Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CAM Modul pro Skylink

Ahoj všem..
Prosím Vás,mám novou TV s DVB-S tunerem a kartu Skylink ICE s předčíslim 101xxx.. Jelikož Skylink děla,jak děla,chtěl bych se zeptat,jaký CAM modul zakoupit,aby mi pak fungoval i na systému IRDETO..
Vím,že je o tom psáno mraky,ale začínam v tom mít chaos.Někde se píše,že nové SMIT s SKylink READY nebude fungovat ICE,jinde že jo ,i s IRD kartami..Nechci kupovat modul ted a pak zase za rok..
Děkuji moc za rady..

bagr3210
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CAM Modul pro Skylink

CAM Neotion IRDETO CI+ Skylink Ready Dual. Mám a spokojnosť, funguje s ICE bez problémov. R^

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

bagře, ICE karta Ti bude hrát v jakémkoli Irdeto modulu. Zajímalo by mě, kde se píše, že ICE karta nebude fungovat v CAM SMIT? Maximálně ve starém CRW SMITU by Ti nehrály programy, kde není připojen CAID 0D96.

TDHenry
Registrace: 3/2010

Musíš sdělit přesný typ televize a někdo Ti snad odpoví.V TV sony KD-43XE7077 mi např. modul Smit irdeto CI+ nefunguje. Modul Neotion CI+funguje. To stejné u sat. přijímače Xtrend et 8000.

mibo1949
Registrace: 1/2013

Kup si modul Viaccess a nějaké ICE/Irdeto tě nemusí tankovat.A ještě je tam bonus

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Mockrát děkuji za odpověd všem..
Jde o TV Samsung 55MU61xx poslední numero si nepamatuji a nechce se mi ho sundávat z držáku ;-)
ANTOŠi,proč a jaky Viaccess,můžeš mi to vysvětlit?

bagr3210

bagr, v Samsung tv jde většinou tebou zminovany Smit Irdeto starsi verze AOF a novejsi WAF s posledním sw, jde v nem i Technisat Technicrypt Irdeto nebo Mascom Irdeto se samolepkou Austiasat a mel by jit i ten poslední nejnovejsi na strankach Mascom.cz.

HYPER
Registrace: 11/2010

oprava: starsi verze OAF.

HYPER
Registrace: 11/2010

Děkuji za vysvětlení..

bagr3210

Modul Viaccess je modul s integrovanou kartou. Více na stránkách Skylinku. Bonus raději nebudu vysvětlovat :)))

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

Žádný už není. Příjem programů z obou regionů, jako tomu bylo kdysi, je minulost.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Jo ten skončil, ale druhý furt jede

Antoš

Druhý jaký? Jestli souběžný dekódování dvou programů, tak to zvládne i Neotion Irdeto DUAL DECRYPT. A pokud zasílání instrukcí, že zařízení s VO i po delší době nečinnosti naskočí hned, tak to je marginální výhoda.

PoldaS

@ANTOŠ

At hledám,jak hledám na stránkach SKylinku nic o Viaccessu není..Nevylučuji,že jsem "slepej".. :-)

bagr3210

Tak uz jsem to nasel,ale o bonusu tam nic nepisou..

bagr3210

Dekódovanie viacerých programov.

Dobrý deň všetkým. Mám Vu+SOLO SE V2. V integrovanej čítačke ide väčšina programov Skylink, ale neide napr. PrimaKrimi. Tak som zakúpil Neotion IRDETO CI+ Skylink Ready. Krimi síce ide, ale pri nahrávaní sa nedá sledovať, ani nahrávať iný program. V integrovanej čítačke ide naraz nahrávať aj niekoľko programov a pritom ešte sledovať ďalší. Poradí niekto kde je problém?

edob
Registrace: 9/2009

S DUAL DECRYPT modulem můžeš jeden program nahrávat a druhý (ze stejnýho TP) sledovat. Nic jinýho z toho nevyždímeš.

PoldaS

@PoldaS

V originálnej čítačke prijímača je možné s tou istou kartou nahrávať aj tri programy naraz a ďalší sledovať (mám pripojené dva tunery). Je to teda problém čítačky? Nedá sa nejako obísť, keďže v inej čítačke to funguje?

edob
Registrace: 9/2009

Nesměšuj dva pojmy - integrovaná čtečka a originální čtečka (což je i CA modul). Integrovaná může být UNI a může umět věci, který originální neumí. Naproti tomu zase taková integrovaná UNI je bez záruky funkčnosti, což se ti teď právě stalo u Prima Krimi a budou následovat programy další. U originální máš jistotu, že to bude šlapat, ale bohužel i s omezením, např. počet souběžně nahrávaných programů.

PoldaS

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra