![]() |
|
iConcerts opet posunute EPGTak se opet opakuje posunute EPG o 2 hodiny u stanice iConcerts.![]() ![]() |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: iConcerts opet posunute EPGto je nova ochrana proti nahravani, jmenuje se "epgshit"...![]() |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: iConcerts opet posunute EPGGlisnik je na dovolenke...takže oprava až ked sa vráti |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@chocholosJa kdyz neco malo chci z iConcerts nahrát, dám 2hodiny před a 4 po :)) ... tak jsem nahrával koncert Bon Jovi z Wembley ... pak jsem to otřihal Cut Editorem a bylo. Jinak tento (nový) iConcerts už není nic moc ... ale lepší než Esport a další chujoviny ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 218 |
![]() |
|
@ivoJasne ze "nas" nenaserou, ale oni nam tvrdi ze je "radost se divat" jenze to takto opravdu neni, nekdo zvrtal epg a jeste si zato nechal zaplatit a ja jako zakaznimk nemam jinou obranu nez si to priste nekoupit, protoze napravu nikdo neprovede a podobnych prehmatu v epg bylo, je a urcite bude, ze se mi uz ted dela spatne. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: iConcerts opet posunute EPGa načo má iConcerts stránku, na ktorej je EPG? či tam je uvedené niečo iné ako sa vysiela na skylinku? |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: iConcerts opet posunute EPGNechapu, ze to nikdo nesleduje a musi na to vzdy prijit zakaznik. Navic v pripade, kdy to neni poprve...![]() |
esquire
![]() |
|
RE: iConcerts opet posunute EPGTak to bylo opraveno, ale uz opet o 2 hodiny posunuto. To uz fakt neni normalni! |
esquire
![]() |
|
@esquireMinuly viken jsem nahraval koncert George Michaela a epg sedelo na chlup :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 218 |
![]() |
|
RE: iConcerts opet posunute EPGNo ale uz zase nesedi. |
esquire
![]() |
|
RE: iConcerts opet posunute EPGNa dohledu ve Skylinku asi při iConcerts jen spí a je jim jedno co je v EPG :) |
impulse
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |