Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Polsat: Liga mistrů - předplatné ?

Bude u Polsatu na LM stačit předplatné na celý balík, nebo na to budou mít extra balík? Nevíte kolik zápasů bude dostupných na satelitu?

Díky

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Tady

http://sklep.cyfrowypolsat.pl/uefa

jsem našel že budou i PPV kanály ...

ivo2001

Polsat: předplatné LM a EL

Pouze LM ... 50 zl / měsíc
LM + 4x Eleven ... 60 zl / měsíc
LM + 4x Eleven + Polsat Sporty ... 80 zl / měsíc
Kompletní nabídka ... 120 zl / měsíc

Pro nové zákazníky první 3 nabídky jsou 2 měsíce zdarma, u kompletu 3 měsíce zdarma ...

Jinak budou spuštěny kanály:

Polsat Sport Premium 1+2 HD a
Polsat Sport Premium 3-6 PPV HD

Ještě jsem někde viděl info i 360 zl / rok za LM a EL

Jinak z EL by měli odvysílat více než 200 zápasů za sezónu, z LM všechny zápasy ...

ivo2001

re:ivo2001

Musím se smát, když koukám na ty ceny.

Abonence 50 zlotých (cca 300 Kč) pouze za Ligu mistrů je víceméně stejná jako u nás stojí základní balíček O2 TV M, kde bude taktéž Liga mistrů k vidění na O2 TV Sportech a Fotbalu. U nás máš v podstatě za stejné peníze nabídku mnohem širší (startuje cca na 299,-), nejen Ligu mistrů, ale i další věci (výběr z různých žánrů) a stejně se to lidem u nás nelíbí a jenom nadávají...

Co z toho vyplývá?

Je tady krásně vidět (Polský obrovský trh), že přenosové práva jsou neskutečně mastná i tam a ti kteří byli zvyklí koukat na to zdarma u nás ČT, tak jim to snad dojde, že se jedná o prémiovou věc, tak jak je to všude jinde a těžko tomu bude v budoucnu jinak.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

re:@BBS

Zapoměl jsi napsat 299,- z jejich předraženým internetem. Jinak 399,- plus další měsíční poplatky. U mě vyhrává Polsat LM + 4x Eleven za 60,-Zl.

komoca
Registrace: 7/2011

ČR: kdo koupil EL ?

to mi nějak ušlo ...

V Polsku za ty peníze je LM i EL ...

ivo2001

re:komoca

Ta cena 299,- Kč se dá běžně sehnat s paušálem a dokonce mnohem níže...není to nic nového pod Sluncem. I kdyby to bylo 399,- Kč, tak pokud nemáš žádnou jinou pay-tv, tak cena je myslím úplně v pohodě. Box se dá koupit použitý do 1000,- Kč nebo nový za dvojku, případně pronájem, ale to není moc výhodné, i když jak pro koho, je to zase bez starostí )dají nebo půjčí nový, když se pokazí).

Pointa mého příspěvku byla v tom, kolik stojí jenom samotná Liga mistrů v Polsku, že není vůbec laciná. Ano, mají tam i jiné nabídky, tohle je základní ceník, ze kterého čerpá Ivo. Prostě nelze srovnávat Polský trh s našim a už vůbec ne třeba s DE, jak to mají mnozí ve zvyku.

Ono i kdyby to dalo O2TV třeba za 150,- Kč tak stejně budeš nadávat, minimálně si najdeš třeba komentátory, že se to nedá poslouchat.

Včera jsem právě četl desítky příspěvku na komentátory ČT k MS a lidem už se nelíbí ani J.Bosák, vlastně nikdo. Takže tady se nezavděčíš ničím, myslím, že tobě také ne.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

re:@ivo2001

Zdravím, předpokládám, že si to musím koupit přes polského občana žijícího v Polsku?

komoca

re:Ivo2001

Evropskou ligu by u nás měla mít ČT a skupina Nova (Nova Sport).

BBS

RE: Polsat: Liga mistrů - předplatné ?

Ano, vybrane zapasy EL ma CT Sport a Nova sport. Uz se vi, kde bude nakonec ten jeden zapas z kola naší 1.Fortuna ligy na volnem programu?

HYPER
Registrace: 11/2010

Porovnej balíček za 60,-zl s O2 balíčkem za 399,- http://sklep.cyfrowypolsat.pl/telewizja-satelitarna
Jinak komentátoři až na Bosáka byli hrozní, většinu zápasů jsem sledoval na TVP.

komoca

Cena u O2 se mi zdá také přiměřená. Ale dokud nebudou vysílat na satelitu, tak to pro mě stejně nemá cenu a přednost má Skylink+Digi. Kdyby alespoň O2 využilo spolupráci se slovenským Orange - ti budou k dispozici v pohodě, sice "horší" družice, ale pořád lepší než zvonkové dráty (které stejně doma nemáme).

jirka67
Registrace: 2/2006

@jirka67

... ale 16e je pozice na nic. Proč to nedají na 5e ... tam je síla signálu jako pra*e ...

ivo2001

Premier League a LM

(dvě nej ligy na světě)

vyjde v kombinaci Polsat a nC+ na cca 160 zl / měsíc ... což už je znát ...

ivo2001

re:fotbal

Nevím, ale pořád to někteří nedokáži pochopit, že nejde srovnávat nejen PL a CZ(SK) trh. Polsat Cyfrowy má okolo 3.5 miliónů předplatilů a O2TV okolo 250 tisíc, to je neskutečný nepoměr. Od toho se odvíjí i cena práv, propočet na abonenta, distribuce, zázemí, atd.

To je jako srovnávat, že ve Fiatu v Itálii (aktuální info díky Juventusu a Ronaldovi) mají dělníci brutto příjem okolo 1900 Euro (skoro 50.000 Kč) a u nás ve Škodovce okolo 35-37.000 Kč... a dělají stejně. V každé zemi jsou zcela jiné náklady na život, jiné sazby DPH, atd.

Určitě není problém přejít i klidně na Astru 3, myslím platformu Orange, ale kdo to zaplatí, hmm ??? Zcela jistě by se nechtělo dávat nikomu na Slovensku třeba 50 Euro za měsíc za základní nabídku. To jen střílím od pasu, ale levné by to určitě nebylo, leda by to někdo těžce dotoval z něčeho jiného.
Je logické, že jsou na 16°E, kde mohou sdílet kapacitu a ještě k tomu je to relativně nejlevnější družice pro DTH distribuci.

Ano, 160 zl / měsíc za Polsat a NC+ je hodně i pro polské diváky.

BBS

@BBS

Poláci mají trošku nižší průměrný plat než v CZ, i jejich HDP je cca 69% EU, v CZ cca 87% EU ... náklady na život budou trošku nižší než v CZ, ale samo Polsat má přes 3,5 mil předplatitelů, nC+ něco přes 2,1 mil. To je proč jsou na 13e a naši se krčí na 16e ...

Přece jen trh pro cca 38 mil a 15 mil je dost rozdíl ...

ivo2001

re:ivo2001

Já Polsko znám velmi dobře, je to takový můj druhý domov - jak pracovně i privátně, tak jazykově. V některých věcech nám těžce utíkají, ať se to někomu líbí nebo. Napadá mě kvalita silniční sítě nebo třeba ceny za mobilní internet. Zase některé věci jsou postavené z našeho úhlu pohledu na hlavu, ať už věk soudců, aborty, ...

Rozdíly jsou obrovské (nabídka i poptávka) a u TV trhu je to opravdu markantní. Mě šlo jen o to, aby to někteří, co zde chodí, konečně pochopili a pořád jen nenadávali. Ale v ČR mě to vlastně ani nepřekvapuje, tady budou lidé věčně nespokojeni.

Ono je také dobré občas mrknout na polská fóra. Tam mají úplně jiné mínění o jejich platformách, na rozdíl od nás, které jím někteří závidíme. Velmi nadávají, když mají za něco připlácet. Když se spustili Eleven Sports kanály a chtěli tuším za ně okolo 15 zl navíc k předplatnému, tak se skoro zhroutilo call centrum NC+ jak byli zavaleni hovory od nespokojených abonentů.

BBS

RE: Polsat: Liga mistrů - předplatné ?

Polsat má vysielať v SUPER HD,stretol sa s tým niekto,aké je to rozlíšenie?Ináč kritika na cenu predplatného na diskusných fórach bola neskutočná.Pridávam jednu v origináli.

Polsat się chyba przeliczy. Gdyby to było typowe PPV za 100 czy nawet 150 złotych jednorazowo i koniec. Ale comiesięczne płacenie 50 zł czy gra LM i LE czy nie. A w styczniu/januári/ nie gra wcale. Za to też będzie trzeba płacić 50 zł? Za styczniowe powtórki? Czyli za jedną edycję LM, LE zapłacimy 500 zł? Bez jaj.

stamar
Registrace: 9/2007

@stamar

Zadny standard to nebude. Mam pocit ze jsem nekde cetl ze zam bude vyssi datovy tok ...

ivo2001

Co mám pochopit? Zasrané O2TV? Jdi do (nevhodné slovo)e agente O2TV.

komoca

re:komoce

Standardně na takové osoby nereaguji, ale zajímalo by mě, která platforma a jak a za kolik by měla u nás být. Opravdu by mě zajímal tvůj byznys plán.

"Miluji" takové lidi, co nic nedokáži vytvořit, ale jenom si umí stěžovat a osočovat. Než něco napíšeš, potažmo řekneš, napočítej nejprve do 10, mezitím zkus trošku uvažovat, pak si vyhledej informace (stačí i Google) a věci kolem a potom piš, potažmo mluv.

Mimo jiné bych musel být i agentem Skylinku, Digi TV, FreeSatu, Sky (DE), NC+, Horizon Go (UPC). Tohle provozuji, těch všech jsem agent :))

Bohužel se budeš muset smířit s tím, že pokud to budeš u nás chtít legálně sledovat, tak budeš muset přispět O2. Mohu tě ujistit, že já také platím, nemám to zdarma, ale aspoň blbě nežvaním kolem toho a snažím se vycházet z určitých faktů a samozřejmě principu obchodu/trhu.

Ještě mi tady chybí nadávky na Skylink a servisní poplatek a máme to kompletní ;)

BBS

Nevím co jsi vytvořil ty? Já jsem řídil společnost z působením po celé ČR
a zdůrazňuji, že po tzv. revoluci, takže asi uvažovat umím. Jsem naprosto zabezpečený důchodce se slušným majetkem a nemovitostmi. Moje dcera je právník. Mi nejde o prachy, ale o princip. Sere mě, že musím mít několik pay TV abych něco viděl a je to čím dál tím horší v tomto českém bordelu.

komoca

@komoca

Že jsi něco vytvořil, to je moc hezké a chválihodné, o tom žádná, to nemyslím ironicky. Ale právě proto by jsi měl chápat současnou situaci na TV trhu.

TV práva jsou na prodej, ne jako balík všech sportů (třeba právě ten fotbal), nýbrž jednotlivě po ligách, to je ten "problém" a kdo dá větší ranec na stůl, ten tu ligu má v nabídce, řečeno zjednodušeně. A tudíž je logické, že je těžko koupí u nás a nejen u nás, ale i v zahraničí jeden jediný operátor, byla by to obrovská suma peněz.

Takže pokud chceš sledovat "všechny" ligy, budeš muset reálně platit u nás O2TV a Digi TV, což činí dejme tomu plus/mínus cca 700,- Kč / měsíc. Jestli je to hodně nebo málo, tak o tom tady můžeme polemizovat do nekonečna.

Chápu, že je nepraktické mít více STB a dálkových ovládání, ale jiná legální možnost není a těžko kdy bude. Také by se mi líbilo platit jenom třeba Skylink a mít všechno v HD kvalitě, ale je to holá utopie a troufám si říct, že nejen u nás.

Osobně se rád mrknu i na kvalitní tenis, na ženy i muže. Bohužel, pokud chceš sledovat okruh WTA (ženy), tak musíš mít O2TV, pokud chceš ATP 500 a výše, tak zase Digi TV. ATP 250 běží na Sport 1/2 - ty jsou součástí obou platforem. Ano, je to uhozené, ale tak to je a těžko to změníme. Jestli si to lidé nebudou u nás platit, za chvíli nenajdeme v nabídkách žádný pořádný sport a pak ho budeme hledat jedině u zahraničních operátorů - i když si to řádně zaplatíš jak máš, stále je to nelegální...hmm.

BBS

@BBS

Stačí mí je Digi SK a třeba Skylink základ ...

ivo2001

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra