![]() |
|
Reality KingZdravím.Mám balíček kombi a tento program mi píše, že nemám oprávnění ke sledování.Zajimalo by mne proč.Vím,nebo si myslím, že až po 22 hod.Ostatní programy OK. Děkuji |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Reality KingDiky za reakce,jen netuším,jak se překlápí karta na Irdeto.. |
mcm1
![]() |
|
RE: Reality KingVidím že ľudia sú zo dňa na deň hlúpejší, pozriem sem po 3 týždňoch a nestačím sa diviť. To čo napísal Jozef BA sú fakta a punktum, tomu sa treba prispôsobiť, nechápem ostatné čo sa tu rieši.![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Reality KingNic sa nevyriesi. A nic nepojde. Taky program neexistuje. Iba Reality Kings. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Reality Kingto je nejaky kanal o realitach? |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@sioga_bs...ano, nakup a predaj kralovskych nehnutelnosti.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Ted tam bezi zajimavy film...Nejake teenky, nebo co.Kluci, ze vas to bavi na tohle koukat. Nebudte obeti vlastnich potreb. Nebudte ani obet prirody. Nezapomente, ze existuji hlubsi veci, ktere cloveku davaji mnohem vic, a jsou zaroven potravou nejen pro oci, ale take pro dusi. |
Football
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@Football![]() ![]() ![]() Hmm?! Prehovoril pán doktor, či pán farár? ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Reality KingMyslím, že vůbec nejde o to, co tam dávaj a kdy to dávaj, ale "že to nejede" a to z principu naštve, když si člověk platí programy na kartě /samozřejmě platí, co napsal JozefBA/. Mám pocit, že zrovna tyto kanály, jako je RK, penthouse ale i fightbox, i když jedou pod CRW a IR, měly problémy v uničtečce pod CRW...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
mcm1Už jsem se ptal dvou vizionářů, jestli neví, co máš doma za přístroj a jak dekoduješ kartu, takže ted už jenom počkáme, co mi řeknou...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
TukanZdravímMám Octagonu HD 918 Sf a vám cryptoworks v něm.Mimo to i uničtečku. |
mcm1
![]() |
|
RE: Reality KingVyměn ci modul cryptoworks za irdeto a bude to fungovat. Ten přístroj neznám, takže Ti víc neporadím, možná se někdo ozve a poradí nějaký firmware...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
TukanDěkuji za radu, zkusím. |
mcm1
![]() |
|
ZmíněnýRK jede v trochu kloudnějším železe i v uni čtečce po 22H v případě balíku,kde má takto vysílat.Kombi,karta ICE děduško Vantage 7100S a jede i v CW.Zatím samozřejmě,než zasáhne Boží ruka páně JG a vygumuje příjem všech programu pod CW jednou provždy.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |