Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Samostatný balíček O2 TV SPORT?

"Chystáme pro diváky řadu novinek, některé z nich uvedeme do provozu velmi brzo. Stále se snažíme produkt O2 TV vylepšovat, aby cesta k exkluzivnímu sportovnímu obsahu byla pokud možno co nejjednodušší.
Vašek, O2 Guru" Zdroj: FB O2 TV SPORT
Myslím že ty spekulace o tom balíčku kde budou za přijatelnou měsíční cenu všechny O2TV Sporty (tedy O2TV SPORT,O2TV FOTBAL i O2TV TENIS) jsou hodně pravděpodobné.

William cz
Registrace: 10/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samostatný balíček O2 TV SPORT?

Bude i samostatný sportovní balíček.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Myslíš něco jako má DIGI?

William cz

Teď to dávají do kupy.

bretah

Přijatelná

cena je zhruba jaká? ;) Pokud tedy chtějí 100Kč za 24h nyní-to by asi už neuspělo.

hobo
Registrace: 1/2007

No fajn, můj otec = přes 70 roků, byl leta zvyklý koukat na fotbal přes klasickou tv, pak přes satelit. A nyní ještě investovat do internetového příjmu, když ještě není jasné zda to u něj na vesnici přímo v tv vůbec půjde. Dál, co když mu pak nastanou najednou nějaké technické problémy. Podle mě odstřihli mraky lidí na vesnicích a ve věku 60+. Ale ti jsou holt ekonomicky nezajímavý. A ty kydy že to může mít každý fakt miluju.

vlah
Registrace: 9/2017

@vlah

Může to mít každý kdo má dobrý internet :laughing:

William cz

@hobo

Cena by měla být okolo 250 až 399 Kč měsíčně bez závazku ale to jsou pouze spekulace.

William cz

@vlah

Můj taťka, který má rovněž přes 70 roků, O2TV má už asi už 5 roků. A je navýsost spokojený, i s mamkou s nadšením používají zpětné shlédnutí. Bydlí v obci, která má lehce přes 4000 obyvatel.

zdrh
Registrace: 7/2015

@zdrh

To se často nevidí R^

William cz

UPC.

Kéž by ten balíček O2 sportů uvolnili i pro ostatní operátory... mám Komplet od UPC a klidně bych si za něj připlatil... ale uzavírat smlouvu s O2 a mít navíc set top box se mi fakt nechce :-/

Kindernay
Registrace: 9/2007

@William cz

Ale to budou jen 02 sporty, ostatní sportovní stanice ne.

vlah
Registrace: 9/2017

@Kindernay

Taky mám UPC jen mám Komfort + internet 300 Mb/s :))) Hold nedá se nic dělat. Tak to vyřeš jako já. Já si koupil tu jejich verzi bez nutnosti se zavazovat a o2 si zruším i aktivuji, kdy já chci. A platíš jen 399 Kč měsíčně. Ale byl bych radši kdyby udělali ten balíček kde by byli pouze ty O2 sporty i za menší cenu :((

William cz

@vlah

I tak bych si to koupil. Ty ostatní sportovní stanice mám na UPC.

William cz

@vlah

což je samozřejmě nesmysl, neboď jakoukoliv IPTV službu může (nejen) kterýkolik senior ovládat stejně jako jakýkoliv DVB-T/Android/Dream a další "Ch*j" BOX, protože buďto nafasuješ playlist který tam nacpeš, nebo ti prodají i přístroj....

Za sebe pokud by byl playlist k tobuto balíčku v M3U formátu a cena do 150/měsíčně bych do toho šel

milan33
Registrace: 1/2018

@William cz

Jenom dotaz.Já tam vidím,pokud nemám internet od nich nejnižší cenu 399,- plus stb za 84,- a dvouletou vázanost.Ono to jde i jinak?Já to moc nezkoumal. ;)

hobo

O2 TV Air je bez závazku, jestli se nepletu.

bretah

@bretah

Jo díkes-já to fakt nijak detailně nezkoumal. ;)

hobo

re O2 TV Air

Mám to cca. 1 rok a platím 499 ještě k tomu jsem za 2000 koupil set to box .Internet je od UPC za 540,-.

helio
Registrace: 6/2007

Panove

Kdo byl vcera lejt? William, pele, dawis atd.? Kdo me nenecha v kocovine samotneho? :D Kus, mne je zle, hosi.

Pajenčar
Registrace: 7/2018

@hobo

Ale ten O2 set-top box jsem si sehnal přes bazar za 7 stovek :))) pak ten nejnižší balík M je těch 399 Kč měsíčně.

William cz

@William cz

Jo tak tomu rozumím,akorát tu vázanost nemáš teda proč?Předpokládám že je to proto jak psal kolega bretah-tedy O2 TV Air?

hobo

Pajenčar, ja som bol v včera na 8. ročníku pivného festivalu v Prešove na koštovku (majú vyše 120 druhov piva, vrátane špeciálov, aj nealko, siderov a radlerov zo Slovenska, ČR, Nemecka, Belgicka či Anglicka). Taký malý dvojtýždňový Októberfest v júli. Trochu som popil, ale som bez opičky, takže pohodička. :) R^

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@krtík

Tak to mohlo byt super :8) R^ Kolik jsi kostnul? :8) Diky za tip, pristi rok bych tam zajel. Hlavni je, zes to nemichal ;)

Pajenčar

Dal som asi 8 pív,ale ja som taký "verný" ak mi niečo zachutí, tak sa toho držím. Ochutnal som asi 3 druhy a ostal som pri 11-tke Bakalářovi z Rakovníka, chutnal nám a nechcelo sa mi behať od stánku k stánku. :laughing:

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@krtík

Bakalar je skvely R^ :)) Mam ho taky rad. A kolik tam bylo lidi? Osm piv v tomto horku bohatw staci :D Priznam se, ze ja vcera 4 dvanactky, jeden cider, rum kola, asi tri morgany s kolou a jim beam kola Rv Hotovo.

Pajenčar
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra