![]() |
|
Rychlost flash pro nahrávání ze SATmáte někdo zkušenost o tom jakou minimální rychlost má mít fleška pro nahrání a přehrávání programů v HD rozlišení ze satelitu? Zkoušel jsem to s jednou non name ale nedokázala ani nahrávat bez toho aby to nebylo trhané. |
Salice
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 4 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@SaliceZkoušel jsem to i na 3-4 roky staré plechové 8GB flashky Kingstone a v pohodě. Běžně používám Kingstone G4 128 GB a to i z kanálů s vyšším datovým tokem ... Xtrend 8000 + Open ATVDokonce u Skylinku i dva HD kanály současně ... Možná je to otázka USB ovladačů na tvém přijímači ... nepíšeš tvé vybavení ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 218 |
![]() |
|
RE: Rychlost flash pro nahrávání ze SATkaždý normálny prijímač má snaď test pripojeného média na prehrávanie a nahrávanie. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Rychlost flash pro nahrávání ze SATNení to vždy jen rychlostí a výkonem flešky, ale i rychlostí samotného satelitního přijímače. Tohle je přesně i můj případ....0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
TeoretickyBy měla vyhovovat fleška USB 3.0 s rychlostí zápisu kolem 50.I když je strčena do rozhraní 2.0 tak mě to maká HD BOXU 9105+ bez problému.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Rychlost flash pro nahrávání ze SATExterný HDD 2,5 a nemusím riešiť žiadne rýchlosti USB kľúčov!!!Tento fakt je známy min.10 rokov! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Rychlost flash pro nahrávání ze SATsuhlas s ujom vykricnikom!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]() |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
@SaliceTato flashka mi funguje jak jsem popsal výšewww.mazos.cz/128gb-kingston-usb-3-0-data-traveler-g4-zeleny-p33423 T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
@BDfKNMTie výkričníky sú oveľa pochopiteľnejšie, než tvoj nick!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@SalicePřenosová rychlost při čtení 45 a při zápisu 20 MB/s... a vše funguje, jak jsem popsal ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
naprikladtaketo vysielanie CTsport HD:https://www.youtube.com/watch?v=0lqN-BD5Jws som nahraval na Lexar USB 2.0 16GB a pohodicka...@ Salice kup take iste lacne USB, neprohloupis. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@mmiriboyhlavne ze tvoje meno je vsetkym jasne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]() |
BDfKNM
![]() |
|
@bohus31Asi bych se trochu poohlížel po rychlosti zápisu nejméně 20 MB/s.Nic s menší rychlostí bych asi na HD obraz nebral. |
hobo
![]() |
|
@BDfKNMVer že mnohým vraví veľa!!!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@hoboteoria je krasna vec...Avsak v praxi si vzdy overim rozne moznosti. Takze ked pozries moju nahravku CT sport HD /link vyssie/ realizovanu na USB Lexar 2.0 16GB ktoru som nasledne zverejnil na youtube, tak ziadne zaseky v tejto cca polhodinovej nahravke neuvidis...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Dědek Vantage 7100S ani ten HD-BOX menší rychlost zápisu než 20-25 nějak odmít.Ale muže záležet i na jedn.přístroji a jeho vlastnostech.![]() |
hobo
![]() |
|
nahravku BergenCT sport HD, som realizoval na lacnom Amiku s fw 2.3.65 emu a pohodicka @hobo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@mmiriboya co take, mne nehovori nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]() |
BDfKNM
![]() |
|
RE: Rychlost flash pro nahrávání ze SATmate skusenosti s nejakou flash usb pro nahravani z digi tv boxu kaon primo od nich co pujcujou box s vetsi kapacitou nad 100GB?ja do ted jsem pouzival flash usb kingston DTR 3.0 G2 32GB nahravani bylo v klidu..treba netusim asi vetsi kapacita nema vetsi rychlost zapisu a moc se v tom nevyznam...diky za radu. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
@BDfKNMTvoj problém, nie môj!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Rychlost flash pro nahrávání ze SATale to vobec mie je moj problem, mne je tvoje meno aj osoba u zadku ,to len ty sa tu hras na najdolezitejsieho na svete,vsadebol,vsetko vie a misi to davat na javo vykricnikmi v kazdej vete. si podobny ako fragmentar bohusko.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
BDfKNM
![]() |
|
záseky na záznamumají více příčin, než nedostatečná rychlost flashky. Je více přijímačů, které fungují normálně bez záseků, ale jakmile se zapne záznam a současně se nahrávaný pořad sleduje, vznikají záseky.Příčina je spíše v těchto přijímačích než v podmínkách příjmu.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@BDfKNMAj ten tvoj nick aj s tebou samým je mne absolútne ukradnutý - inak povedané - aj ty sa môžeš taktiež strčiť tam, kam si poslal mňa!A keď ti vadia tie výkričníky, tak tu máš pre zmenu zopár otáznikov. ????????????????????????????????????????????????????? Možno ťa potešia vrátane tvojho neukojeného ega! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@BDfKNMInak, len tak medzi rečou, si tu regnutý ani nie dva mesiace a ty chceš niekoho poučovať???Takú ešte veru nehrali! Pre toto fórum nie si aspoň zatiaľ žiadnym prínosom a chceš poučovať iných, prípadne posielať ich niekam...? ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
mmiriboyNič v zlom, ale to neznamená, že keď tu je niekto registrovaný pár mesiacov, nemusi tu byť bez registrácie prítomný roky.Ja som tu registrovaný cca 10 mesiacov ,ale chodim sem od roku 2005-2006, ešte za starej éry satharcovníkov.Jeden z nich tu je napr. oneeeee, či tukan . Registráciu som roky vôbec nepotreboval.Načo.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
kto chcevsak trvalo archivovat vyznamne projekty dlhsich casovych usekov, doporucujem kupit HDD 3.0 SAMSUNG 1TB. Na takyto disk som kedysi nahral LIVE CT sport HD a nasledne zavesil na youtube:https://www.youtube.com/watch?v=Fm3xgCY0Zac Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |