Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Skylink vs Freesat

Právě jsem si srovnal nabídky programů z balíčku Kombi u Skylinku a balíčku freeSAT plus HD u Freesatu. Rozhodl jsem se pro Freesat vzhledem k programům které chci sledovat, ale nedaří se mi na jejich stránkách najít jestli je možné objednat i bez úpisu na 2 roky a pokud ano za jaké ceny.

snoop69
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

Dzordzo,

tak na to jsem taky zvedav, jak se bude dařit Orange sat. Jsem zvedav také na O2 ohledne tech novinek, co chystaji.

HYPER
Registrace: 11/2010

RE: Skylink vs Freesat

pokud bych se rozhodoval mezi skylink a freesat tak si vezmu rovnou digi :)))
freesat

kristian1
Registrace: 7/2016

RE: Skylink vs Freesat

Co k tomuto tématu říci? Z bláta do louže.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@snoop69

Ano jsem kecal, ale na ty nesmyslné kecy, bludy a nepravdivé informace, co jsi tady ve vláknu dostal, na to opravdu nemám. Pokud si přečteš úplně všecko na Freesatu (včetně poznámek a ceníku), tak zjistíš, jak to všechno je, a nemusel ses tady ptát.
Po půl roce se cena zvyšuje, závazek je na 24 měsíců a to není rok. Nejlepší je toto řešit na zákaznické lince, kde se dá dojednat i smluvní sleva, snížení délky závazku atd. To Ti tady nikdo přesně nezodpoví, ani nedojedná ani nezařídí. Zkus to a uvidíš - dá se dojednat i 2/3 cena, ale musíš být slušný, nekompromisní a hlavně taktik a vo vo tom to je.

kecal11
Registrace: 6/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra