![]() |
|
Na digisportu i 2 bundesligaTakže už víme co za další novinku ohlásí příští týden ve středu![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 631 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@dawis77Ty máš každý den jiné nálady a podle toho píšeš, včera jsi psal na FB DIGI komentáře - Něco mi říká,že tentokráte by to mohla být La liga :) - Já pořád věřím v La LiguA dneska píšeš o 2 Bundeslize ![]() ![]() ![]() |
pepe23
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 258 |
![]() |
|
@pepe23to sem ještě nevěděl jak jsem tam psal o te La Lize že budou vysílat i 2 bundesligu,to jsme se dověděl až včera pozdě večer.Takže asi tak. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77by mě opravdu zajali ty tvoje zdroje, psal že ted ve středu oznámí Ligue 1 a oznámili FA Cup, ted zase že oznámí 2 Bundesligu, takže ano, díky věřím že získají La ligu![]() |
pepe23
![]() |
|
@pepe232 bundesligu mají v programu!A kdyby si četl pozorně tady,tak jsem napsal že ve možná oznámí anglický pohár..A nebudu to dál řešit. |
dawis77
![]() |
|
@pepe23Aké zdroje? Veď žiadne nemá. Vypisuje len na FB![]() ![]() Jožko má aspoň logické myšlienkové pochody. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: Na digisportu i 2 bundesligaV stredu oznámia 2.bundeskigu. Laligu tak možno na jar budúceho roka. Ak ich nepredbehne Orange. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Na digisportu i 2 bundesliganehádajte sa zas...čo oznamia 18.7 nikto nevie...možno to bude táto Bundesliga2,lebo vážne ju začínaju vysielať...prvy prenos je 3.8 Hamburg - Kiel (digisport3),ale možno oznámia niečo iné...ale môj názor je,že už nič velkeho čakať nemusime..už nieje čo velké kupit...oznamia nejaky pohar asi...La Liga je fakt drahá!! asi všetci čakaju až pokial tá cena trocha spadne nadol,ale dufam,že Sport Tv ju potom kupi..bolo by to pre prospech všetkych,lebo sport tv máte pravdepodobne všetci |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
@jožkopřesně tak.Nehádejme se.Jinak si myslím,že po odchodu Ronalda do Serie A už musela jít cena dolů za práva na La Ligu,a to celkem o dost. |
dawis77
![]() |
|
dawis77Bože ty jsi najivní to není normální.Ty si myslíš že odchodem Ronalda se zlevní práva ?Takže ty si myslíš když by např.Keane přestoupil z PL jinam bude PL lacinější ? atd...hráč podle hráče? Ty si myslíš že přestupem hvězd z ligy do ligy se zlevnují práva? Už se opravdu dej dohromady. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@pat...nesrovnávej prosím nikoho s Ronaldem /Škodovka taky není Ferrari/...La Liga se točila kolem Ronalda s Messim a jejich srovnávání ...nemluvím o sportovních kvalitách, ale o tom jak se dokázali prodat na poli marketinku - což umí dokonale ...jak asi víš 40% zisku všech klubů přináší právě marketink ...rozhodně nebudu spekulovat, jestli marketinková stránka odchodem Ronalda utrpěla, ale rozhodně se bude tlačit v jednotkách procent na snížení cen za Tv práva na španělskou ligu s pozdravem ![]() |
IgBig
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
Česká ligaNechci zakládat zbytečně nové téma, ale zajímá mě jestli už je nějaké info - oficiální - kdo bude vysílat ten jeden zápas ve FTA!? |
pepe23
![]() |
|
pepe23na to se jim každý vy...aby vysílal zápas šesté volby![]() |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: Na digisportu i 2 bundesligaBude to štvrtá voľba, vyrábať to bude O2. Iba vysielať niekto iný. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
@dawis77Já narozdíl od tebe napíšu k danému tématu jeden příspěvek celkem normální a logický.Ale ty z toho dle tvojich reakcí máš nejspíš mokré sny-nic ve zlém.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Česká ligaJá si myslím že ten 1 zápas bude vysílat Nova Action/Nova Sport protože když jsem se teď díval na Wimbledon který vysílají na NS tak tam v pravo dole vyskočil sponzor programu Foruna:liga. To už o něčem značí![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 039 |
![]() |
|
Česká ligaA jen dodávám že doposud žádné OFICIÁLNÍ info není, jsou to pouze mé domněnky. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 039 |
![]() |
|
RE: Na digisportu i 2 bundesligaI kdyby ten jeden zapas meli, tak co z toho? Nic. Vysilali by same slagry jako napriklad Pribram v Boleslav, coz je asi tak atraktivni, jako zenska rano, kterou jsme sbalili po deviti pivech a sesti morganech. |
Bloogy
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
Česká ligave 3.kole na té zatím neznáme stanici bude Slavia takže čas od času se tam dostane nějaký zástupce z Top3-4 dostane ale je divné že pár dní do startu ligy pořád není nic oficiálně... |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Na digisportu i 2 bundesligaVzdyt jsme v Cesku, ne? A kdyz budou mít jeden zapas Nova, tak CT nebude mit tim padem zadny. |
Bloogy
![]() |
|
Ceska l8gaJako sorry, ale ceska liga nestoji za sledovani. V k9misi Chovanec, kun Berbra, navic Vankat se taky vraci, transparentnost asi takova, jako hispodareni Capiho hnizda. Nech jdou s timto divadlem nekam. Ja osobne jsem rad, ze to vzala O2. Aspon me to nebude nutit divat se kazdy tyden na ty saskarny a rozcilovat se, co zas rozhodci vymamlasili, nebo jak tlaci karu Plzni. |
Bloogy
![]() |
|
RE: Na digisportu i 2 bundesligaBudte radi, ze to slo do pryc. Aspon mate vic casu na konicky, rodiny, nebo treba uceni novych jazyku. A ne sledovani ligy, ktera je netransparentni, a cista jak auto, kdyz se projedete lesem pri desti. |
Bloogy
![]() |
|
@BloogyDěkujeme za odborníky jako seš ty, kteří ví nejlíp, co je pro druhé to nejlepší a nejvhodnější. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
@bretahBerbr, Vankat a spol. dekuji zas za takove ovecky jako ty, kteri se jim divaji na dohodnute divadlo. Jsi jen nastroj. |
Bloogy
![]() |
|
@BloogyCo je dohodnuto? Ukaž fakta, ne nějaké tvoje pivní cinty, ty morgane.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
@bretahJj, morgana si dam. Napriklad to ze Vankat se vratil, je jasny fakt, co se bude dit. Uvidis za par tydnu. |
Bloogy
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |