Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aktualizace sw formuler s turbbo

Nyní se mi aktualizoval sw na stb a všechny programy jsou rozházené.Když jsem jechtěl srovnat na editoru (např.ct1hd na č.1)zjistil jsem že čísla 1,2,atd tam vůbec nejsou,začínají 6.Poradíte co s tím?

kulhos
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktualizace sw formuler s turbbo

Obnovit ze zálohy a přestat si hrát s aktualizacemi, které stejně k ničemu nejsou. Pokud záloha není, tak se vrátit k továrnímu a vše udělat krůček po krůčku znova (jako poučení do budoucna by to mohlo stačit) :8)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Aktualizace se zapnula sama.Jak ji vypnout? Jinak díky za radu.Továrko bude peklo,nevím jak zálohovat,na flešce se mi nic neobjevilo i když jsem dřív zálohu prováděl ale asi blbě.Ještě jsem se s tím stb nesžil.

kulhos
Registrace: 10/2008

Nevím co tam máš za soft, ale pokud OpenPli, tak bys musel v menu napřed kliknout na Nastavení / Aktualizace software (aby se vůbec ty aktualizace stáhly) a i pak je potřeba volbu nainstalování potvrdit. A pokud tam máš něco jinýho za soft, pak lze ten OpenPli jenom doporučit.

PoldaS

@PoldaS

Formuler S turbo je Android s OTA aktualizací

matchboxx
Registrace: 9/2012

Jo, byla tady na něho i nedávno celkem obsáhlá recenze. Ale měl jsem za to, že to jde přehrát jako u jiných Formulerů. Jestli ne, tak omluva za mylný info.

PoldaS

@kulhos

Aktivuj si PM zkusím Ti pomoci. Měl jsem stejný problém na HD boxu - oba od stejného výrobce

ele123
Registrace: 10/2007

@kulhos

Abych nepsal zbytečně- máš ještě problém se seřazením programů?

ele123
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra