Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Otazníky kolem Skylink za korunu?

Jak si vysvětlit řízení v tel.zákaznické zoně skylinku,když vám při objednávce této výhodné nabídky pošle smluvního montéra ze 75 km vzdálené Plané u M.Lázní,(vedlejší kraj)přesto,že ve vašem bydlišti (okresní město)jsou takoví smluvní partneři skylinku 3 do 4 km,Ten Plánský vám řekne,že ten přijimač(za 1,-) nelze použít pro Multi balíček a musíte si doplatit 400,-,že talíř( z nabídky) nestojí za nic a odveze si ho(samo ,že bez náhrady )a naůčtuje si 700,- cestovné
Ponechal tam 14 let starý talíř majitele,co se třese jako osyka.
To mi hlava nebere.Shodou okolností ,ten soused je taky tak naivní,jako ten důchodce v reklamě ZA 1,- :) Rv

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Otazníky kolem Skylink za korunu?

No jestli to montují takhle všem tak potěš koště to bude hodně spokojených zákazníků :))

doors1
Registrace: 8/2017

@doors1

To je jak s exekucemi,taky dostaneš exekutora z druhého konce republiky,aby to něco dalo

korkoran

zloději jsou různí a anténáři pro Skylink taky

dnurg
Registrace: 12/2016

@korkoran

A tak zase na druhou stranu, je asi v pořádku že si nechá zaplatit cestu a instalaci. Já jsem dal za instalaci necelých 150euro a to jsem neměl nic za korunu. Bohužel. Co se týče exekuce majetku, tak to bych se asi v IT nedoplatil kdyby mě přišel exekutor třeba z Neapole (600km)... Tomu říkám byznys...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

To jsi nepochopil situaci,on to měl mít zadarmo,bez jízdného od místního skylink sat montéra,tak zněla smlouva

korkoran

Aha, tak to pak jo. Já si budu muset trochu tu češtinu zopáknout. :-)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@korkoran

nepleť sem exekuce které s nějakou Skylink akcí nemají co dělat... proč soused platil něco co měl ve smlouvě zadarmo?? proč si nechal sebrat parabolu kterou měl dostat?? proč si nestěžuje na montera u Skylinku atd atd atd ???

lance
Registrace: 10/2008

@lance

protože je úplně stejný jako ten děda v té reklamě reklamě,tupéj a naletěl.Já bych toho montéra hnal až do K.V.
On (6-letý důchodce)je to skoro kamarád,dva roky říkal až se truchu finančně spamatuje,že si něco pořídí,příjdu ze špitálu a on,ža ho ta výhodná nabídka stála bezmála 8000,-s kartou next pro dceru,až se mi stehy rozbolely :laughing: :laughing: :laughing:
2 karty si nechal propadnout,že je to drahé :bomb: :bomb:

korkoran

No, tak to je těžký případ.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

smutné, napadá ma len,

že tento svet nie je pre starých ... a možno aj, karma je zdarma ...

satylu
Registrace: 1/2015

taaakže je to opět o tom, že dokud budou lidi jednat jak telata, chovat se jak telata, volit jak telata... bude se s nimi zacházeno jako s telaty... a stěžovat si mohou šéfovi teletníku...
to ještě děda dopadl dobře, aspoň má fungující službu, na rozdíl např. od různých hrnců, krabiček do zásuvky na úsporu energie atd atd... :-/

lance
Registrace: 10/2008

Je to o lidech. Mám negativní zkušenost jak s montážníky ještě z doby staré Digi, tak i těmi Ferdy mravenci bez stáje nějakého operátora.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Lance

A aktuálně bych doplnil ještě špekáčky “burešáčky” z Globusu...:))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Lance...Ještě jste zapomněli vodník prsíčka a gothaj....od stbáčka.. :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Nojo, ono jeto těžký. Já třeba SKL za kačku nedělám, protože je to ekonomická sebevražda. Technika je opravdu spočítaná na největší možné (nevhodné slovo) a o přijatelném výdělku nemůže být ani řeč (po započtení nákladů, záruky, defakto i montáže, která se v dané sazbě prostě kvalitně udělat nedá). A když už někdo tyhle akce montuje, dopada to takto. Zoufalství že musí vzít co je, tedy i tyhle nerentabilní montáže ??? A za 700Kč cestovné při 150km, to je tak sotva na náklady. 4,66Kč/km, to je sazba jak zdoby před více než 10lety. Ano, montéra patří hnát až do K.V. protože dělat tyhle zoufalý činy to je k zblití.

J a
Registrace: 7/2005

@korkoran

Já mám zkušenost s jednou nejmenovanou firmou z Pardubicka.Přesvědčil jsem tchána ať vymění Digi za Freesat, příspěvek na přetočení paraboly byl tenkrát, je to asi 2 roky 1500 Kč ,samoinstalaci odmítl ačkoli jsem mu s tím chtěl pomoct že to chce mít kvalitně udělané ,přijela firma na stávající parabolu,lnb a kabeláž po Digi přišroubovali nové přijímače Freesatu a ještě si řekli o 1000 Kč ,byli tam 5 minut a jeli dál (mají toho prý moc ),a když jsem tam potom volal jestli jim to připadá normální za 5 minut 2500 Kč ,tak se mě vysmáli ,tomu říkám kšeft :laughing: :laughing: :laughing:

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Vzpomínám na montéra od Digi, který sestře asi náhodou zapomněl utáhnout parabolu, která se při prvním větru hnula. Za dotažení si řekl 500,-. Nějak se vydělat musí.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

ja sem pred rokem bral skylink za 1kc ale na slovensku. jelikoz si umim i sam namontovat tak jsem jen zasel na prodejnu a vyzvedl vse co davaji v zakladu. samozrejme nabizel i neco navic jako twin lnb za doplatek ale to sem nepotreboval takze jsem nic nedoplacel

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@J a

Ale pořád se to tu mele okolo.Tu montáž mu zajišťoval SKYlink z tlf linky a montážníci této firmy bydlí takřka vedle,tak proč mu tam poslali fírmu ze vzdálené pr..ele ????

korkoran

korkoran,

tak to by me taky zajímalo. Ze by montážníci z okoli byli vytizeni nebo zrovna na dovoleny?

HYPER
Registrace: 11/2010

kšefty známích , na lince dostali všivný a ten nahrává svým lidem atd. je to stejný jako u Digi tv kde se to kritizovalo taky a je vidět že montážníci z té doby nevymřeli jen jsou u jiný společnosti . :laughing:

amater3389
Registrace: 7/2012

@all

Je to tak ,ta pardubická montážní firma měla výhradní smlouvu na montáž s Freesatem.nebyla možnost objednat si jinou a jela k nim 130 km ale měli to naplánovaný dobře,na trase třeba 15 zákazníků a každého natáhnout ;P

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@HYPER

2 z nich mají otvřeno a zřejmě se jedná o to všimné

korkoran

@korkoran

Soused zaplatil 1kč+3x 125kč(375kč)+jednu kávu na ruku montérovi.21 měsícu bude platit 125kč.Dál to neřeší.

rezek
Registrace: 1/2010

@rezek

Tak by to mělo být,ale je to kšeft o peníze jde vždy až na 1. místě Rv

korkoran
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra