Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Televize O2 TV

Měl bych dotaz, chtěl bych místo freesatu o2 tv. Internet mám od O2 s rychlostí + - 10 Mbit. Jedná se mi o zapojení 2 televizorů, tz. 2 modemy. Bude to v pohodě chodit nebo je potřeba vyšší rychlost internetu?
Děkuji za případné odpovědi

roman1980
Registrace: 8/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@roman1980

Tak vidíš :)))

William cz
Registrace: 10/2016

@roman1980

Ještě nejásej jestli to je přes ten web cetinu , zavolej technikům do 02 at ti to proměří .......

Ale podle všeho máš ještě ADSL a už je tam dostupná VDSL tak si dej ten tarif o 50 vočí dražší z max. 50 Mbit/s

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

RE: Televize O2 TV

Na přípojce 55Mbit/s poběží 2x O2TV naprosto bez problémů i s internetem. Obraz se Skylinkem zcela srovnatelný (i když už nemoho porovnat - Skylink jsem zrušil, ale zlepšení u Skylinku určitě nehrozí, spíše naopak). U O2TV daleko více HD programů, zpětné shlédnutí... Neznám osobně nikoho, kdo by měl při této rychlosti problémy se sekáním, nebo špatný obraz. K dispozici (za stejnou cenu) už je i 4k settopbox s DVBT2 tunerem a přīpravou na 4k vysílání. Není co řešit...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra