Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

pro forbálisty

Kanál O2 TV Fotbal bude na webu www.o2tv.cz dostupný zdarma až do 6. srpna. V rámci této promo akce tak diváci mohou jednoduše sledovat většinu přímých přenosů z 2. a 3. kola FORTUNA:LIGY. "Po úvodních přenosech z první fotbalové ligy jsme zaznamenali obrovský ohlas a zájem fanoušků. Především oceňovali, že jsme poprvé v historii nabídli všechna utkání, velmi pozitivní odezvu máme i na statistický systém TRACAB. Touto akcí chceme dát možnost všem, aby viděli, jak připravujeme studia, kdo zápasy komentuje, jak vypadá zcela nová televizní grafika a co vlastně multidimenze je," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@korkoran

Už mám odzkoušeno a jsem spokojený. Až začne Liga mistrů tak kupuji O2TV AIR M za 399 Kč, kde se nemusím vázat a můžu si ten balíček zrušit i aktivovat kdy já chci. Co vy, jakou máte zkušenost?

William cz
Registrace: 10/2016

o2 tv

Se...u na ně na nenažrance.Raději budu koukat na mazaniny na streamech a nebo si budu užívat "zvučnou" polštinu a srbštinu na 13 a 16E... :8)

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

@William cz

No snad ne spokojený s tím obrazem zadarmo?Každý švenk obrazu je kapánek trhaný nebo ne?Mimo jiné.... ;) I když nelze pominout že bych darovanému koni......

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Ano, měl jsem chvilku problémy s obrazem, avšak nic hrozného .Ale už jsem jednou O2tv měl a ten obraz v telce byl naprosto v pohodě. R^

William cz
Registrace: 10/2016

RE: pro forbálisty

Teň švenk je u všeho, co se pouští do bedny z PC. Dělá to jak O2TV, Digi2go, Skylink TV. Přes O2TV set top box je to v cajku.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

No to jsem tak nějak pochopil a proto jsem se ani nikdy neptal.To by bylo hodně špatné pokud by ten obraz kuckal i přes stb.Ale i tak díky za info. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: pro forbálisty

Já se s tím jednu dobu hrozně drbal, ale nikdy jsem to k dokonalosti nedovedl.

bretah
Registrace: 9/2012

škubání

Mě se to neškubalo (aspoň sem si nevšiml) Díval jsem se na 2 zápasy. Mám připojení káblem od O2 20 Mb/s. Možná si to pohlídali aby jim to na jejich síti chodilo. Nevím.

ac1139
Registrace: 5/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra