Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Tv Flix zvuk

Dobrý den.Používám Tv Flix službu lepší tv pro 2 tv.1 přístroj je vu uno 4k se druhý je ten jejich FlixBox 2.Již delší dobu pozoruji Výpadky české zvukové stopy na programech Discovery Showcase HD a Discovery Science HD.Posledně jmenovaný nemluví již několik dní vůbec.Anglická stopa je ok.A to na obou přístrojích stejně.Tak předpokládám závadu u provozovatele.Ten ale nereaguje a na opakované žádosti mlčí.Chtěl bych radu jak postupovat a donutit provozovatele k nápravě.Děkuji. :scared:

VEJMISLO
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@VEJMISLO

Prepáč neviem, čo to môže spôsobiť, ale tu takéto veci môžeš napísať len na Skylink. Ostatní provideri nikdy výpadky nemajú :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Tv Flix zvuk

Písemná reklamace.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS

@petersk

Nejsi slovenský joscer ? :laughing:

jjery
Registrace: 12/2012

@jjery

Nie som :))) Ale ja to tak, nie?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Napadá se i Freesat,nejen Skylink.Některé příspěvky se dají číst jen s úsměvem. ;)

jjery

@jjery

Ale Freesat je menej. Ja mám Freesat, Skylink teraz nemám predplatené. Takže zaujatosť je mimo. Mne vadí to, že kým sa riešia výpadky napr. Digi, tak každí reaguje, že problém je u zákazníka, ale keď sa rieši Skylink, tak problém je určite u providera. :))) :)))

petersk

@petersk

No já mám freesat +skylink základ a slovenské dvb-t a spokojenost.

jjery

peterssk

On má FLIX TV a nie Skylink!

garbanka
Registrace: 8/2009

Opět to mluví česky

Tak po několika dnech zvuková stopa opět aktiní.Kde byla chyba?Nevím.Z Tv Flix je ticho po pěšině.Možná to tu taky čtou. :laughing:

VEJMISLO

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra