![]() |
|
kodi, problem pvr clientzdravim. poziadal by som Vas o pomoc ohladne kodi pre enigma2. doma mam sat. prijimac vu+ solo 4k (image vti 13.0.9, kernel 3.14.28-1.8). chcel by som pomocou kodi sledovat platenu a zaplatenu iptv. Pri nastavovani kodi (verzia 17.0 - tato bola v pluginoch image-u) nemozem nastavit pvr client pretoze tento sa tam nenachadza. nasiel som plugin pvr iptv client ale tento nefungoval. skusal som najst subor ipk zeby som naistaloval kodi v inej verzii avsak nikde ipk subor neviem zohnat. na vela strankach je pre androidy, mac, windows atd, ale pre enigmu2 nikde tento neviem najs. preto som hladal v nizsich verziach kodi (16.x jarvis) kde sa mi podarilo stiahnut verziu 16.1). instalacia vsak zlyhala. pokusal som sa ziskat nejake info na forach kde bolo par vlakien o tom, ze skutocne pvr clienta tam nema viacero ludi avsak navod nebol ziadny a odpovede boli neurcite. mohol by som pouzivat sice notebook, lenze keby som potreboval ho pouzit nemozem pozerat tv. viete mi prosim poradit ako by som vedel tento problem vyriesit? dakujem![]() |
newbie78
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: kodi, problem pvr clientNeviem či E2 už vie Kodi spoľahlivo ale do vyhľadávača si daj návod Simple client. Najprv si to skús v PC, ak to pôjde tam a v E2 nie tak pretieklo ešte málo vody aby bolo pre E2 spoľahlivé Kodi.😀 |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: kodi, problem pvr clientNa sledování IPTV přeci nepotřebuješ Kodi ! Máš m3u playlist ? Nahraj ho přes FTP do enigmy a pak pomocí m3u converter z toho uděláš bouqet a koukáš, žádné Kodi netřeba... |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
kodi, problem pvr clientja som to mal nastavene -cez FTP nahraté do suboru HDD IPTV Cache, Movie Mete Data tam som dal m3u súbor.prehrával som to cez Media player2,neviem či je to presne tak?ale skúsiť to môžeš |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: kodi, problem pvr clientna yutube je návodov ako maku na inštaláciu kodiKodi 17.5 auf Enigma2 Receiver VU+ Solo 4K na iptv je najlepšie zložka enigma2. je to rýchle a spoľahlivé a aj s možnosťou autoupdate. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
vdakadakujem vsetkym za pomoc a radu. vcera sa mi to podarilo vyskusat prostrednictvom media player-u. sice niektore programy sa sekali, na inych nebol zvuk,ale to zrejme ide iba o nastavovanie a hranie sa s tym.este raz vsetkym velmi pekne dakujem za prispevky a rady ![]() ![]() ![]() |
newbie78
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: kodi, problem pvr clientKodi v E2 nestojí za nic!! |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: kodi, problem pvr clientProblem je ze KODi normalne pouziva svoj vlastny player, ktory ale na VU+ nedokazali rozchodit, takze KODi na VU+ bezi cez media player z E2 a s tym zase nevie pracovat ten pvr client. Na VU+ je to KODI vlastne take upravene a osekane. Je to kompomis, lebo bez tych uprav by na VU+ KODI vobec nechodilo. Takze nieco za nieco. Proste to nie je plnohodnotne KODI. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
![]() |