Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sledovanie IPTV

Mám kúpené dve rôzne línie na sledovanie IPTV v príjimači MAG254.Môžem zadať do príjimača obe línie?Neviem,ako si potom vybrať jednu z nich.

stamar
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sledovanie IPTV

Pri restarte sa ti zobrazia oba servery a tam si mozes vybrat, ktory sa ma naloadovat.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Moment, přijímače MAG neumí pracovat najednou s více playlisty? Nalouduješ jen jeden z nich a pak reload... Zlatý Dreambox, tam můžu mít v jedné skupině Oblíbených kanály z dvaceti playlistů....

milan33
Registrace: 1/2018

@milan33

Otazka je, aky playlist? Co som ja testoval v enigme, tak tam ide o jednotlive stanice, ktore maju vlastny playlist. Ano tam mozes mat v jednom bukete aj 20 jednotlivych stanic. Cez MAG prijimas kompletnu ponuku tisicok stanic od jedneho providera cez jeden server. A tam to chvilu trva kym sa tie stanice naloaduju a to nehovorim o EPG, to trva mozno par minut. Ak by si to chcel prijimat cez enigma prijimac, potrebujes nainstalovat zvlastny plugin a napr. poskytnut providerovi MAC adresu svojho prijimaca.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@black13a

Mě nezajímá nabídka odjinud, já si zaplatím svoje... Takže umí MAG najednou načíst více playlistů z více zdrojů?

V Enigmě nepotřebuješ řádný plugin, a nikomu MAC adresu neposkytuješ. Mám svůj playlist (čtyři), které nasypu do etc/enigma2 a přijímač s tím pracuje jakoby to byl satelit, rozdíl nepoznáš i když máš v Dreamu IPTV i satelit najednou, nic nepřepínáš, nic neřešíš, nic nepoznáš

milan33

@milan33

Tie playlisty, ktore ty "sypes" do enigma prijimaca, MAG samozrejme zvlada. Otazka a aj moja prva odpoved smerovala ale k IPTV datovym serverom, nie jednotlivym m3u streamom, odkazujucim na internetovy stream jednotlivej stanice alebo akehokolvek prenosu videa.

black13a

oprava

"jednotlivym m3u playlistom" nie "streamom" ako som omylom napisal vyssie

black13a

@black13a

takze umi najednou nacist i vice playlistu jo?

milan33

@milan33

Ano, vie ich nacitat.

black13a

@black13a

dik, premyslim na zkousku nejaky MAG, ale primarne mi staci DM

milan33

@milan33

Ak potrebujes spustat iba streamy jednotlivych stanic, aj ja si myslim, že DM na to postacuje (ak to zvlada procesor a neseka obraz). MAG ma mozno trochu prepracovanejsie uzivatelske prostredie, ale to je iba otazka zvyku.

black13a

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra