![]() |
|
VU+ or Dreamzdravím ,môžete mi pomôcť s výberom sat. prijímača rozhodujem sa medzi VU+ultimo alebo dream 920 konfigurácia tunerov ma teraz nezaujíma, to si potom prispôsobim doteraz som používal dream 7020HD - spokojnosť nadovšetko až na problémy s tunerom . plánoval som kupit toho dreama alebo začali mi viacerí predajcovia odhovárať , že vraj dream nieje to čo býval. Dik za nasmerovanie ![]() |
norberto15
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 124 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: VU+ or Dreamaj tu je niečo https://www.parabola.cz/forum/topic-78942/vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeeJá si to pamatuju tu diskuzi Tobě to leží v žaludku bohužel já to VU+ opravdu měl.Věř nevěř.Nevím už co to bylo za model ale přišlo a já si ho druhý den vzal na test.Toho času jsem spolupracoval a to hodně z německým HM-SAT a to je oficiální dovozce,distributor a prodejce VU+. Takže tak chalane. No a samozřejmě než to došlo k Vám na východ tak uběhlo hodně vody v řece... Ale nič si z toho něrob taký je život. Tvoje VU Ti šlape.LG je taky fasa telka.Hlavně žádný stres. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
For PatMy jsme ho(Ultimo) porizovali tak nějak ve stejnou dobu, co? Šest let?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: VU+ or DreamA nebo to byl tukan?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonHm, to jsem byl asi já, u mně ještě pořád fachá jako záložní a jako server, mám tam 3,5 HDD a v dreamu jen menší ssd...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
saxonjojo to je tak 5-6 let i podle odkazu co sem dal oneeeee.Ale to jsem nebyl já,Já si jen nějaký to VU v HM-sat pujčil hned jak to přišlo na test a zklamal mi obraz.Tak jsem mu to tam zase vrátil.Pak jsem si pujčil později ještě jeden model a zase blbej obraz.Tenkrát jsem to prožíval,dnes už to neřeším...je to nepodstatná věc v životě... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
PateNechci poučovat, bylo toho tady napsáno už na toto téma strašně moc, ale změnou imagu a nastavením obrazu se toho dá hodně dosáhnout, možná si neměl jenom čas a trpělivost na tom zapracovat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
nie nemal ,nevedelkde sa čo nastavuje , pretože ho mal skôr ako bol v predaji. a vyskúšal aj všetky image (iba VTI) a tam nastavenie obrazu nebolo . alebo ho nenašiel. a to išlo o model vuplus solo2 . a nakydal to na všetky fóra.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: VU+ or Dream@Tukan: nnj. Já jsem na tom vlastně stejně. Pokud (nějak vnitřně odmítám uvěřit slovu "ž") mě skylink donutí do modulu a přestane fungovat FBC+nahrávání budu muset dokoupit TWIN DVB-T2 tuner a utéct sem. Skylink přijde o pravidelné penízky a já budu taky nešťastnej. Naštěstí pořád je to jenom televizní vysílání..... a krom toho T2 CT multiplex je prý slušně kvalitní, nova prima stačí tak jak je, F1 nějak legálně pořeším a zbytek k životu nepotřebuju........... njn, taky mám kamaráda který má v obýváku nashareovanou krabičku a podílí se s kamarádem který to rozprodává, kvůli těmhle lidem máme my slušně platící vícenáklady a problémy :-( |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |