Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Skylink vs Freesat

Právě jsem si srovnal nabídky programů z balíčku Kombi u Skylinku a balíčku freeSAT plus HD u Freesatu. Rozhodl jsem se pro Freesat vzhledem k programům které chci sledovat, ale nedaří se mi na jejich stránkách najít jestli je možné objednat i bez úpisu na 2 roky a pokud ano za jaké ceny.

snoop69
Registrace: 8/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@snoop69

Na jejich stránkách-dokumenty ke stažení-ceník.No pokud to platí není to zrovna levné. :-/ Ale to je za to bez upsání na dva roky asi dan z přepychu. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@snoop69

Bez úpisu na 2 roky by Ťa asi cena nezaujímala :))) Ale po 2 rokoch zvyknú nechať tú istú cenu a už bez viazanosti. Napr. mne zvýšili o euro so 4 kartami.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@snoop69

Prvotná viazanosť je 12 mesiacov, výpovedná doba následne 30 dní. Na oplátku za nič z hadrvéru (karty, prijímače) neplatíš, za prijímače nájom na SK 2,-EUR/prijímač/mesiac. Pozor na pokuty v prípade straty karty - 30,- EUR na SK. Momentálne akcia 5,12/2 karty na prvé 3 mesiace ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

RE: Skylink vs Freesat

No jestli myslíte ten ceník platný od 1/2015 tak to se fakt posrali :O :))) Díky za nakopnutí kde hledat a hold se teda upíšu přeci jen rozzdíl Kombi 409Kč a freeSAT plus HD 249Kč je velkej rozdíl. jde mi hlavně o dokumenty takže oželím Skylink a jeho programy v HD které Freesat nemá.

snoop69

@snoop69

vezmi si rovno 2 karty, rozdiel medzi 1 a 2 je u nás 0,25 EUR/mes. - máš to rovno k 2. TV alebo niekoho v rodine ...

Dzordzo

@snoop69

Dzordzo má pravdu, 12 mesiacov viazanosť. A skús im zavolať, možno 2. kartu ukecáš na zadarmo /ale aj 0,25 je dobrá cena :)) /

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Koukám že na můj vybraný balíček je akce prvních 6 měsíců 199Kč a dalších 18 měsíců plná cena 249Kč. Druhá karta na 6 měsíců zdarma pak 18 měsíců 10Kč R^

snoop69

Sranda, v Čechách viazanosť je 24 mesiacov na Slovensku 12 mesiacov. Teraz som si to všimol.

petersk

Re:Skylink vs freesat

Mne skončil tento rok skylink prešiel som od mája na freesat 12 mesač. viazanosť 2 karty dotial maximálna spokojnosť,nie som nejaký tv maniak R^

buco4959
Registrace: 12/2012

Skylink vs freesat

Ja jsem take dal zbohem Skylinku a vzal Freesat kvuli neustalym zmenam na Skylinku a par programu ktere jsem sledoval a Skylink je zrusil. Spokojnost a nizsi cena...Nevyhoda je viazanost ale co, odvlat se da vzdy... ;)

aslivins
Registrace: 3/2006

Neboj, Freesat bude take preladovat v nejblizsi době. -)

HYPER
Registrace: 11/2010

tiež mi skončila 1ročná viazanosť, cena sa nezmenila 14 eur za 3 karty.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Porovnání kvality

Má-li někdo zkušenost prosím o porovnání kvality obrazu Skylink/Freesat.

George243
Registrace: 8/2009

@George243

V drtivé většině je to podle mne stejné u obou.SD patlanice zustane u nás patlanicí navždy a HD není taky zrovna žádná obrazová hitparáda,ale koukat se to dá. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@George243

objednaj cez WEB, vyskúšaj a uvidíš sám. testovannie do 14 dní je pri elektronickej objednávke zadarmo, myslím aj v CZ (však si over)

Dzordzo

@George243

No ja žiadny rozdiel nevidím ani v SD ani v HD.

petersk

Doporučujem kombinaciu:

SkyLink lokalizacia ČR - balík Smart
freeSat local.SR - balík medium HD

bobo
Registrace: 5/2009

Tiež som po dlhých rokoch prešiel od Skylinku k Fresatu.Spočiatku som sa na to dlšie odhodlával,ale teraz neľutujem.V kvalite obrazu som nepostrehol žiadny rozdiel.EPG je o trochu obšírnejšie popísané u Skylinku.Cenovo je Freesat medium HD lacnejší ako som mal balíček flexi u Skylinku,a programov mám o mnoho viac.Ale najzaujímavejšia je cena za druhú kartu,u Skylinku okolo 4€ mesačne,u Freesatu je to 25centov.4iže u Freesatu za rok zaplatím za druhú kartu neskutočné 3€ to je zadarmo,neoplatí sa špekuľovať so zdielaním karty v domácnosti.Celkovo som nad mieru spokojný a zmenu operátora nelutujem.

Simil
Registrace: 9/2017

@bobo

Správna kombinácia pre SK je:
freeSat local.SR - balík PLUS HD
digi Slovakia základ, resp. rozšírený
Skylinku už ani cent, na NOVU, PRIMU a ich reklamy prerušované filmom zvysoka kašlem ...

Dzordzo

@bobo

... a ešte je to na 1 družici ...

Dzordzo

Ja se chystam zase k Digi kvůli sportu, ale necham si Skylink zaklad. Precijenom u Digi a Freesat je zaklad v HD zatím pozadu. Taky jsem se rozhodoval dlouho.

HYPER

Co me docela mrzi u Digi je, ze na balik Sport plus je pouze jedno zarizeni. Coz si myslim, ze je skoda. Ty dve zarizeni by byla dobra volba i pro ty zakazniky, kteří chteji jen sportovni balicek.

HYPER

tak jednoznačné to nie je a ten rozdiel je minimálny RTVS je lepšia na 0,8W CT na 23,5E

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Freesat je v tuto chvili s akcni cenou dobra volba, ale otázka je, jak dlouho to ještě vydrzi. Klientela zatím klasala, mozna, ze se to ted trochu zase zmeni k lepšímu. Uvidíme.

HYPER

@HYPER

o +- 2% ročne ? To je skôr stagnácia - trh je už nasýtený. Som zvedavý na Orange SAT ...

Dzordzo
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra