, co ti skenuje TP a nahlásí každou pitomost, i tu, které si člověk při běžným provozu nejspíš ani nevšimne.
A jinak ta moje poznámka o večeři byla v souvislosti se včerejším výpadkem, kdy to prostě nejelo celý večer. Ne o tom, když tam něco problikne v obraze a hned se z toho začne dělat věda jenom proto, že Skylink :8) Takových výpadků bych třeba někde u pozemáku napočítal podstatně víc.

PoldaS

Já nemám důvod se znemožňovat.Já ti zde zkopíroval reálný problém, který přetrvával opakovaně několik týdnů.Že jsi to nečetl se potvrzuje tím co jsi napsal.Shodovali se všem výpadky na vteřinu přesně.To asi nebyl problém u uživatelů.Tím to končím a nevidím sebemenší důvod na tebe reagovat.

lachtan

Tak nereaguj, protože by ses ztrapnil ještě víc. Jestli někomu sem-tam něco bliklo v obraze, tak to naprostá většina lidí přešla s klidem a nedělala z toho vědu. Ty samozřejmě ano, protože je potřeba si něco na Skylink najít, tak se k tomu hodí každý nesmysl. A co popisuje kdo jiný neřeším, protože zrak mám naštěstí pořád dobrý a sám se můžu podívat, jak to vypadá ve skutečnosti. K tomu opravdu nepotřebuju nějaký předskokany, aby mně to vypisovali :)))

PoldaS

@SirMax

A tie merania robíš aj u ostatných operátorov?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Zatím ne, pouze Skylink.

SirMax
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 162

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra