![]() |
|
Skylink vs FreesatPrávě jsem si srovnal nabídky programů z balíčku Kombi u Skylinku a balíčku freeSAT plus HD u Freesatu. Rozhodl jsem se pro Freesat vzhledem k programům které chci sledovat, ale nedaří se mi na jejich stránkách najít jestli je možné objednat i bez úpisu na 2 roky a pokud ano za jaké ceny. |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@snoop69Na jejich stránkách-dokumenty ke stažení-ceník.No pokud to platí není to zrovna levné.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@snoop69Bez úpisu na 2 roky by Ťa asi cena nezaujímala![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
@snoop69Prvotná viazanosť je 12 mesiacov, výpovedná doba následne 30 dní. Na oplátku za nič z hadrvéru (karty, prijímače) neplatíš, za prijímače nájom na SK 2,-EUR/prijímač/mesiac. Pozor na pokuty v prípade straty karty - 30,- EUR na SK. Momentálne akcia 5,12/2 karty na prvé 3 mesiace ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatNo jestli myslíte ten ceník platný od 1/2015 tak to se fakt posrali![]() ![]() |
snoop69
![]() |
|
@snoop69vezmi si rovno 2 karty, rozdiel medzi 1 a 2 je u nás 0,25 EUR/mes. - máš to rovno k 2. TV alebo niekoho v rodine ... |
Dzordzo
![]() |
|
@snoop69Dzordzo má pravdu, 12 mesiacov viazanosť. A skús im zavolať, možno 2. kartu ukecáš na zadarmo /ale aj 0,25 je dobrá cena![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatKoukám že na můj vybraný balíček je akce prvních 6 měsíců 199Kč a dalších 18 měsíců plná cena 249Kč. Druhá karta na 6 měsíců zdarma pak 18 měsíců 10Kč![]() |
snoop69
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatSranda, v Čechách viazanosť je 24 mesiacov na Slovensku 12 mesiacov. Teraz som si to všimol.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Re:Skylink vs freesatMne skončil tento rok skylink prešiel som od mája na freesat 12 mesač. viazanosť 2 karty dotial maximálna spokojnosť,nie som nejaký tv maniak![]() |
buco4959
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
Skylink vs freesatJa jsem take dal zbohem Skylinku a vzal Freesat kvuli neustalym zmenam na Skylinku a par programu ktere jsem sledoval a Skylink je zrusil. Spokojnost a nizsi cena...Nevyhoda je viazanost ale co, odvlat se da vzdy...![]() |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatNeboj, Freesat bude take preladovat v nejblizsi době. -) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: Skylink vs Freesattiež mi skončila 1ročná viazanosť, cena sa nezmenila 14 eur za 3 karty. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
Porovnání kvalityMá-li někdo zkušenost prosím o porovnání kvality obrazu Skylink/Freesat. |
George243
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
@George243V drtivé většině je to podle mne stejné u obou.SD patlanice zustane u nás patlanicí navždy a HD není taky zrovna žádná obrazová hitparáda,ale koukat se to dá.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@George243objednaj cez WEB, vyskúšaj a uvidíš sám. testovannie do 14 dní je pri elektronickej objednávke zadarmo, myslím aj v CZ (však si over) |
Dzordzo
![]() |
|
@George243No ja žiadny rozdiel nevidím ani v SD ani v HD.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatDoporučujem kombinaciu:SkyLink lokalizacia ČR - balík Smart freeSat local.SR - balík medium HD |
bobo
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatTiež som po dlhých rokoch prešiel od Skylinku k Fresatu.Spočiatku som sa na to dlšie odhodlával,ale teraz neľutujem.V kvalite obrazu som nepostrehol žiadny rozdiel.EPG je o trochu obšírnejšie popísané u Skylinku.Cenovo je Freesat medium HD lacnejší ako som mal balíček flexi u Skylinku,a programov mám o mnoho viac.Ale najzaujímavejšia je cena za druhú kartu,u Skylinku okolo 4€ mesačne,u Freesatu je to 25centov.4iže u Freesatu za rok zaplatím za druhú kartu neskutočné 3€ to je zadarmo,neoplatí sa špekuľovať so zdielaním karty v domácnosti.Celkovo som nad mieru spokojný a zmenu operátora nelutujem. |
Simil
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@boboSprávna kombinácia pre SK je:freeSat local.SR - balík PLUS HD digi Slovakia základ, resp. rozšírený Skylinku už ani cent, na NOVU, PRIMU a ich reklamy prerušované filmom zvysoka kašlem ... |
Dzordzo
![]() |
|
@bobo... a ešte je to na 1 družici ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatJa se chystam zase k Digi kvůli sportu, ale necham si Skylink zaklad. Precijenom u Digi a Freesat je zaklad v HD zatím pozadu. Taky jsem se rozhodoval dlouho. |
HYPER
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatCo me docela mrzi u Digi je, ze na balik Sport plus je pouze jedno zarizeni. Coz si myslim, ze je skoda. Ty dve zarizeni by byla dobra volba i pro ty zakazniky, kteří chteji jen sportovni balicek. |
HYPER
![]() |
|
RE: Skylink vs Freesattak jednoznačné to nie je a ten rozdiel je minimálny RTVS je lepšia na 0,8W CT na 23,5EDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Skylink vs FreesatFreesat je v tuto chvili s akcni cenou dobra volba, ale otázka je, jak dlouho to ještě vydrzi. Klientela zatím klasala, mozna, ze se to ted trochu zase zmeni k lepšímu. Uvidíme. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERo +- 2% ročne ? To je skôr stagnácia - trh je už nasýtený. Som zvedavý na Orange SAT ... |
Dzordzo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |