Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

kodi euro denis list

ahoj mám prosbu má nikdo zkušenost stímto playlistem( euro dennis list- repository balkan) nebo má někdo nějaky podobný co by fungoval bez chyb. Kdyžtak prosím do zprávy info díky

stk999
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: kodi euro denis list

iptv balkan cez kodi , tak na jeden deň. potom sa zmení adresa. spoplatnené iptv balkan , tiež nič moc . dosť časté sekanie a slabé rozlíšenie.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@stk999

Zadarmo nemůže nikdy nic fungovat pořádně :-), kup si to někde legálně

matchboxx
Registrace: 9/2012

Legálne od zlodeja.

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

@ceco1212

Proč? Skylink Live, Digi, lepšítv, kuki atd, atd není potřeba nic krást

matchboxx
Registrace: 9/2012

@stk999

Záleží zda je pto Tebe priorita mít "něco" zadarmo, nebo mít na co koukat. Obojí se vylučuje

milan33
Registrace: 1/2018

@ceco1212

No a? Morálka Ti ledničku/konto/nádrž nenaplní. Já jako klient platím, původ mě nezajímá, ať se každý živí, jak umí, pro mě je důležitý cíl´, ne cesta

milan33

milan33

Ty musíš být strašně hloupoučkej človíček s mozečkem jak 8 letý kluk.
Kupuješ kradený zboží a ještě se tu stavíš do role Kinga jak jsi dobrej a ještě by jsi poučoval.Ok kradený zboží nikdo není svatej ale kdybys aspoň zalezl do kouta,koukal a držel hubu.
Ale Ty tu ještě křičíš hlavně že je plná lednička.
Malinkej českej človíček kde co kde uzmout,prošmelit,koupit za pulku,nejlépe zadarmo a utíkat s tím domů to se počítá...
Jak říkám svatej není nikdo ale aspoň se tím nechlub jak jsi mazanej,vypadáš pak opravdu hloupě...

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@pat

a ty co pepiku ? ty bys nejlepe vse zadara a jeste s certifikatem puvodu nebo ? jinak nechapu tu tvoji reakci na milana33..
ja zastavam jeho nazor.. zaplati si a ma v pí či odkavad to ma .. sockoprdi jako ty celej den prosedi u PC aby neco nasli zadarminko pak v tescu koupi jednu konzervu májku a 6 rohliku.. "Toš to Maruš to jsme se ted nadlábli"

arioner

@pat

jedna z posledních věcí na které mi záleží je to, co si o mě myslí anonymní virtuální figurky.... teda nazývejme věci pravými jmény: kádrující id1oti

milan33

@arioner

souhlas... tady "někomu" vadí, že platím pirátům... ale nevadí mu (nebo to možná sám praktikuje) když tytéž nelegální záležitosti zde chamraď pochtívá a jiný zde prezentuje stejně kradené ACE streamy. Navíc jak píšeš... jedni zde somrují a jsou nadržení na každý pochybný link s VGA rozlišením, druzí se zde klepou který kanál získá práva na tu či onu soutěž... všem se směju, protože pokud se chci na něco kouknout, udělám jen jedno: stlačím DO... a koukám...

milan33

ale hoši

četli jste vůbec co jsem psal a pochopili??
Já přeci nepíšu že kouká na "kradený zboží" to mi vůbec nevadí a jak jsem uváděl nikdo nemá svatozář a ani já ne.
Mě vadí a udivuje že on s tím "kradeným zboží" si dovolí lézt mezi lidi co si to zboží platí a kupují oficiálně a ještě by je kádroval a poučoval.At kouká v tichosti a hotovo.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@pat

Já zde nikde "nelezu s kradeným zbožím mezi lidi".... já pouze píšu, že mě nezajímá původ, což jsou sakra rozdílné věci....

A propo, což takhle stejně úderně zde vystoupit proti "těm", co zde vyloženě vypisují kradené ACE linky, hm? Jo aha, tohle je jen o míře "něčího" pokrytectví, chápu....

milan33

dodatek....

a žes stejně úderně nevystoupil proti zakladateli tohoto vlákna... Protože copak jiného je (nejen) tento KODI playlist? Kradené zboží, hm? Ale to jsme zase u toho (Tvého) pokrytectví... a to je celé

milan33

milan33

Máš DM800SE cline a paym3u, ostatní sú neznalci, chamraď a kadrujúci id1oti. Mne sa ale zdá, že kádruješ hlavne Ty.

ronyfun
Registrace: 2/2008

@ronyfun

Základ kádrování je mířit adresně.... na slovíčkaření si nicméně zakládám a v osobní rovině nikdy neútočím... a fakt, že volím slova cíleně tak, aby se vždy ozvala "potrefená husa" na tom nic nemění. Navíc jak jsme psal výše, nezajímá mě názor jiných (notabene virtuálních figurek) na sebe, ale taky mě jsou lhostečjní druzí, z tohoto pohledu je opravdu nesmysl, že bych někoho kádroval. Lhostejnost je jedna z vlastností, na které je můj život založen

milan33

dodatek...

z mé strany k tématu vše. Nediskutuji, když nechci třebaže se mě někdo na něco optá, nebo na mě reaguje. Není mou povinností diskutovat, je to vůči druhým výsada z mé strany

milan33

Pánové, překvapuje mě, jaký agresivní ton má celá tato /zbytečná/ diskuse. Pat asi neměl "svůj den", to se stává, taky jsem to nepochopil. Arioner-Vlado je na "pepíky" permanentně nasraný, takže to je spíš humorné. Nestačí Vám, jak jsou lidi venku na sebe hnusný? Budme k sobě víc tolerantnější /no jo, jenomže to by potom asi nikdo nereagoval/ :))) ...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

@tukan

ne ne.. to neni nic narodostni.. mna len vytaca ako moze niekto polemizovat nad niecim co je zjavne nelegalne od zakladu ked hov no pre to urobil a evidentne caka s otvorenou dlanou na to kym niekto nieco pohodi free.. je jedno ci je to slovak, cech nebo polak

arioner

arioner

Já vím, jenom jsem si rejpnul, musím přiznat, že s Vašimi /Milan33/ názory musím souhlasit a milan to řekl docela hezky...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra