![]() |
|
Digisport-nákup právPříští týden ve středu digisport oznámí nějakou tu novinku.Vypadá to na Serii A.La Liga bohužel ne.Info od pana Rusnáka včera na dotaz jestli v tu středu oznámí La Ligu mi napsal.že to nebude přesně to co očekávám,ale i tak věří že budu spokojen.Takže La liga je pasé... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114 | |
![]() |
|
@pepe23Ajo,já zapomněl díky za připomenutí. Teď nám začne ČT vykládat jak moc je atraktivní 2. liga nebo MOL cup, protože nic prestižnějšího nemohli koupit. Už se nemůžu dočkat. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 054 |
![]() |
|
@William czTak třeba s Mol Cupem, jako národním pohárem se dá pracovat, můžou ho trošku zatraktivnit, třeba něco na způsob německého nebo anglického poháru. |
pepe23
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 258 |
![]() |
|
@pepe23To by mohli, ale jsme v Česku tady se na to možná tak z vysoka vy*erou![]() |
William cz
![]() |
|
RE: Digisport-nákup právČT 4 by zcela jistě neměla dávat komerční sport a prokrmovat tak za peníze koncesionářů nějaké hochštaplery s předraženými právy, co se jenom třesou, až se ČT otřese. Komerční sport ať si vysílají komerční TV.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSAha, takže Vy říkáte že by ČT neměla vysílat sledované sporty a měla se zaměřit na krajské přenosy z házené apod.? Z pohledu sledovanosti naprostá kravina. |
William cz
![]() |
|
RE: Digisport-nákup právČT tady není kvůli sledovanosti, tu si mohou honit komerční stanice. Vůbec nejlíp, aby ČT nevysílala sport žádný, vyjma národního týmu, kde je to ještě jakž takž obhajitelná věc.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Pele1No neviem či môže dať Orange zablokovať M4 v Mágiu alebo Digi. Ak áno, ja bývam na maďarskej hranici a mám to aj v DVBT v HD kvalite. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: Digisport-nákup právTakze ani Olympiadu ani MS vo futbale alebo hokeji? No nic, kazdy ma pravo na svoj nazor.![]() |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
@mastosamozrejme môže a príkladov je tu už viac než dosťDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@black13Nech ho, je to expert všemu rozumí a jenom on má pravdu![]() |
William cz
![]() |
|
Kovaný fanda fotbalu....Nekouká na dechberoucí zápas na MS ale řeší ptákoviny na netu. |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Digisport-nákup právještě mě napadlo,že by v tu středu mohli ohlásit že spustí digisport 4 i pro ČR,ale bez La Ligy to asi není vůbec ve hře.... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77hele pepo a ty si konecne uz najdi babu pac pri tom futbale jenom (nevhodné slovo)is ..nechapu jak muze nakej hnup vkuse koukat 22 blbcu honicich se za kusem nafoukle kravske kože.. ja bych dal kazdemu jednu at se chlapci v klidu zahraji ![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@dawis77To leda by koupili la ligu i sérii a |
pepe23
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 258 |
![]() |
|
@pepe23no právě,takže asi nic z toho...Koupili Serii A,La ligu nikoliv. |
dawis77
![]() |
|
@arionerpředstav si že mám dokonce i manželku a dítko,takže asi tak. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77chudence.. navonok normalna rodinka, len tatko trafeny :D |
arioner
![]() |
|
@dawis77a tak ma mne jeste napadlo kdo ti to ditko udelal? sousedovic Toníček ? paac ti musis koukat, premier league, la ligu, 3 devizni horskou ligu a pak musis jeste vypisovat po parabolre .. aaa to ti zcela jiste na manzelku a hratky nezbyde zadnej cas |
arioner
![]() |
|
@black13black13@ O národním týmu jsem psal, takže ano - sport národního významu by na ČT být mohl. Ale dávat třeba teď fotbal týmů cizích států a ještě s tím, že na MS ani Česká republika není? Nesmysl. I s tím William cz, který když je takový fanda, jak ho ze sebe dělá, tak si jistě rád zaplatí nějakou komerční sportovní stanici a může si za svoje peníze užívat do aleluja![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSUž platím, ale bohužel tu která se soustředí na nejlepší internet, nikoliv na nejlepší sportovní akce![]() |
William cz
![]() |
|
RE: Digisport-nákup právTak holt musíš platit i další operátory, sport je drahý koníček![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Digisport-nákup právgembler je závislý na tipovaní .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@PoldaSAno, to je v pořádku peníze pro mě nejsou problém, ale tady jde o princip. Proč to Němci nebo Angličané můžou mít u 1 operátora a my v zavšiveném Česku musíme mít minimálně 2 operátory, abychom viděli to co (většina z nás) chce? |
William cz
![]() |
|
@William czNěmci to nemají u jednoho operátora. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Digisport-nákup právV Nemecku o PL,ani nezakopneš. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114 | |
![]() |
|
![]() |