Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

VLC android,tv iptv free našiel som holandske tv

Ahojte, našiel som včera na internete Fox Sports 1 HD Nederland zadarmo cez internet aj okolo 50 CCA staníc z Holandska free cez VLC media player, je tam aj Discovery, ale čo je zaujímavé, je to všetko zadarmo, len je tu jeden problém, keď pozerám NPO 1, cca po dvoch minútach mi to prepne automaticky na NPO 2, dá sa to zastaviť?, playlist je zo 18.07.2018,Za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VLC android,tv iptv free našiel som holand...

Takýchto playlistov nájdeš na internete denne MILION..to su odpady..vacsinou maju tieto streamy koncovku (.TS)..to su len testovacie playlisty rôznych platenych služieb..tieto playlisty idu len cca 24 hodin a vela krát sa v nich deje to čo aj tebe,že programy same prepinaju...ak chceš,tak vyskušaj vo VLC počas streamu stlačit tlačitko,ktore najdeš dole,také dve šipky vedla seba,ale aj keby ti to pomohlo,dlho tie streamy ti určite nepôjdu

http://imgworld.cz/8L5Dwft3IM.png

jožko
Registrace: 7/2016

O tom darovaným koňovi to znáš?

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Nestrkat mu ptáka do huby? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@jožko

Vďaka za odpoveď, už som to opravil už to ide,na danej stránke, ktorú som našiel ten free stream, tak to aktualizujú stále,stránku ti napíšem do SZ R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@bretah

To si reagoval na môj nick? :O

Zetor25

Ja som nedávno objavil playlist s podobnými stanicami, na ktorom boli viaceré zvukové stopy. Jedna z nich bola česká. Fungoval štvrť roka.

Karner
Registrace: 3/2010

Okrem jožkových kradnutých playlistov sú všetky odpady :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk

asi tak nejak R^

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@jožko

Ahoj ,mám ešte dotaz ohľadom VLC , dnes keď som večer po troch dňoch prišiel domov , a chcel som to vyskúšať tie streamy cez počítač tak mi nenabehol žiaden obraz ale TV stanice sa mi tam zobrazili , na mobile mi to išlo v pohode. Nevieš kde by mohol byť problém ? , pôjdu mi tie streamy aj vo Windows media Center ?

Zetor25

@Zetor25

Problem je v tom,že tie linky su už mrtvé!čiže nefunkčné :))) som ti hovoril,že to je takzvany odpad...takychto playlistov mas denne na internete milion..idu len cca 24 hodin...teraz si zas mozes nájst iny a pôjde ti zas 24 hodin..aspon to plati pri tych streamoch,ktore si mi cez spravu ukazoval..co maju na konci .TS..mozno najdes na internete obcas nejake linky,ktore pojdu aj dlshie... a nazov programov ti vo VLC bude samozrejme ukazovat stale..

jožko
Registrace: 7/2016

@Zetor25

Určite ti streamy išli na mobile v tom čase, keď v PC vo VLC neišli? Alebo to bolo až na druhý deň?

Karner
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra