Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

TV tip: Rai 1 - Portofino

Je léto a čas cestování, kdo ale nemůže nebo nechce může zapnout telku. Dnes odvysílá Rai 1 díl z dokumentární série Line Blu. Pořad, který se vysílá přes léto ukazuje divákům to nejlepší (a nejhezčí) z italských moří a pobřeží.
Dnes to bude opravdu exkluzivnio místo: Portofino na Ligurské riviéře.
Portofino je malé ale velmi krásné historické městečko jehoiž počátky sahají do doby římské.
Je zapsán do seznamu Unesca a to nejen městečko, ale i pobřeží.
Portofinu se říká italský Hollywood. Vždy byl a je vyhledávaným místem Hollywoodské smetánky, ale také miliardářů a politiků.
Svůj dům tu mají např. Robert De Niro, Liza Minnelli, Alain Delon, George Clooney, Madonna, Peter Gabriel, Denzel Washington, Ringo Starr, Barbra Streisand, Rod Stewart, Bruce Willis nebo Bill Gates.
Kamery se podívají i na přírodní krásy tohoto místa, včetně mořských jeskyní nebo podmořských pokladů.
Nechte se inspirovat třeba na příští dovolenou...

Linea Blu, každou sobotu od 14hod na Rai 1 FTA

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV tip: Rai 1 - Portofino

to mi pripomenulo album Love In Portofino od Bocelliho :)

Richie2016
Registrace: 10/2016

A zase sr.ačky Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@Richie2016

Jo jo, Bocelli se do Portofina vrací často... Portofino doporučuji všem co si chtějí odpočinout a vyčistit hlavu. Je tu klid, výborná kuchyně, krásné čisté malebné pláže. Luxus. Ale samozřejmě si za ten luxus zaplatíte. Týden v Portofinu je jako měsíc v Řecku v přepočtu na peníze.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Frank tam jsem byl a v oblasti cinque terre nadhera!!!! R^

jiri26
Registrace: 3/2017

ako má toto fórum vyzerať normálne, keď sa tu stále útočí na nejakých jedincov? veď to je prosím pekne virtuálna šikana... a práve títo jednotlivci, ktorí šikanujú by sa mali liečiť... totálne upside down... Rv ;P

Richie2016
Registrace: 10/2016

@Richie2016

A což takhle oddělit příčinu od důsledku, to už Tvůj moze..., pardon hlava neumí?

V prvé řadě by odsud měl zmizet prachsprostý spam bez sebemenší přidané hodnoty. Mám sem snad vypisovat všechny díly dokumentů Kamera na cestách nebo Objektiv? Ne, protože nejsem UBOHÝ HONIBRK!

motanek79
Registrace: 10/2013

@Richie2016

V Itálii tomu říkame INVIDIA. Tantissima invidia... :laughing:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

To mám co závidět, země před krachem plná přivandrovalců a bordelu na ulicích. Na co ty si hraješ, to mi hlava nebere....

motanek79
Registrace: 10/2013

tu sa tomu hovori nieco ako ze : iniciativny xxx horsi ako triedny nepriatel.

alebo niet nad to efektivne robit zbytocnu robotu

BDfKNM
Registrace: 6/2018

https://www.youtube.com/watch?v=OIjjHKNeXUE

:)))

Nibiru
Registrace: 3/2008

@Nibiru

R^ :laughing: tak to je přesný

Registrace: 4/2017

@Nibiru

R^ :laughing: :laughing:
hezké,moc hezké. R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@nibiru a spol

Možná že místo vašich hloupých příspěvků by nebylo od věci pustit si tu hru celou místo plácání se po ramenou co jste objevili za Ameriku,pan profesor Smoljak by měl určitě radost .
Sem by se taky hodilo tady je to samej (nevhodné slovo).blbeček ,(nevhodné slovo) ,blbeček jenom takhle vzadu to je jediná výjimka sedí dva blbečci vedle sebe. :laughing: :laughing: :laughing:
Geniální R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Krásně natočený pořad. Kdo neviděl tak raiplay.it

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

A ještě jedna věc, pokud se chystáte k moři do IT, tak nedoporučuji vyjíždět přes den o víkendu, jeďte přes noc nebo ve všední dny. Na skoro všech dálnicích je černý provoz, tzn. i několika km zácpy. Co vím, tak kolony jsou už v Rakousku. S otcem jsme jeli na návštěvu k příbuzné 15 km a museli jsme jet objížďkou, dálnice směr moře je katastrofa.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Franck

PR máš v krvi. Toho by se mělo využít. Tvoje příspěvky mě baví víc než uplakaný komentáře nadrbaných čutálistů. :)

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Co je to platné,když je to v ITALŠTINĚ.Může to být krásné,ale pro našeho diváka to opravdu je nezajímavé.Je to stejně humorné,jako kdybych pro německého diváka připravil český program.Nic proti francku,ale toto pochopí i dítě školou povinné.Abych tě potěšil tak jsem nyní viděl pořad o Milánu a bylo to krásné,ALE V ČEŠTINĚ.Český divák prostě kouká na pořady v češtině,vyjímečně v angličtině.

moki
Registrace: 10/2009

https://www.raiplay.it/guidatv/?giorno=28-07-2018

radek1
Registrace: 1/2006

@moki

Samozřejmě s Tebou souhlasím, ale Rai nebude nikdy vysílat v češtině, max v angličtině. A je spoustu lidí, co italštinu ovládá. Já třeba vůbec neumím německy, ale občas se mrknu na německé kanály, někdy se stačí dívat. Ja tady čtu obden info o polácích nebo maďarech a každý umí maďarsky nebo polsky? Naví, já se snažím davat tipy na "jednoduché" pořady, tzn na hudební, na dokumenty kde se stačí dívat apod. Určitě nebudu dávat tipy na naučné pořady o vedě... ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

A myslím si, že italština je oproti třeba finštině nebo maďarštině poměrně jednoduchá a aspoň trochu vnímavý člověk pochopí o čem je řeč. Jsem přesvedčenej, že i neznalý rozumí každému pátému slovu. A kdo umí španělsky, tak rozumí i italsky.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra