, sekce: Skylink |
|
časopis SkylinkZdravím všechny zde přítomné.Vzhledem k množství zde přítomných skylinkářu se těchto ptám,řešil jste někdo z vás v minulosti jeho ztrátu,respektíve nedodání poštou??Pošta přizná chybu ale nepotvrdí mi to písemně a Skylink(po tel.dotazu) bohužel další časopis nepošle.Dobrali jste se někdo lepšího výsledku.Jasně už je týden programu pryč ALE jde mi o princip zpravedlnosti. Díky předem.Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 502 |
|
|
@Badis2Stahni si to v aplikaci na telefonu. Cedka Posta je des. |
Football
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 128 |
|
|
RE: časopis SkylinkFootball já jsem stará škola a rád mám časopis v ruce.Vím že na netu je kupa stránek z programem ALE já si prostě rád listuju a zaškrtávam.Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
|
|
@Badis2No i kdyby Skylink po dotazu poslal další číslo, tak ti stejně dojde až po nějaké době nebo až po týdnu a to už je i druhý týden programu pryč :) a je na světe a na cestě další číslo |
Hexy
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 52 |
|
|
RE: časopis SkylinkHexy je mi to jasné.Já jen jestli třeba někdo zvítězil nad systémy tak jak to udělal.Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
|
|
RE: časopis SkylinkČeská pošta je hrozná. Loni jsem si objednal čtrnáctidenní předplatné MF dnes, z 12 výtisků mi přišlo 5. Nicméně, magazín Skylinku mi přišel vždy. |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
|
|
@Badis2No já taky raději papír v ruce nežli monitor před sebouale když už mi nedojde a teď neřeším program ale celý obsah, tak buď appka jak píše mistr Footballista |
Hexy
|
|
RE: časopis SkylinkDoposud jsem s poštou neměl problém.Spíš mám obavu že započaté prázdniny,brigádníci,lhostejnost udělali své...Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
|
|
RE: časopis Skylinka ještě do toho byly svátky, tak je možné že se to jen někde opozdilo nebo opravdu zaúřadoval lidský faktor |
Hexy
|
|
RE: časopis SkylinkAni mne nechodí stále, a som spokojný,mám TV max (Časopis),to mi úplne stačí ale aj tam sú dosť časté chyby v programových stĺpoch : Hlavne (TV,JOJ a TV markiza) P.S: mam radšej TV JOJ ako tu reprizovu sračku menom TV Markiza, a z ČR TV skupín mám najradšej TV Primu, hlavne (prima Zoom) ani TV War není zlýmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: časopis Skylinkmě chodil časák loni OK,po tom jsem změnil kartu a přišel mi za 5 měsíců 2x a po urgenci mi paní poslala slovenskou verzi , tak čekám co přijde teď , jestli přijde? |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
|
|
RE: časopis SkylinkBosi, stejne v tom casopisu krome programu nic neni. Je to zbytecnost. |
Football
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 128 |
|
|
RE: časopis Skylinkjak pro koho, já si to rád prolistuju a pročtu. A sám si zhodnotím jestli tam pro mě něco zajímavého je nebo není. |
Hexy
|
|
@dnurgKdyž změníš kartu, tak se vypne příznak zasílání magazínu poštou. Alespoň u mě to tak bylo. Po opětovném zapnutí příznaku v zákaznické zóně začal magazín opět pravidelně "padat" do poštovní schránky.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
časopis skylinkMal som podobný problém. Pre poštu časopisy dodával externý dodávateľ, ktorý roznášal len tie ktoré nemohol predávať známym. Po niekoľkých mesiacoch službu pre poštu zrušili a časopis dostávam v poriadku |
huvo1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 15 |
|
|
RE: časopis SkylinkA co EPG nestačí. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 111 |
|
|
RE: časopis SkylinkJako co se týče EPG tak to mám SKY Link špičkový. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: časopis SkylinkMám to jenom na sběr papíru dětem do školy. Na ostatní, vesměs nevídané klenoty české televizní zábavy mi stačí EPG.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 020 |
|
|
EPG je fakt vybornenapr. na iConcerts. Inak suhlas, ze tie clanky su uplne o nicom, s neznamymi alebo bezvyznamnymi ludmi. |
ondrej250
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 70 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|