Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digisport-nákup práv

Příští týden ve středu digisport oznámí nějakou tu novinku.Vypadá to na Serii A.La Liga bohužel ne.Info od pana Rusnáka včera na dotaz jestli v tu středu oznámí La Ligu mi napsal.že to nebude přesně to co očekávám,ale i tak věří že budu spokojen.Takže La liga je pasé...

dawis77
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114
Odpověď v diskusním vlákně

@garrrry

ahoj kamaráde,už to tak vypadá že bez La ligy budeme,jak píšeš,bohužel..Jen malá poznámka,aby ten tenisový kanál zůstal v tarifu L i nadále.V ceníku mají uvedeno,že bude v tarifu M a L jen do 31 července letošního roku...A od srpna kdo ví.

dawis77

@hobo

vázanost mi končí přesně k 3 srpnu letošního roku.Ještě uvidím,snahu cením,že získali jako náhradu za La Ligu Serii A,nemuseli taky totiž žádnou náhradu zajistit,ale pravděpodobně odejdu,ještě více jak měsíc mám na rozhodnutí.

dawis77

dawis77

Obnovím službu O2 hlavně kvůli LM.Ten tenis u mne nehraje až tak důležitou roli.O2 bude mít nové kanály ORANGE na slovensku.Je to nová věc,takže co kdyby La liga už byla na o2 a na Orange?Je nějaké info??

garrrry
Registrace: 3/2009

@garrrry

La Liga určitě ne,do toho nepůjdou.Další meta pro ně je PL od sezony 2019/2020,ale La Ligu nechcou,nepřímo to řekl Kindernay a mě to psal tak před cca mesícem Solnař že o La Ligu zájem nemají...

dawis77

@dawis77

kde ti konci vazanos 3srpna u o2tv nebo digi tv?

kolopik
Registrace: 4/2014

@kolopik

ahoj,u digi mi končí vázanost toho 3 srpna.

dawis77

@dawis77

to jako skoncis u digi tv a neuvidis premier league ani tennis atd..?

kolopik
Registrace: 4/2014

@kolopik

ještě uvidím,vážně uvažuji o polácích.

dawis77

La Liga

Předpokládám, že pokud ztratí Sport1,2 italskou seriiA budou se snažit získat Španělskou ligu. Něco se chystá i na NOVASPORT, naznačil to komentátor při jednom přenosu. Novou ligu bude mít i ArenaSport - Čínskou. Volná by tak v podstatě zůstala jen Brazilská serieA.

FI711010
Registrace: 6/2008

Problím je jinde

Problém, pro běžného uživatele vidím, v tom, že sat platformy používají více satelitních pozic ... u O2tv je pořád ještě mínus, že na satelitu vůbec nejsou ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

ivo2001

to je zásadní problém...

FI711010

@ivo2001

Což samozřejmě není pravda a můžu to samozřejmě interpretovat i přesně naopak. Můžeš bydlet v baráku s oknama na sever takže žádný satelit nechytáš a jsi naopak rád za O2 TV, která není vázána na netovou přípijku od O2

milan33
Registrace: 1/2018

FI711010

problém je v tom,že La Liga je o dost dražší než Serie A.A Sport TV nemá jistou ani Ligue 1.A co by tak mohla Novasport chystat?Určitě ne nějakou top fotbalovou ligu!A odkud máš info že čínská liga bude na Arenasport?

dawis77

dawis77

Říkal to komentátor na jejich stanici.

FI711010

dawis77

jinak bez nějaké top fotbalové ligy by asi Sport1,2 postrádal jako sportovní kanál smysl, to by to tu mohli rovnou zabalit

FI711010

RE: Digisport-nákup práv

Sport není jen čutaná.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@FI711010

Což je další nesmysl, když vysílají F1, kvalifikace fotbalových ME/MS, hokejovou ChL a KHL nebo třeba ATP 250.... njn, ti krátkozrací s videm je na ten svůj "pupek světa".....

milan33

FI711010

myslíš jako komentátor Arenasportu,že?No zabalit jak se to veme,Eurosport a Novasport nemají žádnou top ligu a jedou vesele dál :)))

dawis77

@DVBT1

Omezenci uvažují jinak. Nech je při tom

milan33

milan33

Čo tebe včera tvoja nedala,že si taký nabrúsený ? V každom tvojom príspevku je primitívny útok.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

@Nalimm

Pouze nejsem zaslepený a pamatuju si, co kdy zde kdo psal. Raději si budu nevidět do huby než být servilní kýval, to zaprvé... Za druhé Můžeš citovat útoky v KAŽDÉM mém příspevku?

milan33

@dawis77
Tak si pořiď NC+ a nemusíš zde pořád vyplakávat! Jo aha, to bys ztratil smysl svého života, honění si (nejen) trika zde, chápu....
Vadí mi nesmyslné kecy o ničem. Máš zde 6,5 tisíc příspěvků, jeden blábol vedle druhého a kdybychom si je přečetli všechny tak jedna polovina z nich neguje druhou. Jsi obyčejný kašpar, který se jen dělá zajmavý, divím se že Ti to zde moderátoři žerou. Jsi stejný vřed fóra jako ten rádoby Taliján s tím svým RAIem...

Omezenci uvažují jinak. Nech je při tom

Nalimm

@Nalimm

To jsou všechny? Blbne Ti myš, nebo oči?

A propo, v posledním Tvém citovaném jsem nikoho nezmínil, pokud se někdo tímto cítí dotčen tak pouze proto, že zná rčení "O potrefené huse"... přičemž nezastírám, že takovou konstrukci jsem napsal cíleně

milan33

@Nalimm

Pokud považuješ mé příspěvky za útočné, tak je mi to fu*k, nickméně za jejich oprávněností v obsahové rovině si stojím...ale to jsme zase u těch servilnéch kývalů, že ano....

milan33

Problém je v tom,že aj keď je tvoj názor správny,nemáš právo si vynucovať jeho uznanie niekym iným. Za to je vo futbale aj živote červená karta.

Nalimm
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra