Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Combo prijímač

Chcem sa poradiť ohladom combo prijímača?Mamke išiel prijímač Golden insterstar voyager 2 na odpočinok má ročnú kartu Freesat.Z ničoho nič žiadny signál satelitný tuner.Terestriál dvbt funkčný prijímač počas búrky vypnutý zo zásuvky.Dnes som doniesol môj Ab cryptobox 652 combo všetko funkčné tak parabola bez pohnutia.Tak by som poprosil poradiť nejaký combo prijímač nakolko mamka má Stv v hd cez terestrial a Doma Čt sd cez kartu Freesat ono sa to asi nevyplatí opravovať doma som to skúsil na moju patabolu nakolko mám aj ja Freesat signal 5%kvalita0.Skúsil som dať žiarovku na vývod na parabolu 12v2wvtak svieti aj H ajVertikálne ale nemám merák či todáva 12 a 18 v.Ak máte niekto skúsenost s nejakým combo prijímačom tak poradte aby nemal mini dialkový ovládač.Ďakujem za radu!

buco4959
Registrace: 12/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Combo prijímač

AB Cryptobox 752HD, ale aj 652 by na toto stačil ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Amiko HD8265+

RAFI007
Registrace: 1/2006

Formuler F4 Turbo combo

Formuler F4 Turbo Combo
zbytek jsou pouze náhražky

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Zle som sa vyjadril nechcem drahý prijímač lebo má crt tv pripojenie cez scart kábel asi by vyhovovali Amiko alebo Ab cryptobox.Pozeral som aj po Amiku mini combo extra za 45€ celkom sa mi pozdáva má to podobnt ovládač. A ešte tie Stv1,2 hd je krajši obraz z terestrialu keď je aj orezaný.

buco4959

@buco4959

Keď chceš používať SCART, tak v prvom rade sa zameraj na stb, ktoré sú takýmto výstupom osadené! Cryptobox môže byť, tu by som keď tak, tak uvažoval o 752HD! Z Amík, aj keď je to v podstate "na jedno kopyto", tak nie tie z označením "mini" (zvyčajne nemajú SCART!). Keď tak, tak, rada 82xx, 83xx - pozri ponuky predajcov a vyber si!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

presne tak ako pise ujo vykricnik !!!!!!!!!!!!!!

BDfKNM
Registrace: 6/2018

A zkoušel jsi tovární nastavení? Jen tak pro jistotu.

radek1
Registrace: 1/2006

Co upozornit na koupi přijímače který umí kodek HEVC265. Jinak za rok bude kupovat další?

koax
Registrace: 2/2008

buco4959

Spíš bych pouvažoval o výměně TV, třeba i za nějakou starší ale především s HDMI vstupem. To Amiko 8265+ je totiž levné, dobré ale především je to prakticky kopie toho Voyagera, stejné menu, stejný DO, mamka by byla určitě spokojená poněvadž by se nemusela nic nového učit.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Kolega mi říkal, že přes amiko 8265 nejde z analogového výstupu...zvuk... :O

Fanyn
Registrace: 11/2007

combo přijimač

Amiko Mini combo extra s výstupem scart nekupovat reklamoval jsem už takhle dva kusy hádá se signál pozemní a satelitní ,satelitní se rozpadá není to jen moje zkušenost ale dělalo to u více lidí co jej měly je tam prý nějaký špatný hardware a nejde s tím nic dělat byly mi vráceny peníze a beru Amiko 8265+ a mám vyzkoušený i to combo od AB cryptoboxu 752 taky jede ok,jinak kde to nezlobí je Amiko mini combo extra ale s cinchema tam to funguje ok proto jsou taky na něj nový softy kdežto na ten se scartama vyšel jen jeden nebo dva a už nic nevyšlo a prý nevyjde tak pozor na něj.

kanon
Registrace: 2/2007

@buco4959

Pred mesiacom som nažhavil ab 752 combo a ide bez problémov čo sa tíka satelitu,dvbt i multistreamu! R^

fiesta
Registrace: 2/2016

@radek1

Skušal som a továrenské nastavenie a nič terestrial išiel ale satelit žiadny signál zobral som to jednemu známemu on vŕta tak trochu do elektroniky nech sa na to pozrie.A dnes večer mi to doniesol zobral 5€ na pivko a povedal že tam bol nejaký studený spoj ( asi som to dobre pochopil) že to rozletoval a už pozerám 2 h a ide to.Zajtrá to zanesiem mamke.Už som pozeral v obchodný dom Bo..á ten amiko,8265+.Ďakujem za rady nech ešte poslúži.Do budúcna uvažujem o nejakej tv z sat tunerom ale ten obraz je celkom dobrý na tej crt krajší ako na mojom tv Samsung 6 serie
R^

buco4959

Amiko 8265+ HD.

kecal11
Registrace: 6/2016

@kanon

Aj ja mám podobnú skúsenosť, tiež som prednedávnom (v januári) reklamoval Amiko mini HD Extra Combo - mal presne ten istý problém. Ale našťastie mi to v "Ellano" vymenili (bez zbytočných naťahovačiek) za iný model (bez SCART, tento má výstupy Cinch) a tento už funguje.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

buco4959

Dokud nepřejdete na DVB-T2, tak ještě ten Voyager poslouží. Ale z TV se sat. tunerem asi velmi rychle vystřízlivíš.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

@BIDLO

Neodporúčaš Tv se sat tunerom?Ja som myslel že pre 82 ročnú mamku by to bolo najideálnejšie 32 palc.obrazovkov

buco4959

@buco4959

Bidlo tě dobře varoval,pokud nechceš mamču brzo ztratit,

korkoran
Registrace: 10/2006

@buco4959

No moja mamka je o desať rokov mladšia, ale tiež nie je teeneger... :))
Ale k veci! Taktiež má vo svojej izbe 32"TV, pekne zavesenú na stene, externé reprobedne a ext. combo stb. A spokojnosť nadovšetko z jej strany! ;)
Inak ja preferujem externé stb, nemám tiež rád sat tuner v tv!
Ono takáto "poskladaná" zostava má aj ďalšiu výhodu, t.j. jednoduchšia výmena komponentov v prípade potreby, oveľa viac možností/funkcií pre takéto stb atď...

mmiriboy

@korkoran

Mãš pravdu keby jej to nešlo mala by stoho nervy už teraz nebola vo svojej koži keď sa pokazil sat prijímač.Sused má Lg so sat tunerom sem tam mu poprehadzuje stanice alebo mu zmiznú tak radšej bez toho sat tuneru a s hevc do budúcna.Ako hovorí mmiriboy zaobstarám nejakú 32 tv a ten voyager2 už fakčí prepojím hdmi aby bola spokojná ;)

buco4959

Amiko 8265+ analog výstup funguje ale chce to orig AV kabel, mají delší yack asi o 4 mm

sselektro
Registrace: 3/2008

Ten to vyřeší.https://www.televiznicentrum.cz/p/ferguson-propojovaci-kabel-jack-na-rca-1m

miku

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra