, sekce: Skylink |
|
Deti maji na Skylinku a freesatu smuluZadny detsky kanal v HD. Mazanice, reklamy i madarske, upoutavky. Pritom zrovna animace pozaduje kvalitni obraz. Skylink je trapny. V Nemecku a Polsku jsou dal. Sorry jako deti. |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluNejspíš proto, že se tady stejně nic nevyřeší. Jestli má mít ten podnět (stížnost) aspoň nějaký malý efekt, tak jim to napiš na Facebook. Tam to čte víc lidí a je to přímo stránka daný společnosti.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
@SaxonPřípad Frome je věcí SKY a UCI (je to humus, vládnou prachy) ale Hinault je typickej žabožrout - viz loňské vyloučení Sagana a pod. excesy... sami frantíci taky zobali až jim to lezlo z uší (od Jalaberta přes Virenquea...) jenže oni žabožrouti teď moc nezvládají že už spoustu let hrají na Tour jen druhé housle... No ale přírodu mají super a ten cirkus LeTour stojí sám o sobě za to! Po 20 letech se vracím "na místo činu" - jedu to s all family ukízat děckám a osobně zamávat Saganovi na Colombiere, Bisanne, Madeleine (uvidíme jak to vyjde - cca etapy 10,11,12) a snad si něco menšího ještě i sám vyšlápnu... těším se jak malej Jarda |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluTaky si myslím, že Froome osobně nemůže za to, že to nejsou schopni dříve vyřešit. Ať už to byl doping nebo lék na astma v nepovoleném množství či co, prostě stopku nedostal, tak proč by neměl závodit.Starej trumbera přesně vystihuje pravidlo čtyř eF: Fiat, Ford a fsecko francouzské.. Až na tu přírodu Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluMnimax cz je v IPTV taky v HD. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 990 |
|
|
Lance a TomikViz kariéra Marit Bjoergenové po přivření očka nad jejím astmatem. Predtim jezdila tužku...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
LanceTak si to všichni užijte, já budu koukat na Tour doma a trénovat na letošní Alpy. Bude opět po roční pauze Grossglockner štráse...:)čau.On Air!
|
Saxon
|
|
@lancePřesně tak, jen jsem to nenapsal. Ale měl jsem toto na mysli, levné 4K, ale jak se říká "za málo peněz málo (žádná) muzika" |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 855 |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluA co za ty patlaniny neplatit? Není to lepší způsob? Pokud si Skylink hraje na poskytovatele kvalitních služeb je na divákovi, aby kvalitu nabídky posoudil a rozhodl se...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluZase 2 celé stránky úplně na nic. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
|
|
@sateliťákA ty si sa nutne potreboval pridat... |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smulu@lance: vezete si kola? Samozřejmě, ptám se blbě. Ale je to odvaha, taková rodinná výprava s náročným cílem.@Saxon: Marit Bjoergen byla fenomenální (inu Norka) od juniorského věku, dávno před malou komplikací se zdravotními potížemi, na které narážíš. Chápu tě, vím, že přirozeně přeješ alpským lyžařům a hlavně Rakušanům. Já mám zase sestru v Norsku a rád jsem si zvykl fandit Norům a i Rakušanům v době, kdy tehdy vítězili nekontrolovaně nadopovaní (a nejen lyžaři) sověti. V 50.letech si ani ve sportu i mezinárodním, díky těm křivákům, fanda férového sportu moc neužil. Ale my si rozumíme, ahoj. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
@sateliťákJeště, že mě napadlo přidat trochu oduševnělejšího textu pro tebe. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
@knawikola veze jen zdatnější menšina, TdF není jediným cílem výpravy |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluMarit svou diagnózu zneužila, stejná jako letos Froome. O tom to je. Knawi: sám jsem astmatik, takže vím o tom své.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluKe změně obsahu diskuze v rámci jednoho vlákna dochází často. Ale dostat se od možnosti přijímat dětské programy v HD k (soukromé) diskuzi o TdF, to je asi unikát.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluJeště by to chtělo Babiše se Zemanem. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
|
|
DVBT1Tyhle dva pány si strč mezi půlky.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluSorry jako decka, panove se bavi o Tourdeprd misto aby neco uzitecneho navrhli. Nakonec do toho slavneho skylinku i cosik napisu, a vysledek tady zverejnim. Majtesa! |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
|
|
RE: Deti maji na Skylinku a freesatu smuluKeď chceš rozprávky, tak v HD ich môžeš mať na Nove a spol. |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 416 |
|
|
....................čt 24 je HD |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|