![]() |
|
vzdálenost satelituMohl by mi někdo objasnit, jak je možné přijímat televizi satelitně na vzdálenost větší než desítky tisíc kilometrů (satelit je údajně ve výšce více jak 35.000 km), když terestrálně to funguje maximálně tak na 100km a to ještě s problémy.![]() |
TikTakTom
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@JousiA veril by si, že v roku 1977 som v Moskve urobil magnetofónnu nahrávku (na VKV I. na frekvencii asi 73 MHz) čs. rádia? Síce chvíľu to utekalo do šumu a chvíľu to bolo čisté. Pravda to bolo iba raz, druhý krát to už neišlo. |
Smolko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@Smolkojá ti věřím,mě na ccir jely španělé |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: vzdálenost satelituto jsou jen odrazy, Země je myslím kulatá ,,,za komančů nejvíce šlo nachytat na anténu tkzv háčko na 2 kanál, myslím byla to na Cukrák1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: vzdálenost satelituOmlouvám se všem,opravdu to není Orthův pás/oblak/,ale Oortův pás,stařecká hlava to popletla,pravdou však je ,že většina vědců se domnívá-mimozemšťani nebudou přívětiví,zde bych měl též podezření na známého bijce Kalouska!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@SaxonMyslíš, Jaivan? Docela se mi zastesklo, všechno mně tady tehdy připadalo zajímavější. Jinak zdravím! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |