Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB T2 Praha - Žižkov (Mahlerovy sady)

Dobrý den,
píši s laickým dotazem. Před dvěma týdny 2.7.2018 jsem si zakoupil settop box Thomson THT712,
anténu mám nasměrovánu na Prahu-Žižkov (Mahlerovy sady). Nyní v neděli 15.7.2018 mi však zmizely všechny programy České televize, bohužel pro mne nejzásadnější.
Ostatní programy běží naprosto v pohodě, kvalita obecně téměř 100%. Mohu se zeptat, v čem je problém, že mi nejde patrně Multiplex 1?
Aktualizoval jsem settop box do továrního nastavení, jemně pootočil anténu, mám jí v podkroví, v Praze, bez vlivu povětrnosti. Aktualizoval jsem i firmware. A bez výsledku.
Opravdu nevíte, čím by to mohlo být? Pakliže tento settopbox umí DVB T2 v kodeku HEVC, patrně H.265 a připojím ho přes HDMI, tak přeci tento kodek nemusí umět má starší televize, jak mi řekli v Datartu. Můj starší Samsung umí jen H.264?

Děkuji Vám za reakci.

comte
Registrace: 7/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

HYPER:

Sehnat ted v Praze antenare, ono vlastne kohokoliv, nejen na remeslnou praci je neskutecny vykon. Porad mi vrta hlavou, proc, kdyz uz strom stini, proc ostatni bezi na 100% a a o vikendu Ceska televize v pohode? I kdyz trhane.

comte
Registrace: 7/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra