![]() |
|
Spor Marešová a NOVA TVPo Nově chce 12 milionů korun kvůli označení jako "sestra smrt" nebo "vraždící sestra". Snad jí něco kápne.![]() Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
RE: Spor Marešová a NOVA TVSpletl jsi si forum.Tady je parabola,satelitní příjem atd..Ale nevadí prostě jsi špatně tuknul na klávesnici.Stane se nevadí.Nebo paní Marešová montuje anteny a dělá do sat.techniky to pak je jiná... ![]() |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Spor Marešová a NOVA TVpani marešová sa montuje do všetkého. tak asi ako filtre .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@patVelice se ti omlouvám. Už se to víckrát nebude opakovat. Příště se přidám k velké skupině pisatelů o Italské, Španělské, Anglické, Německé,............ fotbalové ligy. To jsou ti správní montéři antén a satelitní techniky.![]() Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
![]() |
|
RE: Spor Marešová a NOVA TVVůbec se mi neomlouvej piš si co chceš ale já myslel že jsi opravdu spletl forum... |
pat
![]() |
|
@patPsal jsem o TV Nova a jejich exlusivním zpavodajství.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
![]() |
|
RE: Spor Marešová a NOVA TVAha tak pak je to v pořádku a patří to sem.Pro sat.forum přínosná informace.Dík.Jinač Nova a každá zpravodajská stanice má denně takových exklusivních zpravodajství a srače...k stovky. |
pat
![]() |
|
RE: Spor Marešová a NOVA TVsekce: Pořady v televizi - lol -Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Spor Marešová a NOVA TVProč jste na sebe jak psi?Nechápu![]() |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Spor Marešová a NOVA TVTO : Pikollo, nepatřím k velké skupině montérů kteří jsou fandové Italské, Španělské, Anglické, Německé, a i třeba švédské fotbalové ligy. Tohle mi vůbec nic neříká mám jiné zájmy a je pravda, že se to tu pořád řeší a já nechápu proč.. na druhou stranu sem asi není vhodné psát i spory nějaké paní Marešové :-) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
@PikolloNo, nehnevaj sa, ale toto tu zaváňa trochen "bulvárom" a aj reklamou.Nemyslím si, že by sa mali na takomto fóre pretriasať veci, ktoré iba úzko súvisia zo zameraním tohto fóra. To že dotyčná požaduje od TV Nova (dokonca aj od TV Prima!) ai..., vysoké finančné odškodnenia ma apsolútne netankuje. Je to všetko vecou štátu, t.j. policie, prokuratúry, právnikov atď... Dotyčná sama sebe robí reklamu za cenu vysokých ziskov, tak prečo by sme ju mali ešte v tomto podporovať?! Je to jej vec - tak nech si ju rieši! Ale ak ty "Picollo" chceš byť tejto pani nápomocný, tak by si sa mal angažovať na iných miestach, nie tu. Či nebodaj dúfaš, že aj tebe s toho niečo "kápne"? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Zasmiali sa zbrojnoši!" VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyZavání reklamou na co? Jen se mi nelíbí praktiky televizí, kdy dokážou udělat hyenu z člověka ještě před soudním rozhodnutím a tvářit se, jako že se vlastně nic tak hroznýho nestalo.Fandím lidem, kteří se dokážou bránit a je mi jedno jakou kompenzaci chtějí. Musím tě uklidnit. Určitě nepočítám s tím, že mi z toho niečo "kápne" ![]() Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
![]() |
|
@PikolloTie praktiky bulvárnych TV sa nepáčia mnohým ľuďom, ale my tu s týmto typom problému nepohneme.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
![]() |