![]() |
|
antik vs. vu+ solo 4kzdravim vsetkych. mozno mam blbu otazku, resp. problem preto sa dopredu ospravedlnujem ak sa budem hlupo pytat, pretoze nie som velmi skuseny v tejto problematike.nakolko zijem v zahranici a chcel by som slovenske a ceske programy (nemam moznost pripvnenia paraboly na dom) tak ako jedina moznost mi prisla volba iptv. mam prijimac vu+ solo 4k a v nom image vti 13.0.9. od jedneho iptv providera, nazvem ho xyz, som nasiel ponuku ceskych programov (slovensky trh je maly takze slovenske programy u neho zaradene nie su). Z tohto dôvodu som zakupil aj prijimac od antiku Antik smartbox nano 3 UHD s tym, ze slovenske programy by som mal teda vyriesene. u providera xyz mam možnost si vybrat na akom zariadeni budem pouzivat predplatne jeho sluzieb. tu mam na vyber z nasledovneho: a) pc, b)smart tv, c) adroid, d) mag box (250,254,256), e) enigma2, f) stb emulator, g) avov box/formuler, h) openbox, i) dream link T1, T1+, T2, T6. Pri moznosti d-g, i je potrebne uviest mac adresu. povodne som chcel pouzivat vu+ avsak nemozem do neho nainstalovat ich plugin, pretoze dostavame chybovu hlasku "wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found" z ich servera. myslim vsak, ze chyba bude u mna. aka je to ale chyba zial neviem a neviem ju ani odstranit. z tohto dôvodu som premyslal pouzit namiesto vu+ prijimac od antiku. neviem vsak, ktoru z uvedenych moznosti si mam zvolit na predplatne. provider xyz mi zial poradit nevie nakolko uvedeny pristroj nepozna a skutocnost, ze pristroj pracuje s operacnym system linux je pre neho malo informacii. viete mi prosim poradit ci je zariadenie od antiku enigma2, resp. mag box alebo nejaky iny "zazrak", resp. by mi uvedena sluzba cez tento prijimac vobec nefungovala. nechcem zaplatit predplatne s konfiguraciou na nieco co bude nespravne. dakujem. |
newbie78
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: antik vs. vu+ solo 4kpre vu plus solo 4k buď iptv do zložky Enigma2 alebo rusáci. tretia možnosť je karta od antiku a máš to poriešené na niekoľko rokov. možností je dosť tak si vyber .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
re: oneeeeedakujem za spravu. ano do polozky enigma2 som sa pokusal nainstalovat z ich stranky plugin avsak dostal som tu chybovu hlasku ako som spominal v prvej sprave. preto som stiahol plugin z internetu a pokusal som sa ho nainstalovat manualne. tu vsak som zase dostal inu chybu: "usr/lib/enigma2/python/plugins/extentions/xtreamtv/data2.so: cannot open shared object file: no such file or directory"musim priznat, ze toto je nad moje sily. pokusal som sa najst nejake info na nete ohladne tejto hlasky, ale odpovede su pre mna prilis odborne. tí co odpovedali boli zrejme programatori a kedze tu sa stracam vobec som nerozumel tomu co tam bolo napisane. preto som vu+ tak nejako i ked nerad vyskrtol zo zoznamu. rad by som vsak namiesto toho pouzival prijimac od antiku, takze by som mal prijimal na tento pristroj i providera xyz. rusi neprichadzaju do uvahy, pretoze nemam moznost upevnenia satelitu na dom. ak by som mohol bolo by to ovela jednoduchsie. preto moja jedian moznost je iptv :( vies prosim poradit? dakujem |
newbie78
![]() |
|
re:IPTV boxPokud mohu doporučit, tak se vůbec, ale vůbec neboj jít do MAGu. Jsou to perfektně odladěné boxy od ukrajinské fa Infomir (čistá specializace na IPTV). MAG250/254 už jsou dneska starší kousky, ale šlapou stále výborně, pár jsem doporučil i známým a jedou dosud. Sám jsem používal úspěšně cca rok 254 přes Stalkera.Měl jsem nedávno v rukou MAG 410, což je nový UHD kousek Ukrajinců (cena srandovní, cca 2000,- Kč), ale hlavně běží na 6 Androidu (Marshmallow). Svému "providerovi" nahlásíš MAC adresu boxu, zadáš potom přihlášení do Stalker aplikace a rozjede se ti nabídka tvého "poskytovatele". Samozřejmě díky Androidu nabízí tento box v podstatě neomezené možnosti, můžeš si třeba stáhnout velmi populární "Perfect player", sám jej používám v mobilu a tabletu. Výhoda tohoto boxu je hlavně v dobrém hardwaru (RAM 2 GB, FLASH 8 GB), je tedy dostatečně rychlý pro chod i jiných věciček. Samozřejmosti je integrovaná Wi-Fi. Vlastně úplně podobné Androidové boxy jsou od Formuleru, jsou to nové modely Z7+. Ta sedmička označuje 7 Android, jedou tedy na novém Nugatu. Mají i podporu HDR + HLG (vysoký dynamický rozsah), ale zde je to v podstatě k ho.nu, spíše marketingová záležitost výrobce, ale lidé na to slyší. (ale proč ne) Co se mi osobně velmi líbí, jsem fakt nadšený, tak je to levná hračka od Medialinku, model 5100. Koupil jsem tento, jelikož má i DVB-T2 tuner (když náhodou vypadne NET, tak i pozemák je dobrý) a samozřejmě podporu kodeku HEVC. V čem se mi líbí? Má neskutečnou podporu IPTV a médií, možnost až 6 portálů X-stream TV a samozřejmě Stalkera (tuším 4), což normálně ani nevyužiješ. Samozřejmě i m3u.playlisty jdou do toho natáhnout. Nemluvě o spoustě integrovaných IPTV portálů. Není to úplně nejnovější model, ale chodí opravdu výborně a podpora taktéž na vysoké úrovni (aktuálně tam mám Michela 2.4e). Nevím, zda-li dává Antik m3u.playlist k dispozici (teď myslím legálně), ale pokud ano, tak to všechno v podstatě můžeš provozovat na tomto boxu. Od začátku, co je na trhu, provozuji také O2TV a tam používám jejich box. Čekám teď na ten hybridní, má mít lepší hardware, chipset, ale hlavně také DVB-T2 tuner. Čeká se zatím na finální odladěnou verzi firmware. To jen na okraj. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
@newbie78Antik je pre IPTV OK v celom svete - box je ale nutné u nich registrovať, inak Ti je nanič. Spravia Ti to aj na diaľku, ak im dáš MAC adresu stroja a necháš ho zapnutý a pripojený k Internetu. Neviem o podobnom operátorovi v CZ ...Podľa mojich informácií ide ANTIK IPTV iba na ich boxoch - neviem o tom, že by to iné boxy zvládali ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@DzordzoAntik IPTV ide (zatial) aj na Android TV platforme, pouzivam v Sony TV aj v android boxe. Zatial stale zdarma v testovacom rezime ( zakladne SK a CZ stanice, hudba a regionalne TV ) . Nemylit si s AntikTVGo. |
peto75
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
re: ....dakujem vsetkym za odpovede. zrejme som sa zle vyjadril. mam dva prijimace a to vu+ solo 4k a od antiku - smartbox nano3. tento prijimac je uz aj aktivovany, takze zakladny balicek funguje bez problemov. Kedze som ale narazil na problem s vu+, teda zatial sa nevzdavam a spekulujem nad tym ako to sprevadzkovat (mam rad vyzvy), ale skor by ma zaujimalo co je tento prijimac od antiku zac. Je mozne ho povazovat za enigmu, alebo je to skor mag box, ci emulovany stb? nic o nom neviem zatial zistit iba to, ze pracuje s linuxom. |
newbie78
![]() |
|
@peto75No neviem, ale popravde držím sa toho, čo mi povedali - antiktvgo ide na androidoch i windowsoch o IPTV napriamo takéto info nemám ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
![]() |