![]() |
|
Novinky Rai od záříItalská Rai ve středu představila programové schéma podzim/zima a přináším vám výběr na co se můžete podívat na kanálech Rai od září.Rai během zimy a podzimu odvysílá 19 nových seriálů, z toho minimálně čtyři uvidíte i v ČR/SR: - Medici 2* (Rai 1): druhá série historického seriálu bude mít 8 dílů. Seriál bude mít opět hvězdné obsazení; Daniel Sharman, Sean Bean, Julian Sands a Bradley James. Seriál bude i v UHD na Rai 4K. - Geniální přítelkyně* (Rai 1): dlouho očekávaný seriál podle románu Eleny Ferrante natočila Rai v koprodukci HBO USA a je to jejich první spolupráce. Seriál se natáčel v Itálii a USA. Bude mít 8 dílů a bude v sobě mísit několik žánrů, od historického dramatu po thriller. - Ve jménu růže* (Rai 1): historický seriál s prvky thrilleru podle románu Umberta Eca už teď patří mezi velmi žádané zboží a to si ještě neodbyl svoji premiéru. V hlavních rolích se objeví John Turturro a Rupert Everett. Seriál bude mít 8 dílů. Práva na vysílání si m.j. zajistila i Česká Televize. Seriál bude i v UHD na Rai 4K. - Suburra (Rai 2): akční krimi seriál z prostředí organizovaného zločinu je zároveň i první koprodukcí mezi Rai a Netflixem. Seriál bude mít 10 dílů a už teď budí velké kontroverze, protože do příběhu bude zapleten Vatikán a jeho nejvyšší představitelé... Pořady: - Andrea Bocelli Night, po roce se opět vrátí tentokrát do Veronské arény Andrea Bocelli se svými hosty. Přenos bude na Rai 1, 8.září večer. Přesný výčet hostů se bude ještě upřesňovat, ale mluví se o desítkách mezinárodních celebrit ze světa filmu, sportu, kultury a samozřejmě hudby. Divák bude vtáhnut do krásy této arény, pomocí vizuálních efektů a světel nové generace a samozřejmě hudbou těch nejznámějších oper světa. Jen pro zajímavost, průměrná cena vstupenky na tuto akci je 950euro. - Velmi očekávaným pořadem bude další díl dokumentárního pořadu Alberta Angely, Dnes v noci v... Tentokrát z Pompejí. Uvidíte unikátní záběry tohoto místa a to i z těch míst, kam se běžný turista nikdy nepodívá. Díky speciálním efektům uvidíte jak Pompeje opravdu vypadaly, jak v nich lidé žili apod. Pořad bude i v UHD na Rai 4K. A také na Rai 1. Sport: Na kanály Rai se opět ve velkém vrátí fotbal. Rai získala práva na Ligu Mistrů* (každou středu + finále na Rai 1), Evropskou Ligu* také na Rai 1, dále opět na Rai 1 exkluzivně zápasy Nations League* a na Rai Sport italský pohár a superpohár. Nations League a italský pohár bude i v UHD na Rai 4K*. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříAno, zcela legální možnost pro sledování RAI zdarma po celé Evropě...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříA taky netřeba zapomínat na děti![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@francka opět nádherná GRCKA![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříUž je tu zas ten obchodnik z TV RAI.fuj.......![]() |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@franckTieto talianske tv stanice bez problemov naladim...poradis mi co je toza paket??? https://www.parabola.cz/album/foto-1229/ https://www.parabola.cz/album/foto-1230/ ![]() ![]() Popis fotografií: [1] Italy TV - La7 HD [2] Italy TV - paket? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříChytas to legálne? Aká karta?VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@bohus31Jaký paket to je nevím, ale asi legální nebude. Protože tyto kanály takhle dohromady od jednoho providera mít nelze.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříZase tem spamer ...![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Andrea Bocelli NightZačínají vyplouvat na povrch první hosté, např. Nicolas Cage, nebo Celine Dion... Nejsou to oficiální info...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříNicolas Cage bude co spivat?![]() |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříPry tam přijde i kouzelnik a EVA+VAŠEK.![]() |
miku
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříPry tam přijde i kouzelnik a EVA+VAŠEK.![]() |
miku
![]() |
|
@franck..no, legalny prijem Italy TV /vid foto vyssie/ to asi bude. Pretoze takto mi to slape u nemenovaneho ubytovatela v Pafose na Cypre z kablovky. Je dost pravdepodobny rozdiel medzi individualnym DTH prijmom aCable tv. Zrejme na Cypre budu niejake specialne cable pakety Italy TV, ze jo franck... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříBohušu, já se už nedivím, že si z tebe mnozí tady dělají srandu. Když se podíváš na skladbu, tak by tě snad mělo napadnout, že to bude nejspíš nějaký šméčko. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
napadnutma moze cokolvek...zaujimaju ma iba fakty a ostatne mi je putna.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříkompresor-najhlavnejsie je pridat par stupidnych prispevkov a hlavne neustale zasierat album![]() |
BDfKNM
![]() |
|
@bohus31Je to možný, já se s Tebou nehádám, zeptal jsi se a já Ti odpověděl. Na Kypru jsem nikdy nebyl a tam, kde jsem byl (v zahraničí) nebyla nikde taková programová nabídka. Každopáně bych Ti přátelsky poradil, když už jsi na tak krásném místě, skočit do vody a věnovat se létu, než sledovat telku a zjišťovat jaký paket patří komu.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@francknemusis mat obavy. Nakoniec na mojom youtube kanali zverejnim CYPRUS plaze mnou navstivenych v dostatocnom mnozstve. Akesi videosekvencie BEACHES CYPRUS v klidku stale zverejnujem... Jednoducho, len som chcel vediet aky paket ITALY TV obcas pozriem v Paphose...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Alebo jednoducholen sa chce, bohus31, stále a neustále zviditeľnovať a stále niečo dokazovať. A to aj napriek tomu, čo si kto o tom a o ňom myslí. Jeho príspevky sú absolutne cielené....Toď vše.![]() VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@bohus31Ještě jsem si pořádně prohlídl ty kanály a všiml jsem si švýcarských RSI. RSI nevysílá vůbec pro Itálii, ani na satu ani v IPTV ani v kabelu. Vysílá pouze pro Švýcarsko, takže se spíše přikláním k tomu, že se nejspíš skutečně jedná o nelegální příjem. Zkus se zeptat toho u koho jsi ubytovaný, i když je zvláštní, že to takhle nabízí "veřejně". Anebo může mít nějakě zvláštní povolení, ale to se mi nezdá. RSI nemají s Itálii nic společného, jen jazyk.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříJe to bohužel docela běžné v zemích, které na autorská práva...Třeba i v Turecku. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@franckci sa jedna o nelegalny prijem, ukaze cas...Dnes som bol na podnet nicku Ja v Nicosii, ohladne velkosti prijmovych parabol...Nemal som vsak problem sa zastavit v tureckej casti ostrova rozdeleneho hlavneho mestapre TV info trebars aj tu: https://www.parabola.cz/album/foto-1231/ ![]() Popis fotografií: [1] TURKIYE RADYO-TELEVIZYON KURUMU_Cyprus Nicosia Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Novinky Rai od záříno a ake.tam maju paraboly,meral si? ci len odoka? treba pridat videjko s AKYMSI NAVODOM ze ako na to![]() |
BDfKNM
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |