![]() |
|
Rusim satelit - fotbal uz asi jen pres streamyUz behem MS jsem pocitoval, ze me fotbal nebere tak, jako driv. Ale chtel jsem si dat cas na rozmyslenou, jestli podrzim Digi a prodlouzim o dalsi dva roky. Nakonec jsem se dneska rozhodnul, ze ne. Stejne posledni mesice sezony jsem moc o vikendech ani fotbal uz nesledoval. Takze napichnu pozemak, a budu si vybírat uz pouze ty nejlepsi zapasy (vetsinou derby) z ruznych lig, jen pres streamy, mozna HDMI do tv. Takze tak, hosi, budu se venovat necemu jinemu :D |
Pajenčar
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 205 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
RE: Rusim satelit - fotbal uz asi jen pres str...Stal se tu z toho Facebooku. Ještě si vyměňte fotky děti. A přidejte zážitky z dovolené. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@Pajenčar a co ti na to rika Pelta ?volal jsi mu ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
upresneni....Aby to nekteri "aktiviste" nepochopili spatne... Nikomu nepreji smrt, avsak pro ty "pomalejsi" a ve vnimani psaneho textu min sbehle, napsal jsem svym vyznamem "pro me za me si klidne zemri".... samozrejme je otazkou,. jaxem to myslel, ale napsal jsem to cilene takhle |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@milan33Neboj, splni se ti to. Uz brzy. |
Pajenčar
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: Rusim satelit - fotbal uz asi jen pres str...to je tema tohle![]() ![]() ![]() ![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@bublajsPelta nato neříká nic. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@Pajenčarmám to úplně stejné s fotbalem i já, kdysi jsem sledoval všemožné ligy, poháry, mistrovství, ale cca 15 let mě fotbal už vůbec nezajímá, krom tedy jednoho našeho klubu který sledu stáleDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Rusim satelit - fotbal uz asi jen pres str...Dzordzo blahoželám! Aj mňa si pobavil s tou vaňou. Majú tu byť rady či návody a nie prkotiny. Mňa tiež prestal baviť futbal a nikoho tým nezaťažujem. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Rusim satelit - fotbal uz asi jen pres str...Vyzerá to u neho na silnú akútnu depresiu so samovražednými myšlienkami.Snaď sa z toho dostane.Žiadny alkohol,len jesť a spať.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: Rusim satelit - fotbal uz asi jen pres str...a to neradno podcenit,můj kámoš loni v červenci napsal na svůj fb profil sbohem lidi a na druhý den ho našel taťka oběšeného ve sklepě.. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
@dawis77no už dostal Ban a je na blacklistu čiže sa nedozvieme čo je s nim.Ale predpokladám,že čoskoro tu bude zas nový človek,ktorý bude mat 0 prispevkov a vytvorení profil 1 den.Poslednu dobu tu je strašne vela podozrivych profilov |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: Rusim satelit - fotbal uz asi jen pres str...Nallimm, dawiss souhlas, zrovna včera jsem nad tim popremyslel i nad touto moznosti i toto muze byt velmi pravdepodobny tento scenar. Staci k tomu treba i rozchod s pritelkyni, manzelkou atd. a pak to muze dojit i takto daleko k sebevrazde. Také znam takovy pripad v mem okoli. No ja doufam, ze se nic takového neprihodilo a vse je vpohode a ze Pajencar s nami spis jen zertoval a pokud se chtěl odpojit od internetu, tak je to jen a jen jeho vlastní rozhodnuti. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@jožkotaky sem si všiml že dostal Ban.Jinak s těma podezřelýma profilama máš pravdu. |
dawis77
![]() |
|
@HYPERtak tomu kámošovi zahýbala přítelkyně,tak to hold neunesl.Ale nechápu to zabít se kvůli babě...Jinak nic mu nechybělo.dobrou práci měl,zdraví... |
dawis77
![]() |
|
RE: Rusim satelit - fotbal uz asi jen pres str...Báb a mačiek nadbytok, nprečo sa teda vešať. Keď mal chuť na vešanie, tak druhej babe na krk. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@Karnermoje řeč![]() |
dawis77
![]() |
|
@PajenčarTo je přeci Tvoje věc, co rušíš. Proč toto téma? |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
![]() |