, sekce: Příjem satelitů |
|
Triple tunerZdravimMam prosbu před par dny jsem koupil DM900 s triple tunerem a nastaly mi problémy do ted pouzivam dm 800 A 820HD bez problemu.Koaxial od anteny jsem dal do 900 LNB1 parabola najede na druzice,ale na Astre mi jdou programy 4K a HD ale ne SD které jsou volne na 23.5 mi najde programy ale bez signalu.Vim ze 99% je mezi přístrojem a zidli,ale presto prosim o radu,ale ne ze jsem si mel poridit jiny prijmac DM pouzivam od pocatku. Mam nainstalovany images OpenATV 6.1 Dekuji |
katon
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 6 |
|
|
RE: Triple tunerStáhni si nový satelites.xml soubor.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
|
|
RE: Triple tunerTaky můžeš manuálně proladit celý satelit, který používáš. Image /jenom jeden/ openATV jsem měl rád i já /ve Vučku/, ale na dreama bych použil jejich experimental image, který má určitě lepší obrazovou kvalitu /OE2.5/. Dej tam skin /vzhled/ mymetrix a bude se to trochu podobat openATV, i když struktura menu bude jiná. K tomu použij doplněk gemini /najdeš na googlu/ a budeš spokojen. Vždyt píšeš, že máš dreamy, tak co jsi dělal doted? Ted už jenom jestli jsi ochoten tomu věnovat čas...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
@katonako ti radí tukan, do 900-ky experimental, daj tam gemini plugin , odtial stiahneš čo potrebuješ včetne cams, nahraj nejaky aktualny setting, podstatne je spravna konfiguracia tunerov v menu a položke tunery , ak si mal dreambox tak by si to mal ovladať, v podstate je to stale to iste |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 494 |
|
|
tukan a spol.Chalani, no neviem ako to je s obrazom u DM 900 UHD 4K a image experimental OE2,5 versus image Open ATV , Open PLi OE2.0 , ale keď to pustim do mojej LG TV OLED 4K LG 55B7V tak rozdieľ v obraze nevidím. Ovladače u Open PLi či ATV sú pri tom staré. Vyskušal som viacero image či experimental ,spomínané Open image či DreamOs,Merlin4.Vysvetlenie je len logicky moje, že upscaling mi robí TV.Ako je to u vás?Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
|
|
@NaaalimTak to asi zle vidíš, vieš ono dosť záleží od toho akú máš TV.Buď to máš zle zapojené, alebo už naozaj neviem. Inak mi nedáva logiku to čo píšeš. Rozdiel v kvalite obrazu je vidieť podľa image. Jednoznačne je naj experimental, alebo Merlin image. Sú to dve image ktoré stoja do DM 900 A DM 920 dávať. Ostatné by som tam nedával. Testoval som ch dosť. Sprav to čo Ti radil Kibicak, alebo tukan, inak už neviem... VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 729 |
|
|
kostik123Veď práve . Všetko robí asi TV a záleží aj na kvalitnom TV.Obraz mam u všetkých image rovnaký. Ostrý ako britva a super.Ked to porovnávam s DM 7020 HD, čo mám teraz v druhej izbe, tak aj HD su o minimálne 20 percent krajšie. OLED 4K asi robí lepší upscaling.Inak ešte raz dik za radu ohľadom 900-ky.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
|
|
tripleZdravim ani se mi to nechce psat zavada byla,ze mi odesel konvertor invacom coz bylo to s cim jsem pocital nejmene.Jinak dekuji |
katon
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 6 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|