![]() |
|
Digi SK pro ČR občanaPsal jsem na Digi tv SK a odepsali mě že jde objednat Digi SK pro občana s trvalým bydlištěm v ČR. Ale musím si pro zařízení osobně přijet. Pokud vím tak to nelze. Co Vy na to, jaké jsou Vaše zkušenosti?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Digi SK pro ČR občanaZdar,vůbec nic.Uzavřít téma,mlčet,čučet,platit a nestarat se![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Digi SK pro ČR občana....Protože to mám na občana s trvalým bydlištěm v SK. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Digi SK pro ČR občanaDa sa kamos z CR ma |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
hdpeHele v poho? To bude asi s toho tepla.Jde mi jen o Digisport a nabídka Sk proti Cz je trochu (více) jiná. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
@satmanaod nové sezony už slováci budou mít jen navíc WTA a diamantovou ligu a to je vše.Tak pokud tě nezajímá moc ženský tenis tak to je zbytečné aby sis pořizoval Digi SK. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 655 |
![]() |
|
@dawis77Proč by to mělo být zbytečné ?,Digisportů mají 5 za 9.60 euro měsíčně ,tady musíš zaplatit základ 299 +150 za balíček sport a v něm jsou Digisporty 4 takže zaplatíš jednou tolik když si k tomu dáš základ od Skylinku tak máš velmi slušnou nabídku a ani si nemusíš připlácet Servisní poplatek za Slovenský základ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@Anubisvšak v poho,ať si každý pořídí to,co uzná za vhodné![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 655 |
![]() |
|
@dawis77DIGI CZ![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 048 |
![]() |
|
@dawis 77Nemyslím to zle ale po ekonomické stránce je to tak .také měli balíček sport za příplatek ale teď je už v základním balíčku, V tom by se lama mohla polepšit .já jsem měl maxi a teď jsem to zrušil ,volali mě z vpovedniho oddělení a nabídli základ za 249 a balíček sport mini( ani jsem nevěděl že něco takového mají ) zdarma ( ale jsou tam jen Digisport 1+2 + ostatní sport kanály) mě to stačí protože stejně sleduju jen PL.Cena i s modulem 300![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
![]() |