Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

André Rieu

Příznivci Andrého se tu neozývají, tak jenom krátké info. Zítra 28.7.2018 je přímý přenos do kin každoročního koncertu z Maastrichtu ve 20,00hod a 29.7. opakování ze záznamu v 16,00hod. Na 1W to obvykle chodí na frekvenci MET - 11472V SR 13310, MPEG2, QPSK.FEC3/4. Příznivcům rocku by sice seděl více David Garrett, ale tohle je spíše zábava pro starší, kterých tu taky pár je.

konas
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@ konas

Tak jsem to nestihnul ani dnes.Přijela návštěva,tak jsme poseděli venku,ještě to ale běží. Příjemný zbytek víkendu.

2x Azbox HD Elite,motor Sg 2100A,parebola Al 85+ Gibertiny 125

hell01
Registrace: 4/2007

RE: André Rieu

Jednoznačně lepší kvalita všeho a všech,než vloni.Jen v závěru zase jeden úlet(no comment).Nebo jo - to si mají nechat po skončení přenosu!Aby neumětelové kazili umělecký dojem ostatním.Ovšem výkony některých byly na "standing ovation".To tedy ano.Tahle "šau" je primárně pro dámy 40+!Těm stačí snad Andrého jen vidět. Ale letos jsem si zvuk pustil do zvukové aparatury a zážitek fakt nesrovnatelný se zvukem jen z tv vloni.Asi tak.

jerzy
Registrace: 7/2008

A ještě jedna věc - záznam to byl stejně i včera.A pořádně sestříhaný a upravený.Live koncert byl minimálně 14 dní zpět.Třeba někdo bude vědět přesné datum.

jerzy
Registrace: 7/2008

no buďme rádi,že to dávají takto po celém světě průběžně do kin, jinak žádný přímý přenos asi nexistuje, nebo alespoň jsem to nikde nenašel. No a to hlavní z koncertu jsme asi viděli . Koncerty v Maastrichtu byly 6. července, 7., 8., 13., 14., 15., 20., 21. a 22. července 2018.

fergus
Registrace: 12/2007

No největší fór byl při Vánočním koncertu 2016 z Londýna. Detailní prostřihy na nadšené diváky byly z maastrichtského koncertu. V Londýně z toho Angličani tak urvaný nebyli.

konas
Registrace: 12/2014

Můj názor je ten, že loni byl ten koncert daleko lepší, zajímavější, mělo to šťávu. Letos jsem u toho usnul, což mě mrzí.
Ale oni to někdy zopakují.

sateliťák
Registrace: 2/2006

@konas

Teď jsem zrovna čistil disc,kde ukládám MetoP,ROh atd a našel jsem tam ten londýnský koncert a vše je tam jen z Londýna nic z Mastrichtu.Možná mám jiné vánoce a teď neověřm,natáčím z Thora nákup nemovitostí (manželce,pro švagrovou ;) )

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra